Осветяване на магическа пръчка

Всеки, който за първи път се сблъсква с Oкултното знание и Mагическите практики, да пише само в тази част на форума!

Модератор: Cath

Мнениеот DDI » 21 Май 2007, 15:37

В предишната тема ме посаветваха да направя нова... и за това я правя :) .След като си направих подходяща за мен пръчка, следва (както ми казаха "Осветяване") но си нямам и на представа как се прави това.Ще помоля за малко help и съвети :)
Аватар
DDI

Мнениеот Johney » 21 Май 2007, 19:37

Ами аз си направих пръчка,но не я използвам.Не виждам смисъл.Просто не ме влече ритуалната магия,но знам няколко начина.Но първо трябва според мен да почетеш малко литература от нета в началото после и от книги и да решиш с какво да започнеш.Дали с Уика,Хаос магия или ...И докато правиш това сам ще разбереш как да осветиш пръчката си.Според системата която си избрал :)
Аватар
Johney
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот DDI » 22 Май 2007, 05:55

А ти каква литература може да ми препоръчаш? Понеже от скоро вече денонощно чета за магическите пръчки (намирам само теория sad11 ) те не се използват само в ритуалните магии: "Магическата пръчка служи като сводник между твоята енергия и пространството.Ако се изучите достатъчно чрез пръчката може да манипулирате тази енергия в различен вид-светлина,топлина, дори по нататък може да запалите огън с нея". Това е цитат от една книга.Ама нали ти казвам sad11 има само теория а нищо за осветяването... sad11
Аватар
DDI

Мнениеот Johney » 22 Май 2007, 18:06

Ами ако ти е толкова интересно включи се в групата на този твой приятел и се учи от негоите учители.Но аз не съм от тези за мен всичко може да се направи само ако си седиш във креслото,а пръчката е просто средство.
Аватар
Johney
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот n0angel0s » 22 Май 2007, 19:45

Ей, добре де тя пръчката си е пръчка, не може ли да я сметнем за вид талисман и да бъде осветена.. или има някакво по различно заклинание при осветяването..
Макар че аз лично не бих използвала пръчка, тъй като като знам каква хаймана съм няма да живее дълго хах. Мисля, че цялата тайна е в съзнанието, ръцете и т.н.
Но щом човека е решил да си има пръчка - няма лошо
ВсичкиС@Н0рмалниС@моА3нЕ!
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Johney » 23 Май 2007, 12:59

До колкото знам жезелът е не повече от начин да насочиш енергията,което може и без него.
Да нека си има пръчка но той ми говори за много трудоемки и непрактични неща,като на пример да кара пръчката да свети.По-добре се захвани с кинетичните умения.
Ето линк http://aryansunforums.21.forumer.com/vi ... .php?t=398
Аватар
Johney
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот KAT » 23 Май 2007, 14:57

един съвет към DDI относно това което Johney ти приказва, не го слушай, когато някой от тяхния форум направи телекинеза аз трамвай ще стана. Да знам че пишат че някои са имали успешни опити примерно, ама тези опити са само в очния им нерв, зрителна измама нищо повече направена им от така наречените им наставници за да не ги отчайват от пътя по които са поели - наздраве за духовните тъпа......
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Johney » 23 Май 2007, 15:37

Точно това ми беше и мисълта.Колкото ще направи оспешна телекинеза,толкова ще накара и пръчката си да свете.Все едно е.

Да не говорим че аз нямам наставник и вече овладявам хидрокинезата и съм сигурен в това.Разбирасе не се опитвам да стана мойсей и да отварям морето но просто си тренирам силъта на мисълт.

Както казват хаосистите:"Нищо вярно всичко позволено"
Всичко е възможно!
Аватар
Johney
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Satyricon » 10 Юни 2007, 18:54

Хах зависи за каква цел искаш да я използваш ако те влече евокацията на духове от различни свери от друго на съществуване ти предлагам книгата на Константинос "Призоваване на духове" там пише как да осветяваш пръчки и други предмети:)
Аватар
Satyricon

Мнениеот lestath_the_vampire » 29 Юли 2007, 20:52

Ами аз имам пръчка но не мисля че трябва да я осветявам ползвам я по-скоро като талисман и ако я направиш с нужните желание и чувство ще действа
You will lose EVERYTHING!
Аватар
lestath_the_vampire

Мнениеот demonic » 30 Юли 2007, 04:50

не съм съгласна с теб lestath_the_vampire според мен трябва да се освети,защото така се пречиства,аз лично осветявам всяко нещо преди да го използвам
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот Belgarat » 27 Авг 2007, 08:58

DDI би ли ми казал какви книги четеш за магическите пръчки.
Аватар
Belgarat
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот runner413 » 27 Авг 2007, 09:04

DDI-доколкото разбрах и преди си имал такава пръчка , затова защо не осветиш новата по начина по който е била осветена страта!:)
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот mucyto » 01 Сеп 2007, 14:18

Ехо!Не съм видяла или, какво?Много ми тряя вълшебна пръчка!Кажете ми как да си направя!Видях някъде ама ,ся незнам от къде да си намеря!!!
Аватар
mucyto
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот demonic » 01 Сеп 2007, 17:08

защо ти е толкова нужна вълшебна пручка и без нея може човек да се справи стига да поиска
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот Belgarat » 01 Сеп 2007, 17:14

Добре казано demonic. Пръчката е само проводник, всичко идва от теб самия. Ако не можеш да се справяш без пръчка едва ли ще можеш и с нея.
Аватар
Belgarat
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Child Of Nature » 01 Сеп 2007, 17:46

Е, добре е да се използват магически пръчки. Все пак и най-обикновения ти показалец може да ти свърши работа например за да очертаеш магически кръг или да изправиш пентаграма към някой.
Опитът е от значение при магическите пръчки. Трябва да се осъществи връзката с личната енергия и тази на жезъла.
Добре е също така да притежавате силна аура, умението на съзидателната визуализация и сила на мисълта, концентрация.
~H. Parallax~
Аватар
Child Of Nature
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот FireSun's Viking » 01 Сеп 2007, 18:20

Пръчката може да типомогне в много моменти...
Много по лесно се конценрира енергия - отколкото без нея...
За мен не е ненужна.... даже обратното, но пред нея бих предпочел жезъл (скиптър) ...
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот demonic » 01 Сеп 2007, 18:28

аз не съм казала че е ненужна,а просто че не е най-важна и необходима
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот FireSun's Viking » 01 Сеп 2007, 18:36

Зависи от човека, относно тези теми - "Нужен ли ни е магически предмет ?" - Ще се чуят над 1000 мнения.... Зависи от човека - имаш ли потребност и как го чувстваш. Това е същото, като да вземеш една китара и да я почувстваш част от себе си, но вземеш ли една цигулка да я чувстваш толкова далечна и ненужна ...
А относно ритуал зависимост от системата която следваш ...
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Следваща

Назад към За Начинаещи

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор