прегледах форума и реших да попитам дали има някой,който наистина да има действащи заклинания за красота,защото много искам да видя ефекта им.пробвала съм номера с лунния камък под възглавницата, но имаще частичен ефект.
МНОГО МОЛЯ - помогнете!
Модератор: Nemezius
alana_lire написа:бяха ми каза , че лунният канък помагал за разкрасяване.е,пробвах- сложих го под възглавницата с мисълта,че ще заприличам на нещо по-така.... , но нищо особено стана. е, вярно ,че косата ми стана по-гъста и по- лъскава, но пак се чувствам като изсмукана. пак изглеждам много уморена. а една приятелка си сложи и тя лунен камък под възглавницата и тотално се промени- отслабна,издължи се на височина, винаги изглежда толкова бодра ,дори когато не е спала доста време. дали пък на мен нещо не ми действа лунния камък? все се питам дали не съм урочасана..
лунен камък се намира почти навсякъде..
айде магове,моля кажете нещо дето помага за разкрасяване или тотално преобразяване...
sanguinary написа:Ето, че имало и мислещи хора! Добре е човек да се порадва на подобни факти чат-пат...
Браво ,морти...![]()
Всички тези "разкрасявания" са имено на психична основа.
Наподобява малко на онази притча, в която един човек си пожелава жена му да стане по-красива и тя става, но защото започнал да я забелязва повече , уж за да отчете промените, и тя съответно взела да се конти и да се грижи повече за себе си.
Дълга е, ще ви я разкажа друг път