Окултна хомофобия

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот FireSun's Viking » 19 Яну 2007, 22:02

Ненормално е всичко което е противоестествено в природата!
Къде си видял 2 животни от еднакъв пол да правят секс...
А относно защо Ариецът я е постнал ... незнам, но право го е направил, прекалено много власт имат тези гейчета, почнаха и да се хвалят и парадират с това. Един пример е Азис, на кой му е приятно да го гледа или да го слуша!?
Да аз заявявaм "Смърт на това което се обърнало против истинската му природа" !!!!!
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 660
Регистриран на: 13 Мар 2006, 21:45
Местоположение: Valhala

Мнениеот Звездичка » 19 Яну 2007, 23:11

Честно казано, доста съм изненадана от изразените мнения и нагласи, тъй като считах окултистите като цяло за по-толерантни. :)

Ако трябва да бъда откровена, аз също намирам сексуалните отношения между двама души от един и същи пол за нещо не дотам естествено... Но е въпрос на личен избор как ще осъществяваш сексуалността си и по какъв начин ще си доставяш удоволствие. Пък и в случая става дума за хормонални смущения (доскоро май хомосексуализмът се считаше за психична болест).

Колкото до начина, по който хомосексуалистите се възприемат от обществото (в частност от окултното общество), винаги съм подкрепяла мнението, че това как възпиемаш различния от теб, говори за освободеността и широтата на възгледите ти. (А смятах, че повечето окултисти, освен всичко друго, би трябвало да са хора с широки възгледи и разбирания, затова се озадачих от съдържанието на цитатите. :wink: )
Болшинството от гейовете са интелектуално и духовно богати хора, и не смятам за особено правилно да бъдат отхвърляни само заради сексуалната си ориенатация...
В края на краищата, всеки има право да бъде такъв, какъвто се усеща и да прави онова, което го кара да се чувства щастлив и пълноценен. И ако това го прави различен от другите, не би трябвало да бъде отхвърлян заради различността си.
Iehi Aour.
Аватар
Звездичка
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 124
Регистриран на: 19 Май 2005, 00:08

Мнениеот Wizard » 20 Яну 2007, 07:52

Звездичка, с възрастта си хората улягат, така да се каже, затова не може да се правят изводи, че всички окултисти не са толерантни. Все пак идва момент в живота на човек и той заема една по-различна гледна точка от тази, която е имал преди, когато е бил например на 20 год. Ако имаше възможност да се провери какво е мнението на част от хората, които са писали тук, след 10 години тогава ще видиш, че повечето от тях няма да поддържат думите си, които са казвали тук, а може би и изобщо няма да се самоопределят като... окултисти.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор
 
Мнения: 1263
Регистриран на: 09 Юни 2005, 21:47
Местоположение: Stonehange

Мнениеот B-L-O-T » 20 Яну 2007, 10:19

Arhimikus написа:Всеки с предпочитанията си. Това дали съм ? или не съм, си е лично мой проблем, и Викинг, дори да ти звуча като такъв - сам го каза - слабо ме вълнува.
А защо някой трябва да избива комплекси във форума "смърт на педалите" - тъпо е ;)
Да, мразя лигавите педалчета и момчетата, които се мислят или правят на жени. Това е.
Нормата е мъж и жена, не е нормално мъж с мъж, или жена с жена. Защо да не е нормално? Майките ви казват така, бащите, роднините, обществото .... А Богинята какво казва?
Първо погледнете себе си и собствените си недостатъци, после търсете теле по вола... нали :)


ТИ смяташ че мнението на Ариеца и Викинга е изцяло копие на мнението на обществото като цяло ? Казваш че са като индиго ? Те лепват етикети на такива хора - ок , но изказват аргументи които не са индиго на обществото а разаботени от самите тях . Сънчо много добре каза че в природата две същества от еднакъв пол не правят секс (има случаи че кучета например си лижат пишките де :) но не е секс в дупето и винаги биха предпочели женска и не се ебат в задника) . Та някой би ли коментирал това ?
Какво казва богинята ? Това е въпрос - Какво казва духвното течение в което си . Например Ариеца казва че неговото не търпи такива действия , а богинята търпи . Това е нещо от рода - Аз си знам своето , ти си знаеш твоето .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 1257
Регистриран на: 13 Май 2006, 06:45

Мнениеот Звездичка » 20 Яну 2007, 10:56

Wizard написа:Звездичка, с възрастта си хората улягат, така да се каже, затова не може да се правят изводи, че всички окултисти не са толерантни. Все пак идва момент в живота на човек и той заема една по-различна гледна точка от тази, която е имал преди, когато е бил например на 20 год. Ако имаше възможност да се провери какво е мнението на част от хората, които са писали тук, след 10 години тогава ще видиш, че повечето от тях няма да поддържат думите си, които са казвали тук, а може би и изобщо няма да се самоопределят като... окултисти.


Не, в никакъв случай не съм заключавала, че ВСИЧКИ окултисти не са толерантни; просто бях останала с впечатлението, че като цяло би трябвало да са с по-широки възгледи, тъй като някои от окултните занимания до голяма степен предразполагат към разширяване на кръгозора и дават, така да се каже, една по-динамична гледна точка за нещата.
Разбира се, че хората променят становището и мнението си (не само с напредване на възрастта).
А и не съм и помисляла, че е възможно представителите на едно конкретно общество да имат едно и също мнение по даден проблем.
Iehi Aour.
Аватар
Звездичка
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 124
Регистриран на: 19 Май 2005, 00:08

Мнениеот Cath » 20 Яну 2007, 11:09

е тъй като вече се повтаряте и продължавате да сте твърдоглави, без да сте запознати с въпроса, сега ще се опитам сравнително на дълго и на широка да ви обясня, че ИМА хомосексуалност при животните.
Бисексуалността е нормална при мъжките шимпанзета. Действително мъжкото шимпанзе създава дълготрайно партньорство с друг мъжкар( което включва и секс ). Когато по-високопоставеният от двойката реши да завземе лидерската позиция в групата, подкрепата на неговият партньор е жизнено важна. Ако успеят то те стават съответно 1ви и 2ри по ранг в групата, което е и реда им на достъп до женските, храната и т.н. Но близостта м/у двамата си остава най-голяма.
Хомосексуалността се наблюдава при повече от 1500 животински вида, и е била регистрирана при 500 от тях. Като това включва маймуни, лебеди, китове, овци, американския бизон, делфини, жирафи, дори и бръмбари.

http://www.theregister.co.uk/2006/10/13 ... xhibition/
http://www.livescience.com/bestimg/inde ... gayanimals

разбира се не можем да сравняваме човека с животните, защото при тях това е вид инстинкт, но не се изказвайте неподготвени, още повече повечето от вас живеят в софия, а там е пълно с кучета, които лично съм наблюдавала в подобни актове.

тук и на бг:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0% ... 1%81%D1%82
http://travel.pop.bg/article15580.html

и хайде вече стига с тази тема, че много се разшири. confused2
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор
 
Мнения: 677
Регистриран на: 21 Яну 2006, 00:24
Местоположение: София

Мнениеот B-L-O-T » 20 Яну 2007, 13:54

Това с шимпанзетата го бях забравил но се сетих че се чукат за да се унизят един друг (лидера изчуква победеният) . Целта не е любов както при гейовете .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 1257
Регистриран на: 13 Май 2006, 06:45

Мнениеот Nac » 20 Яну 2007, 15:16

То че има хомосексуалност при животните има...къде ли няма вече.
Но за животни да се занимават с магия и окултно още не съм чул.
Излишно е да се обсъждат някои неща, които говорят сами за себе си.
Повечето от тези хора дори не съзнават какво са, а са тръгнали да се правят на най-големи авторитети.
Ще видим на къде ще отиде света...ама не ми изглежда на добре...
Аватар
Nac
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 103
Регистриран на: 01 Сеп 2005, 21:54

Мнениеот Mell » 20 Яну 2007, 15:35

Ех не искам да спамя, ама не се сдържах...
Нали сме в Казана на вещицата :)
...а и бай дъ уей не мисля че сексуалността ти влияе
по какъвто и да е начин на окултните ти способности и
обратното.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Mell
 

Мнениеот Arhimikus » 20 Яну 2007, 21:07

Викинг - хомосексуализма не е противоестествен... ако педалите бяха повече от хетеросексуалните, то хетеросексуалността щеше да е противоестествен, така ли?
Блот - Не страдам от предрасъдъци, и не смятам, че един или двама човека са индиго на обществото. Те показват личното си мнение, аз съдя за тях по това. Ариеца твърди, че е уикан, аз показах един от принципите в Уика, които са приети от Съвета на вещиците, това вече говори само за себе си.
Тези мнения, които е показал той са сигурно от важни авторитети в окултните среди, но явно си нямат и на представа за какво става дума в принципите на Уика (говоря за уиканите САМО).
Не тръгвам да убеждавам никого в нищо, не е необходимо.
Но когато става дума за човешки същества, мисля че всеки трябва да е толерантен към себеподобния си.
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор
 
Мнения: 803
Регистриран на: 29 Ное 2005, 17:14
Местоположение: Сливен

Мнениеот FireSun's Viking » 20 Яну 2007, 21:35

Мислих, че казах достатъчно по темата... Такова е мойто мнение - " Смърт на педалите и би - сексуалните". Нетрябва да има толерантност към такава измет !...
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 660
Регистриран на: 13 Мар 2006, 21:45
Местоположение: Valhala

Мнениеот Mell » 20 Яну 2007, 22:11

Да много лесно е да вииеш истерично "СМЪРТ" ,
Mell
 

Мнениеот Марио » 21 Яну 2007, 09:42

Тъй тъй тъй.. С риск да прозвуча и аз като гей ще си изкажа мнението. Първо нещата, които ми направиха впечатление...

Педалите не са хора.. за жалост ги има много такива.. въдят се като хлебарки... а с хлебарките какво се прави - избиват се !!!!!!
Мисля че трябва да постъпим към тези "същества" по същия начин както с хлебарките... но нека да неопетняваме хлебарките с тези ниши същества... Същото мисля и за би сексуалността...


Мнение - адски ограничено. Типично за - комплексарче на 16, 17 години(имам много такива познати, избягвам ги).
Някои "окултисти" се чудят защо обществото не ги приема. Много просто - различни са. А сега тук какво имаме - пак различните са отритнати. В тоалетната на едно училище прочетох - "Смейте се сега, но когато ние станем повече, ще видим кой е различния." Замислете се.

Ненормално е всичко което е противоестествено в природата!
Къде си видял 2 животни от еднакъв пол да правят секс...
А относно защо Ариецът я е постнал ... незнам, но право го е направил, прекалено много власт имат тези гейчета, почнаха и да се хвалят и парадират с това. Един пример е Азис, на кой му е приятно да го гледа или да го слуша!?
Да аз заявявaм "Смърт на това което се обърнало против истинската му природа" !!!!!


А ти навярно си в хармония с природата, за да разбереш кое не е? laughing9

Къде съм видял две животни от един и същ пол да правят "секс"? Гледай малко повечко Animal Planet и ще се образоваш малко повечко от сега :wink:

прекалено много власт имат тези гейчета, почнаха и да се хвалят и парадират с това.


Повечето гейове няма дори да ги разбереш, че са такива.

Азис не е гей, просто си печели хляба по най-добрият начин, който е намерил.


Колкото до моето лично мнение. Нямам нищо против никого, всичко зависи от самият човек. Май на някои им трябва обаче малко повечко хаос в главицата, че да се отърсят от повечето си предрасъдъци :mrgreen:

Аз достатъчно се изказах по тази тема, но те уверявамче освендалая мога и да хапя ;)


Друго освен 335 мнения - СПАМ от теб не съм видял laughing9 Навярно, ако те помоля да се докажеш, няма да направиш нищо, нали :D

---

В друг случай, както обикновено бих игнорирал идиотщините, но точно днеска ми се пишеше :wink:
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 643
Регистриран на: 05 Яну 2005, 16:14

Мнениеот autumnia » 21 Яну 2007, 11:19

Марио написа:
Педалите не са хора.. за жалост ги има много такива.. въдят се като хлебарки... а с хлебарките какво се прави - избиват се !!!!!!
Мисля че трябва да постъпим към тези "същества" по същия начин както с хлебарките... но нека да неопетняваме хлебарките с тези ниши същества... Същото мисля и за би сексуалността...


прекалено много власт имат тези гейчета, почнаха и да се хвалят и парадират с това. Един пример е Азис, на кой му е приятно да го гледа или да го слуша!?
Да аз заявявaм "Смърт на това което се обърнало против истинската му природа" !!!!!




'Смърт на не знам кво си' хахахахха. Фани се стегни бе младеж. Това колкото и да се опитвам да си го представя като как ще да стане, не мога. Дано поне ти си го измислил. Или викаш каквото Хитлер, това и аз. Или с някоя магия, за която само ти знаеш, може би? Ба тия магии, тва чудо.

На кого му било приятно да слуша Азис?!?!?!? Ти най-вероятно не живееш в Бълагария хахаахаххаахах.
Та Азис съществува точно защото, не някой, а мнооого някои го харесват и купуват. Нали се сещаш- мнозинството определя модата, после ,модата- мнозинството, а с неговиа вкус дори и Хари Потър, чийто последовател си и ти, не може се пребори.

Въдели се били като хлебарки! Те и глупостта и празноглавието се въдят непрекъснато (не само напоследък), но за тях не щем да правим
газова камера. Е наистина, критерият за простотия е относителен, а за сексуална ориентация- не. Критерият за раса и вероизповедание- също. Аз ти предлагам дай да правим смърт на евреите, че те пък от край време управляват света. Нали се сещаш- то световна конспирация, то щуротии. Ний тях ако преборим останалите 'същества' са лесни.

Абе въобще, евала на такива будни младежи. Трябва да се гордеете, че са членове на форума.

notworthy icon_salut yahoo27

In FireSun's Viking We Trust!
Не мислят за смъртта, а злобата расте,
Гърлата си гризат, от скука уморени.
Не ме засягат свадите на този свят.
Аз виждам кладата, приготвена за мене!
Аватар
autumnia
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 17
Регистриран на: 20 Мар 2006, 19:02

Мнениеот B-L-O-T » 21 Яну 2007, 15:26

Ариеца казваш бил Уикан . . . И така да е той не е глупак който да се подчинява на принципите без да ги подлага на анализ . Подложил ги е и явно не е съгласен с това писание в Уиката . Един христянин който мрази сърквата и друг който я почита , и двамата се водят християни (става въпрос за евангелиеята) .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 1257
Регистриран на: 13 Май 2006, 06:45

Мнениеот ZefaS » 23 Яну 2007, 21:57

В древна Гърция се е смятало, че секса между мъж и жена е губене на време, тъй като мъжът бил по висше същество от жената, а между мъж и мъж puke било свещено. Незнам защо са мислили толкова тъпо тия същества. Идея си нямам защо са толелирали тези грешке на природота. Според мен грешките трябва да бъдат коригирани.
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 345
Регистриран на: 22 Сеп 2006, 18:05
Местоположение: София

Мнениеот B-L-O-T » 24 Яну 2007, 07:33

В филма "Калигула" има много да се говори по тази тема . Филма въпреки всичко ми хареса . Ако някой иска нека коментира филма . Много ще са ми интересни отзивите за него . . .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 1257
Регистриран на: 13 Май 2006, 06:45

Мнениеот damnameneus » 03 Фев 2007, 14:29

Хаххаа, сега се зачитам в тази тема и не ми останаха думи, хора, че вие сте като някви мормонски духовници. Смърт на тоя, смърт на оня, ами според други ще трябва за друго смърт, я недейте така. Аз също не харесвам тротоарните феи и съм на мнението че това е грозно, но не заради сексуалната им ориентация, а заради начинът по който се изтъква това. Когато обаче става въпрос за наистина ориентация, това да обвиняваш някого че е хомосексуален е все едно да обвиняваш другият , че той пък не е. А за магията, ако наистина смятате, че това има значение, май нищо не сте разбрали от нея. Извинявам се ако обиждам някой.
Аватар
damnameneus
Модератор
 
Мнения: 511
Регистриран на: 03 Апр 2005, 23:47
Местоположение: Plovdiv

Мнениеот Mason » 28 Сеп 2008, 07:46

Четейки постовете на Ариеца стигнах и до тази тема, която е доста интересна и се радвам, че толко бързо стигнах до нещо, за което да не съм съгласен с него. Все пак човек трябва да си остане в известна степен СУБективен :) хе хе

Не говоря за хомосексуалистите, които поради мода и привилегии се правят на такива или за тези, чиито лични качества и при нормален човек бига били неприятни.
Говоря за "нормалните" хомосексуалисти.

След първия ми развод изчетох тонове психологическа литература (за да се самоизградя наново) и мога твърдо да кажа, че ревността например е много по-опасна и е нанесла много повече вреди от хомосексуализма:))

Та. Тези хора (хомосексуалистите) винаги са се противопоставяли на повечето общества и са били в някаква форма на непреодолима изолация.
Спомнете си някои от методите за инициация/адептиране: пълно пренебрегване на обществото и преднамерена изолация.

Това противопоставяне на обществото от едната страна и противооставянето на "нормалното" сексуално поведение от друга отървават личността от съпровождащите "нормалното" поведение заблуди и запечатвания. Това оказва влияние и върху най-първичните инстинкти за замозащита и първичното поведение.
Така. Ако трябва да използвам понятията на Ариеца за рептилното съзнание и влиянието му върху съвременното общество, то хомосексуалното съзнание е един начин за противопоставяне, т.е. за самоосъзнаването на индивида.

От друга страна знаем как хомосексуалността е помагала на доста творчески личности. Друг белег на творческата личност е използването на лявата ръка, което преди векове се е смятало за обладаване от бесове:)
А всички знаем, че вдъхновението е основен белег за по-близката ни връзка с Висшия АЗ. Вдъхновението е по-близка връзка с Висшия АЗ и по-близката връзка с Висшия АЗ създава вдъхновение.
Тези хора определено са имали по-добра връзка с Висшия си АЗ от повечето хетеросексуални, което означава духовно развитие, по-добро от на повечето хетеросексуални.

Както виждате, хомосексуалните имат достатъчно възможности за духовно развитие, за да преценят дали да се откажат от хомосексуализма или най-малкото да се подготвят за следващия си живот, изживявайки подходящо сегашния си кармичен урок, ако това е кармичен урок.

И не разбирам защо гледате на тези души само в сегашния им живот и само по сексуалната им ориентация?!
Аватар
Mason
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 295
Регистриран на: 04 Юли 2008, 10:34

Мнениеот Anuel » 28 Сеп 2008, 16:14

Арайън Сън винаги има интересни теми и моето уважение към него през годините е константа на максимума й. icon_eusa_clap
Не съм съгласен, че хаотиците обръщали резбата в края на житейския си път - за мен това е твърдение без реално покритие.
От друга страна считам, че чрез магията на сигилите всеки може да стане хаос маг независимо от сексуалната си ориентация.
При все това темата е интересна и поучителна, поне за мен icon_flowerface
Аватар
Anuel
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 76
Регистриран на: 06 Мар 2008, 15:19

ПредишнаСледваща

Назад към В казана на Вещицата

  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия са 14 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 14 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта