помощ - проблем и нарастващи такива

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот дориан » 25 Мар 2005, 03:56

здравейте,
търся помощ тук, защото вече не зная какво става, кой го прави и защо...
та всичко започна на сватбата ни миналата година...
по време на самата сватба жена ми трепереше като лист, макар да беше 28°C и трябваше да и държа ръката да не направи цялата църква в восък – нашето облекло и обувки вече бяха в такъв...
след 2 дни легна болна и прекара куп болести наведнъж – започвайки от тотално обездвижване на гърба, левия крак и ръка, през загубване на гласа, до полови болести - всичко това в рамките на 14 дни...
познати ни заведоха при една циганка, която ни направи катинари и каза, че всичко е работа на роднини от моя страна и че е правено или да се разделим или единия от нас да умре...
на сватбата е дошъл някой и е пръскал с живак, а слeд това са продължили да пръскат вратата ни, колата а и само Бог знае какво още...
сега – няколко месеца по-късно, нещата са пак горе-долу същите...
нощно време се чуват странни звуци в къщи ...
завчера в 2:30 падна една картина по невъзможен начин и доста далеч от мястото на което беше...
а вчера ни се развали колата тотално ...
според тази циганка – всичко било наред, но нещо вътре в мен твърди противното...
та затова сега съм тук и търся помощ...
моля, помогнете който може ...

благодаря предварително добри хора

Дориан
дориан

Мнениеот ^^ Shtastliva ^^ » 25 Мар 2005, 05:36

Zdravei Dorian problema koito te e spoletql e mnogo golqm i ima nujda ot rabotata na chovek koito naistina razbira ot tezi neshta.
Lichno bih ti preporuchala tezi hora , ot koito sum mnogo dovolna i mislq che biha ti pomognali da se spravite sys supruga Vi.
napishi im mail na tozi adress:

contacts@cer-bg.tk

I se razberete neshto ako mojete. Mislq che shte ostanesh dovolen.

От Администартора: Ако обичате да ни кажете какви са тези хора и за какво точно са ви помогнали. Така без конкретно инфо е малко подвеждаща информацията за хора, които са НАПЛАШЕНИ или са притиснати в НУЖДА от помощ.

А И ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!
^^ Shtastliva ^^

Мнениеот Wizard » 25 Мар 2005, 09:42

Дай някакво инфо, от колко време продължава всичко това, считано от днес. Как се развиват нещата между вас двама ви в момента, иматели някакви особенни пререкания между теб и съпругата ти? А това за картината - не го взимай много присърце. Аз когато съм нервен около мен гърмят ел.крушки, падат картини и се чупят стъклата им като бомби ;) Така че това не е нещо необикновено. НО ОПРЕДЕЛЕНО мота да ти кажа, че и двата сте много наплашени и който, каквото и да ВИ каже сега на този етап, ще го приемате с недоверие. Ще трябва да си направите оснавно почистване на дома в който живеете. Това включва и преместването на мебелите и това да погледнеш зад секции и дивани дали няма нещо подхвърлено, което да си работи... След това ще ти кажа друго. Направи това и тогава ще видим. Жена ти сега как се чувства, още ли има главоболие?

Все пак и ТУК в този форум има МНОГО компетентни хора, макар и да не пишат по страниците на този форум, но са съпричастни към проблемите на всики в нужда от магическа помощ. Така че щом като си ни се доверил и си споделил своя проблем не се притеснявай да ни кажеш всичко. Ще е добре да дадеш и някакво инфо мейл например, защото така без обратна връзка трудно се работи.
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Гост » 25 Мар 2005, 16:58

Здравейте,

благодаря Ви бързата реакция...
ето и повече информация...

Wizard написа:Дай някакво инфо, от колко време продължава всичко това, считано от днес.

сватбата ни беше на 30.10.2004...
преди това имах един "приятел" - който се правеше през цялото
време на ясновидец, но всъщност на мен лично от нещата, които
ми е каз(в)ал не са били верни - а в последствие се оказа че е гей
и че е имал лични планове спрямо мен итн..
та него "го разкарах" още юли месец...
разказвам това, защото съм сигурен че има връзка, а конкретни данни
мога също да дам, като например, че ми праща съобщения по ICQ итн...

Wizard написа:Как се развиват нещата между вас двама ви в момента, иматели някакви особенни пререкания между теб и съпругата ти?

между нас нещата са горе-долу, което значи, че имаме общи интереси,
работа, занимания и сме винаги заедно без да си пречим, караме итн...
но жена ми или спи много или я боли глава, или нешо друго, което не са нормални състояния за нея...

Wizard написа:А това за картината - не го взимай много присърце. Аз когато съм нервен около мен гърмят ел.крушки, падат картини и се чупят стъклата им като бомби ;) Така че това не е нещо необикновено.

нямаше да го взема за такова, ако не беше на доста далечно място
"паднала" - от където нормално виси, а и начина по който беше паднала...

Wizard написа:НО ОПРЕДЕЛЕНО мота да ти кажа, че и двата сте много наплашени и който, каквото и да ВИ каже сега на този етап, ще го приемате с недоверие. Ще трябва да си направите оснавно почистване на дома в който живеете. Това включва и преместването на мебелите и това да погледнеш зад секции и дивани дали няма нещо подхвърлено, което да си работи...

минахме вече и през този етап - изхвърлихме всичко, като и включително измихме огледалата със светена вода, пръскахме дни наред пред и самата врата, прекадихме с тамян, а и какво ли още не...

Wizard написа:След това ще ти кажа друго. Направи това и тогава ще видим.

ами явно е дошло времето да видим ...

Wizard написа:Жена ти сега как се чувства, още ли има главоболие?

както вече казах - не е по-добре ...

Wizard написа:Все пак и ТУК в този форум има МНОГО компетентни хора, макар и да не пишат по страниците на този форум, но са съпричастни към проблемите на всики в нужда от магическа помощ. Така че щом като си ни се доверил и си споделил своя проблем не се притеснявай да ни кажеш всичко. Ще е добре да дадеш и някакво инфо мейл например, защото така без обратна връзка трудно се работи.

ДА - в това, че има много знаещи и можещи и аз съм убеден - а и съм тук, за да разбера наистина кой, кога, какво, къде и защо прави ...
и ако има начин да се спре целия този хаос ...

пак благодаря на всички...
за връзка можете да ми пишете на needhelp@abv.bg

поздрави на всички и пак сърдечно благодаря мили хора
Гост

Мнениеот damnameneus » 04 Апр 2005, 00:12

Доста хора имат проблеми с магиите и заради това реших все пак да се опитам да ви помогна с нещо. Аз не съм християнин, а почитам древните богове на предците ни, надявам се това да не е проблем за вас. Сега бих ви посъветвал да направите следното. Вземете едно яйце и червен конец, с конеца премерете леглото където спите надълго и нашироко в три ката или на 3 пъти, в яйцето откъм острото пробийте дупка и там сложете зрънце тамян, омотайте конеца около яйцето, така да се каже по екватора, докато омотавате казвайте:
"Както излиза теле от крава,
дете от майка,
пиле от яйце,
яйце от кокошка,
така да излезе и всичко нечисто от мен (името) и от (името)"
- 3 пъти се казва.
Сложете яйцето под леглото и спете така една вечер, на другия ден не пипайте яйцето с гола ръка, а с кърпа или нещо друго и го хвърлете по течението на река на залез.
Като се приберете вкъщи сложете на въглени тамян, дафинов лист и билката седефче, прекадете прага на входната врата, гледайки с лице навън, когато започне да кади кажете следното:
"Богиньо Хеката с много имена, Дево, Девице, Богиньо, ела, аз моля за помощ във време на нужда, Пречиста, Тройна Богиньо, изригваща огън, бичеока, БУОРФОРБЕ ПАНФОРБА ФОРБАРА АКТИОФИС ЕРЕСХИГАЛ НЕБУТОСУАЛЕТ, стояща пред вратите ПЮПЮЛЕДЕДЕДЗО, разбиваща портите, ела Хеката и отвърни всичко зло от мен (името) и от (името), от този праг, от този дом!"

На следващия ден раздайте 7 хляба на бедни хора, защото това е жертвоприношение на Богинята, когато едно нейно дете дава живот - храна - на друго.

Нека Богинята ви благослови!
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот Celestial » 07 Апр 2005, 17:53

damnameneus - ТИ АКЪЛ ИМАШ ЛИ? icon_bduh И АЗ СЕ КЕФЯ НА МИТОВЕ АМА НЕ ЖИВЕЯ С ТЯХ!!!
Le Mot Juste
Аватар
Celestial
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот damnameneus » 07 Апр 2005, 18:08

абе чавекът ме пита, нека му кажа да се успокои - нямам акъл, кух кат лейка съм!!! Бъди щастлив !!! icon_blob1
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот Wizard » 07 Апр 2005, 20:17

Моля, спазвайте Благоприличен тон! Все пак всеки си има право на мнение и всеки може да вярва в каквото си поиска.
АКО НЯКОЙ има нещо против дадено мнение - просто се аргументирайте, а не пишете само OFF топици.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Гост » 07 Апр 2005, 20:36

здравейте damnameneus,

може ли майла Ви, на който да Ви задам няколко въпроса?
моя майл е needhelp@abv.bg.
предварително благодаря

Д.
Гост

Мнениеот Tanya1 » 13 Апр 2005, 14:51

Izviniavam se za latinicata ,no kakto veche spomenah ne moga da izteglia nishto v universiteta.A pari za kompiutur mi idvat tochno v tozi moment dosta! :smile:
Не мога да си обясня , колко безсърдечен трябва да си да прибегнеш към нещо подобно!Дано наистина да успееш да намериш лек за жена си.
Преди години ходих на една Гадателка(Екстрасенс) в Бургас където съм родена, казваше се Радка.Беше ми споменала, че съм имала върху себе си родово проклятие.Казах си ´Що за глупост´ Но след време започнах да го чувствам! До ден днешен си го нося и то си тегне върху мен!Трудниост след трудност!Правих какво ли не.Яйца ,чужди магии, мои магии!Не и не!
Сега когато съм в Германия, не мога да открия тамян нито каквото и да е Ортодоксано! Сега съм замервана като със камъни отгоре и се паека на бавен и сигурен огън!
От началото бях отвлечена, ограбена до последния цент!Това е само в германия.А когато отидох 2001 в САЩ там пък бях изнасилена брутално!
Не мога да направя нищо-чувствам се изключително беззащитна!
Няма ден в които да не се моля със Слова на Силата! На мен не помагат!Сякаш се въртя в един омагьосан кръг!И намерих призвание да помагам на хората!Това ми е!Сега и тук не върви.
И в семейството ми също!
Никому не съм вредила!Никому не съм причинила болка или мъка!
Мога да гледам на кафе, но на мен които ми гледа е черно навсякъде!
Но вървя на пред!На 22 години съм , и преди около 6 месеца сърцето ми щеше да се пръсне.Сега от 3 месеца ме свива апандицита!А нищо!
Не мразя никого!
Мили читатели от суче ви моля да не прибягвате към магии и жаклинания с които да вредите!
Живота така и така не е прост и не е дулаг!
Спестете на хорицата мъки , и не им скъсявайте повече живота!
Намирайте щастието в малките неща и се усмихвайте, дори да боли!
Аз ще задействам словата на силата за вашта жена!Дано ДА и помогне!
И искам да ви дам един съвет- кога чуете някоя лоша дума към вас и за вашта жена просто кажете на ум или на глас високо ТОВА ДА НЕ СЕ ПОСТАВЯ ПОД ЗАКОНА!
Дори и вашите мисли да са лоши пак си го кажете!
Ще опитам - след като го прочетете ми пишете ако желаете на tani_koleva@hotmail.com за да кажете имената на жена ви!
Нима да ви навреди-надивам се да съм от полза!
Tanya1

Мнениеот till_it_sleeps » 13 Апр 2005, 22:53

знаеш ли, страшно ти се възхищавам за огромната сила, която притежаваш icon_eusa_dance малко хора биха мислели като теб ако им се бяха случили толкова много ужасни неща. но ти си издържала изпита с 6+ :grin:
нищо не остава ненаказано и невъзнаградено, но ти сигурно знаеш това и без да ти го казвам :grin:
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EliKarim » 14 Апр 2005, 22:48

Таня, пиша по скоро на теб от колкото на дориан... От това, което прочетох разбирам, че си изстрадала доста, живота ти не е бил и не е лесен, но ти все пак си оптимистка. Ако това е така, ако живееш в "трудност след трудност" и успяваш да си силна, аз също ти се възхищавам. За съжаление не си единствена. Доста хора на този свят са...меко казано нещастници.... Това е тема, която обаче бих срещнала във в"лична драма" или в "море от любов".

Бих искала да те попитам за призванието ти да помагаш. Как го правиш и как разбра, че това е твоето призвание?
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Vrania Volosia » 15 Апр 2005, 21:36

Наистина това , което се е случило е ужасно...Моля послушайте Wizard..Той е прав...Трябва да почистите дома си..проверете под прага, защото муските най-вече там ги подхвърлят...Има един много добър бял магъосник Ивелин Иванов от Добрич, който е изключително добър в защита и разваляне на такива неща...Може да се свържете с него посредством издаделството ФолиАрт Добрич , а дори ако попитате в някой окултен магазин. ще ви кажат телефона му...
Искрено ви желая успех и щастие...
icon_color
Dominus Spiritus Viritus Satanas!
Аватар
Vrania Volosia
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор