Посланията на водата

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот avanabil » 16 Сеп 2007, 17:11

Какво мислите за това:
http://www.watermessage.hit.bg/
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот demonic » 16 Сеп 2007, 18:07

хмм това е интересно и има доста истина в него :)
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот avanabil » 16 Сеп 2007, 18:53

demonic написа:хмм това е интересно и има доста истина в него :)

Учудва ме, че структурата й се променя под влияние на различни думи и звуци....странно програмиране :))
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот Arhimikus » 17 Сеп 2007, 09:34

Има и един филм посветен специално на тази тема, ако успеете да го намерите го гелдайте непременно.
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот demonic » 17 Сеп 2007, 10:12

как се казва този филм
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот Arhimikus » 17 Сеп 2007, 10:57

"Тайните на водата" мисля че беше, но не съм много сигурен.
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот avanabil » 17 Сеп 2007, 11:00

Arhimikus написа:Има и един филм посветен специално на тази тема, ако успеете да го намерите го гелдайте непременно.

Мислиш ли, че по тази логика може да се кодира абсолютно всичко във водата и след това тя да се явява проводник на съответното послание от някакъв по-висш порядък? Разбира се, без значение каква кристална решетка ще придобие структурата й в резултат на това програмиране? Филма ще го открия непременно :)))
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот Arhimikus » 17 Сеп 2007, 11:58

Да, права си. Филма е интересен, защото също така показва и опити на различни учени да кодират водата. Специално аз от известно време правя опити да кодирам водата, и мога да кажа, че резултатите веднага излизат на лице.
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот runner413 » 17 Сеп 2007, 12:47

Какво мислите за това:
http://www.watermessage.hit.bg/

Мммм!Това наистина е много интересно.А като се замисли човек какви ли още тайни крие водата?!
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот avanabil » 17 Сеп 2007, 15:13

Arhimikus написа:Да, права си. Филма е интересен, защото също така показва и опити на различни учени да кодират водата. Специално аз от известно време правя опити да кодирам водата, и мога да кажа, че резултатите веднага излизат на лице.

Не само по повод на този материал, а и за всичко, което досега съм изчела за така наречената "заклета вода", аз също от известно време проявявам интерес в тази насока. Преди време тук във форума беше поместен някакъв ритуал за лекуване на псориазис, който се базираше на нещо аналогично /заклинание, прочетено 27 пъти над водата/. Би ли било удобно да споделиш нещо конкретно за това? Какво означава, че резултатите веднага излизат наяве? Значи все пак ще се окаже вярно, че водата е много по-бърз проводник на посланията и идеите. Още повече, че ще й липсва обременеността на съзнанието, освен ако не става въпрос и за подсъзнателно програмиране. Ти как мислиш? Благодаря за отговорите на всички :))
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот Arhimikus » 17 Сеп 2007, 21:46

Имам предвид, че нешата, които закодирвам във водата, желанията, които проектирам в нея, стават много по-бързо за разлика от други методи, които използвам. Абсолютно правилно е това, което пишеш за съзнанието. Водата като проводник записва много бързо това, което се програмира в нея.
Някъде бях чел вечер да се поставя чаша с вода, която приема негативните вмешателства (ако има такива) по време на сън и сутрин да се изхвръля тази вода със слабата ти ръка.
Така че, щом си се занимавала и имаш наблюдения върху темата, знаеш колко бързо се явяват резултатите от действията ти.
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот demonic » 18 Сеп 2007, 05:37

а как точно е проектира или закодирва във водата как става това?
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот Arhimikus » 18 Сеп 2007, 08:22

Концентрираш се върху чаша или някакъв друг съд с вода (по твой избор протягаш или не ръце над него) и мислено (или на глас) казваш за какво да ти служи тази вода.
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот avanabil » 18 Сеп 2007, 10:57

demonic написа:а как точно е проектира или закодирва във водата как става това?

Ами, ето нещо, което пък аз съм изпробвала, не без уточнението, че вариантите са хиляди: Например в продължение на 21 дни, 21 пъти над водата се повтаря съответното заклинание, или пък дори мисъл, която желаеш да се прояви. После, в зависимост, от това дали става въпрос за отблъскавне или привличане, водата или се изхвърля, или се приема по някакъв начин. Говоря принципно, защото, както вече казах, съществуват вариации. Ето друго нещо, което обаче не може да се причисли към собственият ми опит, но има хора, които твърдят, че е възможно: В съд с вода се поставя снимка на човек, от чиито качества искаш да се възползваш. След съответното програмиране на водата, това се случва. Ритуала, разбира се, граничи с енергийния вампиризъм, или както там може да се нарече подобен вид практика. Не случайно, посочих и ведическия ритуал за лечение на псориазис. Ами то и в статията, която постнах в началото, си пише, че структурата на водата, се променя под влияние на думи, които са залепени като етикет на съда :))) Задаох въпросите си, защото исках да разбера, дали само аз мисля така, или има и други сред вас, които са се сблъсквали с тези неща :))
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот avanabil » 18 Сеп 2007, 11:02

И друго, което пропуснах да кажа: При този вид кодиране на водата, е необходимо да се получи и съответното трептене в течността. Това е възможно да се случи, когато казвате заклинанието достатъчно близо над водата, така, че от думите тя да може да се задвижи...Не зная, дали го обясних добре, но мисля, че ме разбрахте. :)))
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот avanabil » 18 Сеп 2007, 11:15

avanabil написа:И друго, което пропуснах да кажа: При този вид кодиране на водата, е необходимо да се получи и съответното трептене в течността. Това е възможно да се случи, когато казвате заклинанието достатъчно близо над водата, така, че от думите тя да може да се задвижи...Не зная, дали го обясних добре, но мисля, че ме разбрахте. :)))

Като няма EDIT, има пропуски :))) Значи пак: Също на лист хартия може да се напише съответното заклинание. Като казвам заклинание, имам предвид словесното изражение на идеята. Листа се поставя във съд с вода и се оставя на котлона, за да заври. Отново се постига съответната вибрация на течността. Мисля, че тази турбуленция ускорява постигането на целта. Пак от опит :))
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот demonic » 18 Сеп 2007, 18:33

разбрах те напълно и много ти благодаря както и на архимикус за информацията :)
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот stanislava » 18 Сеп 2007, 19:06

Потърсете информация в Гугъл-Палюшев-торсионно поле.
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот weballergy » 21 Сеп 2007, 16:14

Arhimikus написа:"Тайните на водата" мисля че беше, но не съм много сигурен.
Филма го има за сваляне в страницата на линка.
Аватар
weballergy
MagicGateBg Приятел

Мнениеот white » 23 Сеп 2007, 16:10

Някой, срещал ли е някъде книгата "Тайната сила на водата" от
Рейя Амалиле. До колкото знам е бразилска шаманка.
Аватар
white
MagicGateBg Наблюдател

Следваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор