Хм...
Тъй като работя в организация, концентрирала се върху пациентите с рак темата ми грабна окото...
МАРИО, няма значение дали някой тук може, или не. Тази тема не е за да "си ги мерим", а за да съберем набор от техники, които да се развият и, вероятно, да имат ефект след продължително обучение и практика.
Така... Сега и малко принос от мкоя страна...
Помня, че преди време в една книга на... АРГХ забравих името... Така де, беше една МНОГО известна астроложка и окултистка с множество публикации и т.н. ... Много съм зле с имена, прощавайте...
Та, в тази книга попаднах на схема за регенеративните способности на клетките, т.е. за регенерация като цяло.
Винаги съм се чудил дали не би било възможно този процес да се обърне- да накараш тумора да се саморазруши.
Знам, че лъчетерапията дължи позитивния си ефект именно на факта, че радиацията разкъсва ДНК структурите на раковите клетки, защото е с тяхната честота.
След като можем да манипулираме белите кръвни телца, защо да не можем да манипулираме и самите ракови образувания? Все пак те СА част от тялото ни.
А и... Искам да подкрепя идеята за промяна на начина на мислене и възприемане на болестта- това дори и лекарите вече го препоръчват...
Човешкото съзнание е брилянтен механизъм.