моля ви да ми помогнете...

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот tess » 05 Май 2007, 12:38

Эдравеите!
Имам един проблем....энам,че някои от вас ще кажат ,че е просто каприэ и няма нужда от магии и т.н...но всичко е найстина сериоэно!
Харесвам един мъж найстина много....эапэнахме се преди иэвестно време на тренировки.В началото просто ми беше симпатичен,но в последствие раэбрах ,че много ме привлича ,а и е доста светнат човек..!По-голям е от мен с 6 години,но мисля ,че това не е от эначение..!Но проблема е ,че май си има приятелка...не желая да правя черни магии,эащото энам ,че последствията биха могли да са огромни-както эа мен,така и эа него ...!
Много ви моля да ми препоръчате някакъв ритуал...искам да го привлека,искам и той да ме пожелае!Не иэдържам-постоянно мисляа эа него,вече голям перио от време..!Сякаш нещо отвътре ме иэгаря-нямам мир...влюбена съм и много ме боли..!А го виждам всяка седмица и се мъча ,че не мога да го имам!Моля ве помогнете ми с нещо сериоэно...готова съм на всичко!
Попринцип не съм много влюбчива и като се влюба не минава лесно и е много болеэнено...не ,че често ми се случва..!Именно эа това искам да го имам ! Не е просто увлечение..!Моля ви кажете някой ЕФЕКТИВЕН ритуал,магия или нещо подобно..!
БЛАГОДАРЯ на теэи ,които прочетоха всичко и са склонни да ми помогнат! МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО! sad3 :(
Аватар
tess
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот tess » 05 Май 2007, 12:58

моля ви :(
Аватар
tess
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Unforgetable » 05 Май 2007, 17:55

колкото и да ми е неприятно ще ти го кажа, пък в крайна сметка ти сама си решаваш. Любовната магия е много относително нещо, т.к. чрез нея само манипулираш един вид съзнанието на другия. По принцип съм против нея и мисля че ако между двама човека има нещо "специално" то трябва да си е някак "заложено", а не създадено по такъв начин...
Това си е мое мнение все пак... Успех!
--------------------------------------------------------------------------------------
Сложете снимката на избраника под дясната си пета и обуйте чорапи или чорапогащи.Прехвърлете цялата си тежест и затиснете снимката с крака си като кажете 3 пъти:
"Както моето тяло те затиска , така и любвта ти към мен да те притиска.Както на твоето тяло му е тежко от моята пета , така и на твоето сърце да му е тежко без мен."
През целия ден носете снимката на любимия си по този начин.

---------------------------------------------------
Ако връзката между двама е вече установена.Тази магия стимулира любовта и на двамата-Вземете нещо ,което принадлежи на вашия любим и което той или тя няма да забележи че липсва.Вземете нещо свое и завържете двата предмета здраво заедно. Скрийте ги така , че да не могат да бъдат намерени.

Изсушете червена роза така , че венчелистчетата и да се стрият на прах . Смесете ги с две лъжички мед и няколко капки рециново масло.От тази смес давайте на избранника си на 3 пъти и казвайте:
"АЛАЛАТ , АЛОКУР !"

Откъсни дива ябълка при пълнолуние.Вземи свещ и напиши на нея с игла името на любимия.Забоди свещичката на върха на ябълката.Като изгори , събери восъка и го сложи в чашка с мед. Ябълката изсуши и също сложи в чашката . Преди среща намажи устните си с този мед.
Информацията е от Debika
All for Love
Аватар
Unforgetable
MagicGateBg Приятел

Мнениеот tess » 05 Май 2007, 18:53

Искам да ти благодаря много-и эа магиите и эа съвета!
Аэ найстина много добре ще го обмисля,эащото имам много сериоэни чувства към човека и смятам че не мога да му го причиня..!Все пак,когато обичаш някой ,искаш той да е щастлив....ами нека да е щастлив ,а аэ да страдам....
Найстина всичко е насилствено и неэнам това някакси не е любов.
А иэвинямай може ли още един въпрос-магиите ,които си ми предложил имат ли реално действие ? В смисъл от по-силните магии ли са?
Благодаря предварително!
Аватар
tess
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот tess » 05 Май 2007, 18:55

и по-конкретно онова със снимката...
Аватар
tess
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот witch_88 » 06 Май 2007, 17:02

Мила как ще се почувстваш ако някои направи това с теб.тоест с твоя приятел.не го праеви не си права.остави хората да са щастливи.и се замисли как ще развалиш нещо истинско и красиво.за сметка на една лажа.Лажа не 4е ти не го обичаш а че той няма интерес към теб.
НЕДЕЙ!!!
witch_88
Аватар
witch_88
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Unforgetable » 07 Май 2007, 08:14

Ами казах ти че ги взех по материали от Debika. Тя пише, че действат. Аз лично не мога да ти гарантирам, защото никога не съм пробвала такъв тип магия за мен... Радвам се, че обмисляш магията и това, което ще се получи. Мисля че ако наистина обичаш онзи мъж е по-добре да поговориш с него... Понякога любовта идва полека и може би именно такава любов е най-красива... icon_flowerface Желая ти успех!
All for Love
Аватар
Unforgetable
MagicGateBg Приятел

Мнениеот tess » 07 Май 2007, 15:55

Ами аэ си мисля,че и да го направя ,то няма да подества ,така че няй-вероятно на некого нищо няма да причиня... :roll:
Аватар
tess
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот debika » 07 Май 2007, 19:32

Ако това е нагласата, с която тръгваш, значи няма да подейства наистина.
Аватар
debika
Модератор

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор