сън?!!?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот FINCI » 22 Мар 2007, 17:21

Искам да попитам нешто много интересно как да пратя сън на някои?
Или по точно да накараш някой да сънува това което искаш ти.....

Благодаря предварително!!!
Аватар
FINCI
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 19
Регистриран на: 22 Мар 2007, 17:14

Мнениеот Wizard » 23 Мар 2007, 07:24

Прегледай темите тук във форума, мисля, че имаше нещо подобно.
Определено е по-трудно да накараш накой да сънува това, което ти искаш, но не е невъзможно, ако разбира се имаш необходимата подготовка за това.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор
 
Мнения: 1263
Регистриран на: 09 Юни 2005, 21:47
Местоположение: Stonehange

Мнениеот KAT » 23 Мар 2007, 08:18

КАкво да ви кажа вие тука във форума сте много интересни. От една страна казвате че сънищата са продукт на подсъзнанието ни докато спим, теми на тази тема във форума бол. А сега от друга страна искате да пращате сън на някого. я сега да се замислим как ще стане това евентуално изпращане на сън на някой друг човек. Ами вие изобщо не знаете по принцип какво е сънуването а искате да пращате сънища на някой друг, тази работа така не става.

Сега малко навлизане в подробностите на сънуването. За да пратите на някого сън трябва вие да изберете момент в който другият човек първо е заспал, аз не знам някой да сънува в будно състояние, в будно състояние имаме видения нали така се наричаха. И сега вие си седите във вас и чакате примерно до 2 ч. през нощта и смятате че въпросния човек е заспал и започвате да му пращате съня, ха ха как ще му го пратите аз пак ще стана на кон ако някой успей да прати сън по този начин.

Сега за другия начин правим някакъв ритуал и изпращаме някаква енергия мисловна с желанието да се изпрати еди какъв си сън на еди си кой човек. Ами това някой да го обясни как става. Тази ваша енергия къде отива по дяволите къде се запомня после как тя се препраща на спящия човек и той пак трябва да е заспал, значи някой или онова магичческото нещо трябва да може да наблюдава човека кога заспива и малко след това да му пусне съня. Или по д варианта молим Богинята тя да прати съня, защото Богинята можела да праща сънища. И не ви ли се струва че щом Богинята може да праща и тя сънища всъщност всички хора които сънуват всъщност получават сънищата си именно от тази Богиня. И от тука идват въпросите защо Богинята се занимава с на с хората и ни праща сънища почти всяка нощ нейната цел каква е.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 319
Регистриран на: 28 Окт 2006, 15:35

Мнениеот Wizard » 23 Мар 2007, 08:41

Ок, кат, имаш добри разсъждения върху темата за изпращането на сънища. Струва ми се, че ако още малко се позамислиш над това, за което говориш, ще стигнеш до същността на това как да изпратиш сън или каквото и да било... :wink:

Вижте нека ви кажа едно и ако ме разберете разберете:
В магията готовите отговори по скоро вредят, отколкото Ви помагат! По-добре е да се мъчите, да опитвате и сами да търсите ОТГОВОР за това дали даден ритуал може да го изпълните успешно или не. Ако аз ви казвах наготово всичко, което Ви интересува, тогава съм сигурен, че вие няма да претърпите никакво развитие и само бихте копирали това, което бих ви казал. А в правенето на Магия интересното е това, че при ЕДИН човек даден ритуал може д работи перфектно, а при друг НЕ ! Ето затова и не се изявавам пред вас като Гуро, от който се очаква да говори и да пише, да дава информация на ляво и на дясно и да говори за теми, които понякога могат да бъдат вятърничави, за останалите хора...
Мога и ще ви давам винаги информацията от която се нуждаете, но всичко с времето си. Това е!


Сега, кат, опитай да кодираш времето в което ще се случи самото събитие. Има методи с които това е приложимо. При магия за работа с времето (хрономагия) това е много лесно. Просто се задава Момента, в който искаш това което правиш да се случи и то се случва. Това е, елементарно е.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор
 
Мнения: 1263
Регистриран на: 09 Юни 2005, 21:47
Местоположение: Stonehange

Мнениеот FINCI » 23 Мар 2007, 11:08

Така все пак никой не ми отговори на въпроса......как точно да пратя сън на някой........това е важно за мен ако неможе добре но кажете.....
Аватар
FINCI
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 19
Регистриран на: 22 Мар 2007, 17:14

Мнениеот lil » 23 Мар 2007, 11:36

"Магия за пращане на сън - страст, кошмар, поука, сплашване"
Това е в раздела "Заклинания. Ритуали"
Аватар
lil
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 43
Регистриран на: 07 Сеп 2006, 20:45

Мнениеот FINCI » 23 Мар 2007, 11:52

вижте сега как да кажа никой не знае за мойте интереси към магията като цяло може да се каже че съм и семеен...:)
Така че искам нешто по просто не знам до колко е просто да пратиш сън на някой но все пак........ако има нешто като заклинание или някакъв по прост ритуал....
Аватар
FINCI
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 19
Регистриран на: 22 Мар 2007, 17:14

Мнениеот KAT » 23 Мар 2007, 21:00

FINCI - аз вече ти отговорих, сам не можеш да пратиш сън, защото сънищата се пускат на хората от астралните телепатичните духове и по рядко от нематериалните духове. И когато правиш ритуал ти всъщност се подмазмаш на някой от тези два вида духове, зависи ти самия в момента от кой вид духове си наблюдаван. По просто от това май не мога да го напиша.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 319
Регистриран на: 28 Окт 2006, 15:35

Мнениеот FINCI » 24 Мар 2007, 09:24

Искате да повярвам че мога да запаля огън,а че не мога да пратя сън просто не е реално това.Как така да не може???
Трябва да има начин.........това че не знаеш такъв не означава че не може......
Аватар
FINCI
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 19
Регистриран на: 22 Мар 2007, 17:14

Мнениеот KAT » 24 Мар 2007, 10:39

FINCI - накратко ще ти обясня техниката на сънуването как става, а пък ти сам си направи изводите. Първо човек трябва да е заспал. После някой разум или примерно човек (но това е почти невъзможно) или в нашите конкретни случай с хората някой телепатичен разум влиза в телепатична връзка със спящия човек. След като се осъществи тази телепатична връзка между спящия човек и астралния дух, духът започва да изпраща самия сън под формата на телепатична енергия която представлява образите и мислите които спящия човек съпреживява, да съпреживява понеже целия сценарий на съня не е на човека ами на астралния телепатичен дух.

И извода какъв е ставай много добър телепат за да можеш да пуснеш някому сън както искаш, успех с начинанието.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 319
Регистриран на: 28 Окт 2006, 15:35

Мнениеот FINCI » 24 Мар 2007, 13:54

Наистина те разбирам но.....все още не ми се вярва да няма някаква магия проста или сложна......до колкото може да е проста една магия за сън.Все пак я видях някъде но сега не мога да го намеря имаше във форума някаква магия.....не може да я дават пак да не подейства.
Аватар
FINCI
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 19
Регистриран на: 22 Мар 2007, 17:14

Re:

Мнениеот ultramarin » 27 Юли 2009, 15:16

FINCI написа:.....все още не ми се вярва да няма някаква магия проста или сложна......
"всяка една идея която се роди в човешкото съзнание се реализира рано или късно в реалността" пише Хазрат Инаят Хан. Но това че нещо е теоретично възможно, не означава че ВЕЧЕ е реализирано, или дори да е реализирано, не значи че е масово известно ;) пък и когато ученикът си реши задачите от предния урок, тогава учителят му дава следващия. Дай и ще ти дадет... искай и ще ти вземат :~

FINCI написа:не може да я дават пак да не подейства.
мда, мда - именно, именно... точно в такъв вид, в който да не подейства, се дават повечето потенциално опасни упражнения... е, запознатият с теорията мрез личен контакт винаги знае какво точно е сбърканото, другите - гадаят... както примерно един мой познат никога не може да каже дали правилното е сбРЪкано или сбЪРкано... просто не може, липсва му практиката на българския език(чужденец е, още учи български)... обаче за нас с вас, всичко е очевидно, че правилното е: ЗБРЪКЪНУ... и както и да си го напишем - ще го разберем... същуту е и в магията, така че не се отчайвай ;)


освен това... ако 100 човека ти казват, че нещо е невъзможно, това не значи че 101вият не го практикува тихомълком... просто такова е било нивото на тяхното знание... или пък така са решили да кажат на теб...
Аватар
ultramarin
Модератор
 
Мнения: 314
Регистриран на: 06 Фев 2008, 09:15
Местоположение: София ...и България въобще


Назад към Въпроси

  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия са 17 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 17 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта