Правила

Информация за начините на ползване на форума, както и за оказване на помощ при невъзможност да се справите с някои от функциите на форума.

Мнениеот Wizard » 25 Мар 2004, 12:39

Правила на MagicGateBg форум

1. Потребители, които не са навършили 17 години нямат право да се регистрират и да пишат във форума. Тези от вас, които са се регистрирали и са под ограничителната възраст, ще бъдат премахвани от системата и ще им бъде наложена забрана да се регистрират отново във форума. Всички ритуали, които са поместени на страниците на сайта/форума са абсолютно работещи!
2. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на MagicGateBg.com, не може да носят отговорност за погрешно изпълнен от Вас ритуал, който сте решили да направите сами, без да имате нужния за целта опит; всички поустове във Форума изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администратора, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.
3. За да пишете във Форума е необходимо да правите това в съответствие с темите, които разглежда съответният Форум. Тези потребители, които често поустват своите теми в погрешен форум, могат да бъдат предупредени в съответствие с правилата описани по-долу.
4. Задължително е писането на кирилица във Форума. Потребителите, които пишат темите си на латиница, мога да бъдат предупредени да напишат отново темата си на кирилица. Модераторите си запазват правото при неспазване на това условие, тема/поуст написан на латиница да бъде изтриван незабавно!
5. В поуста си потребителите, трябва да спазват нужния тон на толерантност и респект към другите потребители.
6. Приемате да не пишете никакъв: груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното ви изгонване от Форума (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи.
7. Няма да бъде толериран SPAM (думи лишени от всякакъв смисъл), нерегламентираните реклами на платени услуги или хостинг! Такива постове ще бъдат изтривани, а съответният потребител предупреждаван. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Това какво е spam, обидно или вулгарно е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите.
8. Потребителите биха могли да подпомагат работата на модераторите. В случай, че забележат нещо нередно във Форума, биха могли своевременно да се свържат с някой от Модераторите.
9. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете в базата данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.
10. По-горните правила ще важат и за личните съобщения (ЛС), които си пращат юзерите помежду си. Злоупотребата със системата за ЛС, може да доведе до предупреждаване и/или до изключване на личните Ви съобщения.

Аватари/Подписи

1. Могат да се ползват аватари не по големи от 110х110 пиксела. Не се допуска използването на аватар, който вече принадлежи на друг потребител.
2. Подписите могат да съдържат текст или 25 символа. Текста трябва да отговаря на същите условия, както и този на самите постове – без заплахи, обиди, провокации, реклама и др.
3. Не прекалявайте с големината на своите аватари и подписи. Има юзeри, които използват dial up и ужаса им от зареждането на страницата е направо нечовешки.

Нашата Политика

1. Регистриране на нов потребител става само след предварително одобрение от Администратора на форума, което ще получите под формата на линк в електронната си поща. Няма срок за това кога ще бъде одобрена регистрацията Ви.
2. Всеки потребител може да бъде предупреждаван до Три пъти. Наложи ли се четвърто предупреждение следва – бан... (разбира се на никого не му го пожелаваме).
3. Всяко спорене и/или обиждането на Модераторите или на Администратора по повод на дадено предупреждение, е крайно недопустимо – директен бан.
4. Този потребител, който сметне, че е неправомерно или некоректно предупреден, трябва да се свърже с Модератора на групата. Ако това предупреждение се окаже неуместно (от страна на Модератора) то Модераторското предупреждение ще бъде премахнато. Последното мнение има Модератора на съответната група и те не трябва да бъдат търсени, освен ако проблема не е крайно наложителен.
5. Всеки опит за повторно влизане след временен бан, ще бъде последван от окончателен бан. В смисъл на повторно пререгистриране, смяна на IP адреса, и-мейл и др.
6. В случаите на системен тормоз, обиди, използването на вулгарни думи от страна на потребител спрямо други потребители, Модераторите или към Администратора – това ще доведе до постоянен и вечен бан.
7. Потребител, който не ползва акаунта си или се е регистрирал, но никога не е влизал във форума – ще се изтрива своевременно от базата данни. Както и такива потребители, които поддържат повече от един акаунт.
8. Ще ви бъде наложен BAN или изтриване на акаунта на потребител, ако сте написал поуст, който е напълно излишен и цели единствено СПАМ; акаунта ви е регистриран наскоро и го ползвате за да публикувате/рекламирате неоторизирани за тази цел сайтове.
9. Използвайте търсачката преди да решите да поствате дадена тема, тъй като може вече да има такава информация или отговор на въпроса Ви.
Аватар
Wizard
Администратор
 
Мнения: 1263
Регистриран на: 09 Юни 2005, 21:47
Местоположение: Stonehange

Назад към Как да ползваме форума

cron
  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия са 2 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 2 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта