occultism.tk

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот damnameneus » 04 Апр 2005, 11:23

Здравейте!
Съжалявам, че занимавам сайт като този с подобни глупости, но ми е интересно какво мислите за т.нар. водещ окултен сайт в България - occultism.tk

Наскоро имах няколко интересни сблъсъка с админа на сайта - Врана. Не мога да кажа обаче, че момчето разбира чак толкова от магия, че да си позволява толкова и такова отношение, което е изнервящо ако не обидно.

Та въпросът ми е? Как така този сайт occultism.tk е водещият, а не magicgate-bg.com? Кой прави тази класация и по какви критерии? Не че водещото място прави от глупостите на враната смислени неща, но все пак!
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот Arhimikus_NA » 04 Апр 2005, 13:42

Съгласен съм с теб.
Този сайт - окултизъм е грешка на информатиката.
Имах и регистрация там, но си е пълен провал според мен.
Този врана се прави на много занещ и много "вещ", но според мен си е кръгла нула.
Абе просто комплексар. Magicgate is the best!!!
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ODISEY » 04 Апр 2005, 16:15

Здравей.

Немисля, че е етично да коментираме тук този сайт или неговия администратор все пак интернет е свободна зона. Всеки има право да си направи сайт и да го админстрира както намери за добре :smile: Хора много вкусове различни за всеки сайт ще се намерят пътници walk Ние се стремим MagicGate-BG да има такъв облик, че човек посетил ни веднъж да научи нещо полезно и да запази сайта в"favoritest list" и да ни посети отново и отново..., а не да ни отмине като малка гара и след 2мин. да не си спомня нищо.

Това го пиша като Администратор:
Моля, не използвайте квалификации които уронват престижа и достоиството на сайтове или потребители! Няма да допуснем форума да се превърне в арена за зблъсъци на кой е по по най !!!
ODISEY
Аз пиша на Кирилица. А Ти?
Аватар
ODISEY
WebMaster

Мнениеот EliKarim » 05 Апр 2005, 00:19

ODISEY, абсолютно съм съгласна с написаното от теб. Така е. Нека не бъдем дребнави. Мисля, че всеки е вещ в някаква област и не би трябвало да подценяваме другите, въпреки съмненията си.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот BPAHA » 06 Апр 2005, 19:21

Да сте живи и здрави!
И как за бога сравнявате сайтовете. http://www.occultism.tk е творчески и културен сайт. http://www.magicgate-bg.com си е тясно свързан с неща, които си вълнуват разни хора.

Господин демнабля-бля може да е смешен, като сега реве и се оплаква на мама и тати, но той си призна, че е сухар по характер.

И още веднжъж ще кажа на многознайковците, че аз съм творец, а вие сте сухари.

Уизард, да аз съм ВРАНА, бля, бля. Вместо да разпитваш Блексън, питай мене.
И си възпитай малко юзърите :roll:

Чао ви!
BPAHA

Мнениеот EliKarim » 06 Апр 2005, 22:55

BPAHA написа:Да сте живи и здрави!
.........аз съм творец, а вие сте сухари.......

Уизард, да аз съм ВРАНА, бля, бля. Вместо да разпитваш Блексън, питай мене.
И си възпитай малко юзърите :roll:

Чао ви!

Айде сега, ще се обиждаме ли?! Кой е сухар и кой има нужда от възитание?!
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот damnameneus » 06 Апр 2005, 22:59

Ели, сухарът това съм аз! Няма отърване от враната и тук ме откри, споровете ни от неговия сайт изтри сега и тук пак ми грачи на главата.
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот BPAHA » 07 Апр 2005, 08:16

demnblqblq, осъзнаваш ли, че ти спориш със себе си?
Не? icon_blob1
BPAHA

Мнениеот Wizard » 07 Апр 2005, 09:13

BPAHA написа:Уизард, да аз съм ВРАНА, бля, бля. Вместо да разпитваш Блексън, питай мене.

Странно, защо ми отговаряш - да аз съм Врана - Ок, щом си врана ;) Просто предположих дали твоя сайт е свързан с теб, казах го на БлекСън и той ти го е казал, какво лошо има... Аз не те познавам лично, така че ми странно що за птица си?

Druido
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот BPAHA » 07 Апр 2005, 10:40

Отговарям ти, защото си се чудил ?!
:)
не съм казвал, че има нещо лошо
BPAHA

Мнениеот AZA » 10 Апр 2005, 00:07

Врана , не виждам , защо трябва да се водят спорове , и не виждам какво е лошото на това някой да се поинтересува от теб или от когото и да било. Айде недей моля те да палиш спорове тук.Като ник те познавам от доста време, за да не искам да имам "общо" с теб.Нищо лично , просто мнение.
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот fly^spirit » 10 Апр 2005, 12:13

И си възпитай малко юзърите

Това ми прозвуча доста обидно,Врана.Ние сме хора със собствено мнение и не мисля,че сме неучтиви.Има забележки които са не на място,съгласна съм,но мисля че и ти си правил такива.Wizard не ни е възпитател или настойник така ,че моля не вини него за поведението на когото и да било.Всеки сам си носи отговорноста,освен това мисля че твоите нападки са не по малко лишени от възпитание.С най-добри чуства...
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот BPAHA » 11 Апр 2005, 11:09

Ех, мила fly^spirit : )
От доста време се знаем с теб, но си знаем някой от кирливите ризи. Това което би ми доставило удоволствие ако бях някой изрватеняк, е че знам, че осъзнаваш какво нелепо нещо каза с "Това ми прозвуча доста обидно"
Точно ти на мен да ми кажеш това ..
Ех, живот

поздрав с "It`s all comming back to me now"
Celine Dion

P.S. " Това AZA на мен ли говори? Или пак някой ми каза нещо без да съм го питал"
BPAHA

Мнениеот BPAHA » 11 Апр 2005, 11:13

Пак да доуточня.
Драсканиците ми тук не изискват отговори. Затова ще помоля неразбралите азове, тузове и прочие... Моля ви, не ми пишете
Ще съм благодарен ако не ми отговаряте. Опитайте малко да си сдържате емоциите.
Ако някой много все пак много ме обича, имам си сайт, вътре си имам поща. и така нататъка

Байй.. муши-муши
BPAHA

Мнениеот Arhimikus_NA » 11 Апр 2005, 13:49

Някой каза ли нещо, или беше крясък на една грозна черна птица?
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Марио » 11 Апр 2005, 15:12

Arhimikus всъщност враната си е мноо хубава птица,но не мога да кажа същото и за въпросното човече ВРАНА.

Опитайте малко да си сдържате емоциите.

icon_badgrin кой го каза?Ае това да не беше някъв опит да наподобиш вицовете на Къци а :mrgreen: Единственият човек тука,който не може да си сдържа емоциите си ТИ.Виж се просто от страни и ще разбереш защо твърдя така:)

Бил си творец,а хората тук сухари а?Отново образуваш смях,какво друго освен смях твориш?На това неотговаряй,риторичен въпрос е:)Мисля,че тука на всеки си ясен ВРАНА,тъйче не виждам причина какво ми пърхаш със счупени крилца по това място.
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот BPAHA » 11 Апр 2005, 18:31

Врана няма нищо. Врана има свобода.
Врана няма вид и чар. Врана е красива.
Боса, стъпва, песен пее и приветства тишината.
BPAHA

Мнениеот Maria » 27 Май 2005, 08:36

Искате ли да оставим occultism.tk и творците да си се занимават с чудеса на спокойствие. Аз бях един от най-заклетите привърженици на сайта, но Враната ми е сърдита и сега не ме пуска.

Е, какво да направим, да си просто българин е въпрос на манталитет, най-лесния и достъпен начин да ограничиш накого е да го изолираш, когато това, което той прави те дразни или предизвиква, или нещо там друто, което бърка в здравето.

Много скоро в occultism.tk ще пишат до 18 годишни сладури. Не, че в това има нещо лошо и не че годините са от такова значение, просто трябва да му сложим едно teen пред името.

Който - каквото върши да му мисли! От цялото това воюване обаче губят потребителите, които с цялата си душа търсят смисъла в думите, които един след друг разни други хора редят. Ама, на кой му пука.
Mimita
Аватар
Maria

Мнениеот Wizard » 27 Май 2005, 08:50

Здр. Maria ;) Тук отдавна вече не се занимаваме с темата occultism.tk и Враната. Не ми се коментира какви хора влизат и пишат там, но определено MagicGate-Bg го е изпреварил двойно по отношение на посещаемостта, а предполагам, че това е и някакъв отговор и за качеството на това, което пишем и говорим тук.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор