от wolf_kohen » 22 Дек 2006, 08:28
Има правила в тази вселена, тези правила, не са нормите на една морална или религиозна система това са правилата на вселената "под вселена имам предвид всички аспекти на реалността - видими и невидими". Осъди го! Осъди го според правилата на вселената, колкото и да е силна тази гад, няма да има никакъв шанс!
Пример:
Един подлец, когато го атакувах беше "наказвам те за подлоста ти". Той не умря разбира се ;-), не това беше целта, но изгуби всичките си позиции, рухна, като вавилонска кула.
Ето едно заклинание, но моля!!! Да се използва само, когато някоя твар, крои неправда, гради разрушение. Хофер гумац бов ийпол! Кажете го силно в лицето му, или го визуализирайте, като го изречете 3 пъти срещу него. Добре е след това да си направите защита, една идея за такава е да начертаете една синя пентаграма, с показалеца на дясната си ръка посочвате долу в ляво, правите първата линия към върха на пентаграмата, после спускате долу в дясно, после към левия лъч, после към десния и завършвате долу в ляво. Тя трябва да бъде синя и горяща, като запалена газ.
Ето още едно заклинание, то със сигурност ще съсипе лоши градежи, ако в това участват повече хора, те ще се разпръснат...
хинний еллоик неум йехва, вехишлактий алоик шикуциим, венибалтиик весамтиик кероии, вехая кай-роайик, йдовд миммек веамар шадеда (името)
Заклинанията са на ИВРИТ, извадил съм ги от древен текст (не искам да казвак кой е той), при мен работят без изключение.
Един друг съвет, за заклинание, поемете енергия от четирите елемента, като преди това ги евокирате, може енергията да се поеме и от земята, или от където чувствате че е добре, но мисля, че не е добра идея да илиза просто от вас!
IEHVI ADONAI HEILII