Можете ли да помогнете.Спешно е!!!!!!

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот моля » 08 Мар 2005, 20:35

Регистрирана съм в един форум и там има поуст,който ще копирам,за да стане по ясно:
Бегло но все пак познавам едно момче от съседния клас.Мило добро ученолюбиво наистина не е нито побойник нито е зъл.Моята най-добра приятелка е в класа му.Та днеска го е срещнала негова съученичка питала го накъде и той казал на лекар и тя добре до после.Така и не дойде на училище.По случайност майка му идва до даскалото ни пита: Илян? и всички мо той днеска не дойде.Тя се притеснява отива при директорката.И следмалко си тръгва разревана.Моята приятелка пита какво е станало и те казват Илян се обади на майка си току що и каза:Мамо трима мъже ме държат на сила в един гараж.Майко поомогни ми умирам!"В момента всички са супер разтревожени молят се реве ни се.Наш съученик е отвлечен научих чак след часовете и макар да го познавах бегло зная че той не го заслужава!!!
Можете ли да помогнете на това момче!!!!Моляви!!!!
моля

Мнениеот arcopal » 09 Мар 2005, 12:59

дам, можем да помогнем, ноооо... трябва повече инфо!
хората трябва да желаят да им се помогне! трябва да се говори с тях, да се говори и с тези от полицията, които разследват случая...
МНОГО нещо може да се направи! но ей така, без нищо, само с желание, е като да гониш вятъра! ДАЙ ТОЧНИ КООРДИНАТИ НА ЖЕЛАУЩИТЕ ДА ИМ СЕ ПОМОГНЕ и ще си направим труда!
а то така какво става: ти ни го препредаваш от друг форум, на който пък го е писал някой си, който също не е директно замесен в случая, за който е чул от познат, който пък познат е също непряк учасктник, а само свидетел!!!!
ТОЧНИ КООРДИНАТИ, ТОЧНА ЗАДАЧА и тогава се работи! иначе е празна работа!

също така бих искал да отбележа, че покрай последното ми занимание с търсене на изчезнали хора, си имах проблеми, така че сега искам да съм 101% сигурен, че всички са ЗА участието на ясновидци в такваз работа...

разбира се, още сега ще поработим по въпроса с колегите ми... но малко може да се направи когато действаш на сляпо! дори не знам кога е отвлечен, дали го търсят все още, къде е станало, и т.н.
ДЕСЕТКИ ПЪТИ Е КАЗВАНО ПО МАГИЧЕСКИТЕ ФОРУМИ - ДАВАЙТЕ НИ КОНКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДА НАПРАВИМ НЕЩО! С БЕЗМИСЛЕНА ИНФОРМАЦИЯ - САМО БЕЗМИСЛЕНИ РЕЗУЛТАТИ!

а иначе, на предварителна преценка на този копиран пост, мога да кажа, че има доста мътни работи в него! не казвам, че е блъф, но определено е леееко несериозен....

КАКВО МОЖЕ ДА НАПРАВИ МАГЪТ В ТАКЪВ СЛУЧАЙ!? две неща:
1. да искползва Ясновидските си способности за да разбере неща неизвестни на следствието
2. да въздейства на Ситуацията, за да се разплете случая ефективно и `от само себе си`
И двете неща са тежки за изпълнение, изискват доста усилия за да има ЗАБЕЛЕЖИМ ефект работата на Мага, но особено когато работят няколко човека, и работят съвестно... ефекта е забележим!
Аватар
arcopal
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот raja » 09 Мар 2005, 18:39

ia zsum gotov da pomogna s kakwoto moga samo dai ime i grad ot koito e i o6te po dobre 6e e opisanie ili pic
Аватар
raja
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Firestorm » 09 Мар 2005, 18:50

Аз също ще помогна с каквото мога, но останалите са прави трябва ни нещо конкретно.
Аватар
Firestorm
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот моля » 11 Мар 2005, 18:23

Благодаря за прекрасните отзиви,полицията го намери и е добре!Още веднъж благодаря за отзивите! icon_color
моля

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор