Здравейте,
благодаря Ви бързата реакция...
ето и повече информация...
Wizard написа:Дай някакво инфо, от колко време продължава всичко това, считано от днес.
сватбата ни беше на 30.10.2004...
преди това имах един "приятел" - който се правеше през цялото
време на ясновидец, но всъщност на мен лично от нещата, които
ми е каз(в)ал не са били верни - а в последствие се оказа че е гей
и че е имал лични планове спрямо мен итн..
та него "го разкарах" още юли месец...
разказвам това, защото съм сигурен че има връзка, а конкретни данни
мога също да дам, като например, че ми праща съобщения по ICQ итн...
Wizard написа:Как се развиват нещата между вас двама ви в момента, иматели някакви особенни пререкания между теб и съпругата ти?
между нас нещата са горе-долу, което значи, че имаме общи интереси,
работа, занимания и сме винаги заедно без да си пречим, караме итн...
но жена ми или спи много или я боли глава, или нешо друго, което не са нормални състояния за нея...
Wizard написа:А това за картината - не го взимай много присърце. Аз когато съм нервен около мен гърмят ел.крушки, падат картини и се чупят стъклата им като бомби ;) Така че това не е нещо необикновено.
нямаше да го взема за такова, ако не беше на доста далечно място
"паднала" - от където нормално виси, а и начина по който беше паднала...
Wizard написа:НО ОПРЕДЕЛЕНО мота да ти кажа, че и двата сте много наплашени и който, каквото и да ВИ каже сега на този етап, ще го приемате с недоверие. Ще трябва да си направите оснавно почистване на дома в който живеете. Това включва и преместването на мебелите и това да погледнеш зад секции и дивани дали няма нещо подхвърлено, което да си работи...
минахме вече и през този етап - изхвърлихме всичко, като и включително измихме огледалата със светена вода, пръскахме дни наред пред и самата врата, прекадихме с тамян, а и какво ли още не...
Wizard написа:След това ще ти кажа друго. Направи това и тогава ще видим.
ами явно е дошло времето да видим ...
Wizard написа:Жена ти сега как се чувства, още ли има главоболие?
както вече казах - не е по-добре ...
Wizard написа:Все пак и ТУК в този форум има МНОГО компетентни хора, макар и да не пишат по страниците на този форум, но са съпричастни към проблемите на всики в нужда от магическа помощ. Така че щом като си ни се доверил и си споделил своя проблем не се притеснявай да ни кажеш всичко. Ще е добре да дадеш и някакво инфо мейл например, защото така без обратна връзка трудно се работи.
ДА - в това, че има много знаещи и можещи и аз съм убеден - а и съм тук, за да разбера наистина кой, кога, какво, къде и защо прави ...
и ако има начин да се спре целия този хаос ...
пак благодаря на всички...
за връзка можете да ми пишете на
needhelp@abv.bg
поздрави на всички и пак сърдечно благодаря мили хора