Молба за помощ

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот effusio » 04 Юни 2007, 09:40

Здравейте всички!Искам да попитам как точно да благодаря когато си осветя пръчката,която се опитвам да направя..какво точно трябва да кажа?Моля някой да ми каже ПлСсСс happy7
Аватар
effusio

Мнениеот KAT » 04 Юни 2007, 10:48

Chaos - какво ще кажеш за пост като този, какво да го правим.

ти самия написа:
"За мен чистата магия е форма на енергийна манипулация, тъй като абсолютно всичко в нашият свят е изградено от енердия."

Тази пръчка нали ти е ясно че изобщо за нищо не служи, обаче гледай правим си магическа пръчка че и я осветяваме (то в църковните работи се правеше това осветяване ама нищо де едното не е много различно от другото) какво да отговорим на потребителя effusio, а кво предлагаш. Да си направи пръчка и като Хари Потър да почне да си прави магийки, да някои наистина ще стават и после ура пръчката ги прави магиите.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот effusio » 05 Юни 2007, 08:36

защо питаш Chaos какво да ме посъветваш?Е какво няма да ги прави пръчката магиите-аз ще ги правя..все пак ще ми кажете ли как да я осветя или не?защо винаги като поискам помощ от хората в този форум и получавам атаки нз...
Аватар
effusio

Мнениеот KAT » 05 Юни 2007, 09:46

effusio - не съм питам Chaos какво да те посъветваме, това нещо като метафора.

Добре кажи ми това осветяване за какво се прави. Едното е висшите сили да придадат на пръчката наистина магически свойства, другото е да дадат тези способности на теб самия. Самия обичай на "осветяване" е всъщност едно подмазване на някой си Бог или висша сила , щото иначе нещата може да не потръгнат както трябва (говоря за какво да е, дори и за новопостроен университет примерно), народно поверие пълна кретенщина това е осветяването.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 05 Юни 2007, 16:49

effusio - Можеш ли да обособиш чувството на благодарност ? Ако можеш просто го предай на това което ти е осветило пръчката . Няма нужда да казваш нещо , няма нужда да извършваш друго действие . . .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот KAT » 05 Юни 2007, 17:01

да BLOT e много прав "да обособиш чувство на благодарност" тоест да изразиш подмазването си на някого си както писах по горе.

Нали знаеш отиваш при царя и го молиш за нещо, той те изслушва и примерно ти казва че ще ти помогне и ти какво правиш ами естествено 5 минути поклони пред него и така внимателно се изтегляш все още поклонявайки се му.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот effusio » 08 Юни 2007, 15:50

мхм мерси много:):):)
Аватар
effusio

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор