zdraveite,
tursq pomosht i nasoki za edin tip magiq...problemut e, che ne znam kak tochno da q nareka;moje bi "magiq za privlichane" e naj-blizko do celta. shte obqsnq...
stava vupros za edin muj, s kogoto trqbva da se vidq kolkoto moje po-skoro. imahme vruzka, koqto vurvi kum prikluchvane i po red prichini tochno sega po nikakuv nachin ne moga da go sklonq da se sreshtnem. ne stava vupros za omraza ili neshto takova, po-skoro za chuvstvo na vina ot negova strana,zatova si misli,che bih iztulkuvala dori edna sreshta kato vuzmojnost da budem otnovo zaedno,a toj ne iska da mi dava avansi. razberete me pravilno - ne pitam za lubovna magiq! neobhodim mi e takuv ritual, chrez kojto da go nakaram da se pochuvstva privlechen (obseben) ot men ednokratno - prosto trqbva da me pojelae i da me potursi, za da moga da izlezq s nego. osven tova trqbva da moga da priloja magiqta bez prqk kontakt...
btw - znam, che oshte go privlicham sexualno (tova e i edna ot prichinite,poradi koito e tolkova trudno da izlezem - kogato sme zaedno se vuzbujda, ne uspqva da se sdurji i v krajna smetka stigame do sex,posle zapochva da se chuvstva vinoven,che me e "upotrebil" i tn...). iskam da pochuvstva podobno vliqnie i bez da sum pred nego. izkluchitelno speshno e da se sreshtnem!
sujalqvam za podrobnite obqsneniq, namiram gi za neobhodimi,za da stane qsno kakva magiq tursq... nadqvam se da mi pomognete :smile: