Аз сам на 19 години. Казвам се Маря и сам много наистина много обаркана. Не знам какво точно да напи6а и как точно да обясня о нова което става с мен за6тото и аз самата не знам какво е .. постоянно усе6там не6то като енергии .. от всеки човек .. от всеки предмет .. от ваздуха и сланцето дори .. санувам странни сани6та .. наи-често ко6мари ..понякога когато затворя очи виждам спомени
за не6та които никога не са се случвали и вапреки това знам че са спомени.. странно е .. и на моменти много ме е страх.. вече не знам коя сам ..Усе6там в рацете си сила . Когато слойа раката си над някоя част от тялото на друг човек /пробвала сам го с много хора/ той усе6та топлина .. Веднай званна телефона и аз си помислих "брат ми е катастрофирал" помислих си дори каде .. познах .. саоб6тиха ми че е катастрофирал и мястото кадето бе6е станала катастрофата бе6е близо до мястото за което си помислих. Няколко месеца преди дядо ми да почине санувах гроб ..до него има6е дарво , а отстрани ограда. Знаех че там е погребана йена. Само че този сан бе6е по-различен от останалите ..от обикновените .. беше много реален и си спомнях всичко до наи-малката подробност. Мястото кадето погребахме дядо ми е почти са6тото .. с дарво до гроба и ограда .. погребан е в горба на маика му ..
Преди 2 години лейах в болница .Почти не вийдах с едното око.Няма6е големи надейди . Лекарите казваха че 6те остана така. Мислеха за най-различни операции и т.н. Една вечер докато слу6ах музика ми се случи не6то много странно . Бях като полу заспала . Усетих някаква сила в дясната си рука Сяка6 дарпах сили от .. от ваздуха. Не знам как да го обясня .. Слойих дясната си рука варху окото и почувствах страхотно облекчение . Започнах да говоря в рими .. дори не си спомням точно какво.. на другия ден вийдах значително по-ясно.. Друг пат пук медитирах ..или поне си мисля че беше медитация.. Седнах на земята , крастосах крака ,отпуснах се ..дарйах рацете си на коленете..чувствах се толкова добре..някак си по-лека..сяка6 нямах тяло.Тогава чух майки глас ,наричах го учителио. Той ми повтаря6е че аз и природата сме едно цяло,че се сливам с ваздуха .. и наистина имах чувстовото че се сливам с ваздуха. Когато се "сабудих" рацете ми бяха над коленете,оказа се че сам стояла така 2 часа. Тогава си помислих че сам луда .. и до ден дне6ен си го мисля . Знам че сам саздадена за да лекувам другите . Не знам как нито пук от куде знам това . Знам че сам тук за да се усавар6енствам, за да позная истинското си аз .. не знам от куде знам и това .. знам че е странно .. налудничево .. моля ви помогнете ми .. искам само някой да ми обясни какво означава това и полудявам ли наистина.. Мога да ви изредя о6те редица странни ситуации
..но мисля че написах доста и едва ли на някой ще се мъчи да чете толкова. Моля ви помогнете ми . Не знам какво да правя .. не знам какво да си мисля .. можете да ми пишете също на mimence@gmail.google.com Благодаря ви предварително!