Помощ!

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Емо » 13 Фев 2005, 18:05

Здравейте всички.Искам да споделя моя проблем,който за мен е много сериозен!Имах приятелка с която бях повече от 9 години.През първите 4-5 години не мислех,че я обичам и не държах толкова на нея,правих много опити да скъсам с нея,но тя направи всичко възможно да ме спечели и да я обикна и то много силно.Направо ме обсеби.Преди 10 дни ми каза че не ме обича вече и не може да живее с мен и си тръгна.Много съм разстроен и не зная какво да правя.Говорим често по телефона и тя е категорична ,че няма смисъл да се съберем отново.Уверява ме че причината не е друг мъж и аз имам причина да и вярвам.Моля ви да ми помогнете да си я върна!Мисля че тя греши и че бъдещето ни е свързано.Ако има такава магия за любов не ще се замисля да я използвам,защото зная ,че няма да я направя нещастна!Помогнете ми моля!!!
Емо

Мнениеот Марио » 13 Фев 2005, 19:39

Много хора имат твоя проблем,но разбери,ако наистина я обичаш ще я оставиш да си тръгне.Та кой си ти да и въздеистваш по такъв начин против волята й.Защо ще я насилваш да се върне при тебе,след като неиска.Да може и да ти е гадно,но ще го преодолееш,а другото не е морално,не е честно.Постави се на нейното място например,ще ти хареса ли някой да те накара да се влюбиш без твоето желание?
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Емо » 13 Фев 2005, 20:05

Може би си прав,но тя също не може да си обясни защо се случва това!Казва ми че иска да е с мен,но не може и тя не знае какво и е.Може и на нея да и е направена някаква магия,знам ли?В едно съм сигурен,тя няма да е нещастна с мен.Не може да обичаш един човек толкова време и само за 1 месец да го разлюбиш,при положение ,че няма друг в живота и!!!Отново ви моля за помощ!
Емо

Мнениеот fly^spirit » 14 Фев 2005, 09:09

Хм,още като видях призива знаех,че става въпрос за подобен проблем.Мисля,че темата вече е направо банална и много изхабена.Всичко което каза Марио по горе е вярно.Много от Новите потребители на сайта влизат именно заради такъв проблем.Готов си казваш да използваш магия?Какво несъответсвие с чистата ти любов...Да те обичат насила с цената на всичко не е любов,а егоизъм.А уж любовта се асоциира с себеотрицание в полза на любимия.Каква илюзия...
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор