От филма ли е или просто развихрено въображение, или ?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Fitipaldi4ka » 24 Дек 2006, 13:59

Случи се 2005 година. Точно беше излязъл по кината филмът "Дяволът в Емили Роуз". Гледах го в една приятелка, но не докрай. Реших да го дръпна в нас и да си го гледам. Бях сама. Изтеглих филма. Започнах да го гледам. Беше през деня. Но имаше една сцена, където "извличат" от Емили вселилия се демон в нея. Гръмотевици, светкавици, очите на Емили пресвяткат в тъмнината, тя изрича имената на 6те демона. Много, много пъти гледах тази сцена. Беше ми много интересно, но не мислих че нещо може да ми стане след това. Допреди да гледам филма, бях много безстрашна, обичах тъмнината. Последнощ си ставах без проблем, я до WCто, я да хапна нещо или да пийна вода. Всичко вкъщи е тъмно, наще и брат ми спят(аз спя с брат ми в 1 стая). Обикалях си кат сумнамбул, както казва баба ми. Не ме беше страх. След като изгледах филма, няколко дне след това се случи следното. Брат ми нямаше да спи вкъщи и щях да остана сама в стаята. И така, лягам си аз, пускам телевизора,нагласям го на sleep и се обръщам да заспивам. Леглата ни с братото са успоредни и между двата кревата има известно разстояние. Обръщам се аз към пътеката и изведнъж се сепвам и направо замръзнах. Не знаех какво се случва. Дали халюцинирам, дали е наистина незнам. Виждам как нещо клекнало до кревата ми, точно срещу лицето ми седи и ме гледа. Беше с черна роба, точно като робата на смъртта, както я изобразяват по филмите. Не беше със прословутата коса, нямаше нощо. Просто седеше и ме гледаше. Попринцип не взимам никакви наркотици, и тогава не бях взимала нищо. Много се изплаших. Веднага се обърнах на другата страна, и мисленно почнах да се самоуспокоявам, че само ми се привижда. След тази случка месеци не смеех да се прибера сама по тъмното в нас. Беше ме много страх и спях на светната лампа. Същата ми приятелка ме изпращаше всяка вечер до нас. Майка й ми даде светена вода да се мия и да пия вечер от нея. И до днес още ме е страх да остана сама с тъмнината. Изпитвам панически страх да остана сама на тъмно. Полудявам. Сигурно може и да се побъркам ако ме оставят дори 1 минутка в тъмна стая.
Следващата случка беше това лято. Със същата приятелка се разбрахме да спя в тях. Отидохме и вечерта кум 10 часа решихме да гледаме някакъв филм. Беше "Фреди vs. Джейсън". И така гледахме малко и към 12 часа се отправихме да спим. Помолих я да спи при мен, защото ме е страх. Тя каза, че няма нищо страшно и да отивам да спя. Отидох в нейната стая, а тя при майка си. Легнах си. Спях срещу прозореца. Нямаше щори, а само перде. Все едно някой постоянно ме гледаше през прозореца отвън. Вече се бях унесла, та вече и заспала. И изведнъж.......... тряяяяяяяяяяяяс бум бум, тряяс. Усетих мн силна болка в главата. Викам "Ани добре ли си" и почнах да пипам по земята ,но не сам си отворила очите. Помислих, че е решила да дойде при мен, но се е спънала и е паднала в тъмното. Когато си отворих очите се изправих мн изплашена и рипнах да светна голямата лампа. Светнах и погледнах ужасено. Стайната лампа ми беше паднала на главата. Късмет, че не се беше счупил лампиона в тиквата ми. Отидох в хола, запалих си цигара, върнах се в стаята взех си одеалото и легнах на дивана в хола. Оставих лампата в хола и телевизора включени. Това всичкото стана в 3.30 през ноща. Чувала съм че тогава излизат всички демони и лоши сили. Сутринта майката на моята приятелка ме събуди в 6 часа и ме пита защо съм спалав хола. Аз й разказах, а тя се засмя и каза айде отивай да си спиш в стаята на Ани. Грррр ... Незнам . Не съм викала духове, несе занимавам с никакви магий, но ми е много интересно. Сякаш някакъв различен свят. Незнам кой е моят Ориша. Не разбирам много от тези неща. Не искам да ми се случи нещо лошо, понеже съм много неопитна в тази област. Не искам да предизвиквам нищои никой. Зная, че нищо на този свят не е случайно. И зная, че съществуват магийте. Зная, че някой ме управлява. Моят мозък, моето тяло. Зная, че моят Ориша ме пази, но не искам да се обръща срещу мен. Незная кой е. Искам само късмет да имам и да не ми се случват повече такива неща. Знае ли някой от тук, плод на въображение ли са тези неща. Въпреки, че второто си беше съвсем реално. Дали това, което съм видяла онази нощ, първата случка, която съм описала е бил моят пазите ??? Помогнете ми!!!
Аватар
Fitipaldi4ka

Мнениеот B-L-O-T » 24 Дек 2006, 15:29

Е не се изисква кой знае каква смелост да отидеш до тоалетната през ноща .
Аз като гледах филмът същата нощ се събудих незнайно защо в 2:57 и все едно съм се наспал . Филмът има сино присъствие и действа на съзнанието при някои явно повече . Флма ясно както всички не трябва да го приемаш за "чиста монета" .
Сигурно се питаш "защо аз ?" . Тези "демони" влизат рядко така в хората както е в филмът (ако вобще може) . Търсят тела на хора които са прекалено добронамерени и не могат да се защитят . Ходят по слаби хора (не физически :-)) . Можеш да дойдеш на срещата на МГ ако искаш да видим какво имаш всъщност (като преглед) . Ти не мислиш ли ,че щом това се е случило след филмът и това какво си изпитала не си се отворила и си се почувствала по уязвима на такива "атаки" , си се направила по лесна жертва ? Да не говорим че част от вътрешните ти демони стават по силни при такива ситуации и от много страх да не се случи нещо подобно стават тез неща наистина .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор