Свещеното място

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот summon » 08 Мар 2005, 12:29

Здравейте на всички.Първо искам да кажа че сайтът е много добър и полезен и много го харесах когато го намерих.
Бих искал да попитам дали имате свещени места,така де местата където вие извършвате своите ритуали,където си почивате и се чуствате сигурни?
И ако имате те дали са постоянни или временни, как сте ги подредили, каква украса сте използвали, някъде в дома ли са или на отделно място,някъде навън? И само още нещо да попитам, дали може в свещенното ти място ,ако е непостоянно ,да има електрически уреди например тв компютър които разбира се да стоят изключени повреме на ритуалите?
Много ще съм ви благодарен ако ми отговорите,а ако смятате че това е нещо прекалено лично не отговаряйте. :grin:
summon

Мнениеот arcopal » 08 Мар 2005, 17:10

Основното място за мен си е ЛЕГЛОТО, преди и след сън основно работя. Второто е разбира се БАНЯТА - полезно е малко Пречистване докато се и къпете. Ползвам и голямо количество места из софийските квартали, паркове, Витоша, Стара Планина... места където мога да се УЕДИНЯ и да си работя на спокойствие!
Често магесвам и когато съм в градския ТРАНСПОРТ.

Освен това при нужда работя и на ВСЯКО ЕДНО ДРУГО МЕСТО!!!
Така или иначе нечувствителните не забелязват когато правиш магии, така че няма смисъл от търсене на специални места за ОБИЧАЙНИТЕ ми практики, виж когато искам да опитам нещо ОСОБЕНО или НОВО, и се нуждая от по-дълбока концентрация, тогава си и търся специално место!

Що се отнася до уредите, аз лично съм силно чувствителен към всякакви токове, така че ги избягвам дори принципно! Забелязал съм, че когато често Работя бидейки пред компа, Той започва да се държи неадекванто - пуска се и се спира сам. Също така веднага след `ритуал` се чувствам доста неприятно близо до хладилници и телевизори... но това съм аз, на когото ръката му се парализира до рамото дори от статическо електричество от дръжки на врати, копчета на асансьори и тем подобни :))
Аватар
arcopal
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот summon » 08 Мар 2005, 17:39

много ти благодаря за отговора arcopal открехна ме за някои неща :grin: , но значи ли че може и да нямаш точо определено място изчистено от негативните енергии?
summon

Мнениеот EliKarim » 08 Мар 2005, 20:18

Въпреки, че адски рядко имам време за ритуали и въобще за практика, особено напоследък аз предпочитам стаята си. Бих избрала място, където няма да ме гледат възмутени и въпросителни очи или където някой или нещо ще ми отвлича вниманието. Инъче съм импровизирала както с мястото, така и с обстановката и всичко останало.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот arcopal » 09 Мар 2005, 13:02

много ти благодаря за отговора arcopal открехна ме за някои неща , но значи ли че може и да нямаш точо определено място изчистено от негативните енергии?

първо, аз не признавам понятието негативна енергия! Това е все едно да ми кажеш този байт с данни е вреден, а този полезен! Данните са си данни, енергията си е все енргия! А това дали от енергия ще `сглобиш` някоя гадост или нещо готино, си е въпрос на труд, дотолкова - доколкото и от данни мога да сглобя програма за рендиране на 3-мерни картинки или тъй наречения `вирус` който форматира хардове без да пита!!!

За мястото е важно НАЛИЧИЕТО на енерги и ЧЕСТОТАТА и, а това дали е негативна или позитивна е според зависи от целта на работата ми!

ПРЕДПАЗВАНЕТО в магията не е в пречистване на място от `негативна` енергия, а в това да не я възприемаш примерно... или като някои хаотици, може да поглъщаш всичко(от уроки и проклятия до сервитори и ларви) и да го ползваш за храна! Принципът е че това което `ядеш` е данни, и никакава зловредна програма няма как да бъде изпълне в твоето поле, по просдтата причина, че дори и да има такава, твоето поле не я разпознава като програма, а като чиста енергия за кльопане!
Аватар
arcopal
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Гост » 12 Мар 2005, 22:46

еми аз оште не смятам 4е сам дори на4инаещ за6тото за сега само изо4авам религията и за сега не сам изваршвал никакжи ритуали.
Но според мен трябва ти да си ги извар6ва6 там кадето на тебе ти допада аз ли4но смятам 4е някаде сред природата... на пример: някоя гора или планина или не6то такожа аз по такижа места бих предпо4ел да си изваршвам своите ритуали .
тва си е моито мнение и 4рез него аз не целя да засягам никои за което ако сам засегнал някои по какавто и да е на4ин предварително се извинявам
Гост

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор