Привет отново

Място за теми, които са извън магията, флууд, спам и всичко, което Вещицата ще изхвърли в кофата си за смет...

Мнениеот FireSun's Viking » 26 Сеп 2007, 13:05

Галина ще ни се извини като ни черпи по една бира ...
Нали Галинче ?
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот galina_dim » 26 Сеп 2007, 13:41

Ако сте добри деца и се държите като големи, разбрани момчета - icon_occasion . Иначе - icon_angry.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Fr.AryanSun » 26 Сеп 2007, 14:56

Lunohod написа:Защо, Галина ? Нека нещата излязат на светло. С недомлъвки няма да стане. Някои ще продължават да си служат с клевети и интриги.
Няма да позволя на "издигнатия" да лъже и да интригантсва по мой адрес. В инчаос не съм писала, недоволството си и моментното раздразнение към някои потребители тогава съм изразила директно тук във форума. Което, ако е било прието като критика срещу админа е въпрос на грешно тълкуване. А за Уизард продължавам да твърдя, че не съм имала враждебно отношение, напротив дори и гогато спрях да идвам си остана добро. Длъжна да го напиша, за да няма недоразумения.
Аз обичам да си казвам нещата директно. За разлика от подмолните действия на Г-н "висота". Не се оправдавам, изяснявам.

О,милото ми болно дете!Аз лично нямам спомен да съм говорил
каквото и да било.Ако наистина съм го сторил,докажи го.Само
че се притеснявам,че няма как да стане.И сега ще си проличи
кой говори "клевети".

За съжаление дори и тук 90% от "посетителите" сте все банда
болни мозъци и точно такива форуми могат да станат обект
на психологическо/психиатрично,социологично,полицейско дори и правно разследване.Защото сте огнища на зараза.Дадох линка на няколко приятели,не могат да ми се начудят защо се занимавам с калта.

Не си ли давате сметка,че като "риете" хвърляте на гърба си?
Че всичко което правите,говорите се обръща именно срещу вас
самите?И последствията може да са за самите вас?И всъщност
изкарвате вашите "кирливи ризи" на показ,не "моите"?
Аватар
Fr.AryanSun
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Shedinko » 26 Сеп 2007, 15:16

Оки ...няма проблем....не зимах участие ,защото не знам кой на кой какво е направил и прочие.Но няма да допусна Да бъда слаган под общ знаминател.Всеки е отделна и идентична личност.С цялото си уважение Fr.AryanSun ,НО не ме познаваш и не можеш да да ми казваш че съм кал,нито че съм зараза,нито каквото и да е.
Ще те ПОМОЛЯ за извинение към мен и всички останали които нямат нищо общо с проблема ти ,проблема ви или с който и да е ваш междуличностен проблем.Ако имаш да казваш на някой нещо го прави на Л.С. Никой не е длъжен да търпи твоите напатки ,още повече когато и намесваш хора с които даже и не се познаваш,слагайки всички од един общ знаменател. Ако обичаш пий си валидола и се успокой,или който мисли че има психични отклонения ,да си пие хапа и да се успокои.А ако ви се чешат езици го направете лице в лице ,защото само тогава ще се изясните(или поне ще си ядете боевеве,зависи кой как спори,все тая..)..Така че най тактично и доброжелателно искам извинение и моля ако имаш или който и да има някакви дрязги да ги оправя на Л.С. Запазете форума чист от СПАМ (..за съжаление специално в тази тема от 3 страници ..и 1 чиста само с мнения не може да се котира...)
П.п.Извинявам се ако съм засегнал някой ,но на никой не му е приятно да чете едни и същи мнения с различни думи.
Отворете душите си ...и помирете сърцата си ;)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Fr.AryanSun » 26 Сеп 2007, 15:29

Shedinko написа:Оки ...няма проблем....не зимах участие ,защото не знам кой на кой какво е направил и прочие.Но няма да допусна Да бъда слаган под общ знаминател.Всеки е отделна и идентична личност.С цялото си уважение Fr.AryanSun ,НО не ме познаваш и не можеш да да ми казваш че съм кал,нито че съм зараза,нито каквото и да е.
Ще те ПОМОЛЯ за извинение към мен и всички останали които нямат нищо общо с проблема ти ,проблема ви или с който и да е ваш междуличностен проблем.Ако имаш да казваш на някой нещо го прави на Л.С. Никой не е длъжен да търпи твоите напатки ,още повече когато и намесваш хора с които даже и не се познаваш,слагайки всички од един общ знаменател. Ако обичаш пий си валидола и се успокой,или който мисли че има психични отклонения ,да си пие хапа и да се успокои.А ако ви се чешат езици го направете лице в лице ,защото само тогава ще се изясните(или поне ще си ядете боевеве,зависи кой как спори,все тая..)..Така че най тактично и доброжелателно искам извинение и моля ако имаш или който и да има някакви дрязги да ги оправя на Л.С. Запазете форума чист от СПАМ (..за съжаление специално в тази тема от 3 страници ..и 1 чиста само с мнения не може да се котира...)
П.п.Извинявам се ако съм засегнал някой ,но на никой не му е приятно да чете едни и същи мнения с различни думи.

Shedinko,НЕ СЪМ ИМАЛ ПРЕДВИД ТЕБ.Не знам защо се засегна,но
които нарекох с тия думи-те си знаят.Не говоря за хората СЕГА,
а въобще-защото тук(а и въобще "хората" из тия форуми) е
имало много интересни образи.Ако си ме разбрал погрешно-извиня
вай.Пак казвам-не съм те имал предвид :))
Аватар
Fr.AryanSun
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Fr.AryanSun » 26 Сеп 2007, 15:32

Shedinko написа:Оки ...няма проблем....не зимах участие ,защото не знам кой на кой какво е направил и прочие.Но няма да допусна Да бъда слаган под общ знаминател.Всеки е отделна и идентична личност.С цялото си уважение Fr.AryanSun ,НО не ме познаваш и не можеш да да ми казваш че съм кал,нито че съм зараза,нито каквото и да е.

Shedinko,НЕ СЪМ ИМАЛ ПРЕДВИД ТЕБ.Не знам защо се засегна,но
които нарекох с тия думи-те си знаят.Не говоря за хората СЕГА,
а въобще-защото тук(а и въобще "хората" из тия форуми) е
имало много "интересни" образи.Ако си ме разбрал погрешно-извиня
вай много!Пак казвам-не съм те имал предвид :)).
Аватар
Fr.AryanSun
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Shedinko » 26 Сеп 2007, 17:47

Fr.AryanSun специално към теб ,а и към другите които се хапите до кокал.Представяте се за хора които знаят и имат опит.В очите на нас новите сте се издигнали по някакъв начин и вдъхвате респект (..дори и само виртуално..).Всички ние по незнаещите пускаме теми,къде с основание ,къде не.Чакаме съвети от вас.
А какво се оказва?!?
Имате спор.Общо взето хубаво, че мъртвите нямат интернет ,защото ако имаха от тия грозни напатки вадене на ризи и проия щяха да се събудят ,или най-малкото да се врътнат в гробовете си.В което няма лошо ,ама не и по този начин.
(..имам черен хумор ,какво да направя :) ..)
Вие сте от двете страни на бариерата,всеки с своите доводи и предрасъдаци.Седите и се карата като ,че ли сте на сбирка на алкохолиците в близост до сбирка на активните алкохолици.
А ние не знаещите за проблема ви седим и гледаме как се самоизяждате.В което няма лошо.На края ще остане само един и ще бъде победител от сървайвър.
Какво ще бъде следствието замисляли ли сте се ?
Да ви кажа ли.Ще си начешите крастата и езиците.А ние които те първа се заглеждаме в магията,хората които сме чели Уика.
Пускам закона на веща,за забравилите го.Нещо което ме докосна,и промени част от мисленето ми. :
Да бъдеш Вещер
Неизвестен Автор

Да бъдеш вещер значи да се движиш всред вездите,докато стоиш на земята.
Да бъдеш вещер е да можеш да променяш себе си и света около теб.
Да бъдеш вещер е да споделяш и да даваш,когато получаваш.
Да бъдеш вещер е да танцуваш и пееш и да държиш Вселената в ръцете си.
Да бъдеш вещер е да почиташ Боговете и Себе Си.
Да бъдеш вещер е да БЪДЕШ МАГИЯ,не просто да я практикуваш.
Да бъдеш вещер е да бъдеш почитан и същевременно да не си нещо особено.
Да бъдеш вещер е да приемаш онези,които не са.
Да бъдеш вещер е да знаеш кое е добро.
Да бъдеш вещер е да не вредиш никак.
Да бъдеш вещер е да следвап Старите Пътища.
Да бъдеш вещер е да гледаш отвъд ограниченията.
Да бъдеш вещер е да следваш Луната.
Да бъдеш вещер е да бъдеш Едно с Боговете.
Да бъдеш вещер е да учиш.
Да бъдеш вещер е да бъдеш учител и ученик.
Да бъдеш вещер е да разпознаваш истината.
Да бъдеш вещер е да живееш със Земята,не просто на нея.
Да бъдеш вещер е да бъдеш абсолютно свободен.
Пускам го защото тук всички спорещи са вещи,и най-вероятно са започнали от тук,или са минавали покрай него.
Сега спорите ,хората седят и се чудят това хората които ввчера ми казах еди какво си и които ме напътстват да навляза ли са???
Моя призив е ПОМИРЕТЕ СЕ.Забравете кой е крив или кой е прав.
Нека една от страните да отстъпи,защото накрая на тази война ще останат само няколко души.ТЕЗИ КОИТО СЕ ДЪВЧИТЕ КАТО МАХЛЕНСКИ КЛЮКАРКИ ВАДЕЩИ ЕДНА НА ДРУГА МРЪСНИТЕ СИ РИЗИ.
Вижте се и се разберете.Ако не искате да се виждате се забравете.
П.П.
НЕ ВЗИМАМ НИЧИЯ СТРАНА ,НО МИ Е ТЯГОСНО ДА ГЛЕДАМ КАК ЕДНИ НА ДРУГИ СИ БОДЕТЕ ОЧИТЕ.
Отворете душите си ...и помирете сърцата си ;)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mad_Mike » 26 Сеп 2007, 18:08

Тука съм напълно съгласен с Shedinko. Какво толкова ще постигнете от спора. Само ще се ядосате допълнително да не говорим после колко ще ви е кофти.

Shedinko написа:Отворете душите си ...и помирете сърцата си ;)
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот kamael » 27 Сеп 2007, 00:47

Ариан сън пич бе ти да не идваш от воина бе тва малко в стил арнолд шварценегер -I'll be back!...хахах
караш ме да се замисля наистина кво очакваш- кутия с бонбони,панделки,шампанско и сълзи на щастие от очите на 99,9%от четящите ...
the reality is someone's freaken dream
Аватар
kamael

Мнениеот Марио » 27 Сеп 2007, 05:51

От мен са бонбоните и шампанското + (научих се да правя торти) ТОРТА:) Шоколадова торта, много хубава laughing9 :))))
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Arian Star » 27 Сеп 2007, 07:45

Уважаеми магове,

Гледам и не вярвам на очите си. Такъв ли тон и култура трябва да има един форум, който твърди че се занимава с издигане на духовното ниво на хората? Какво сте тръгнали да ядете човек, който просто иска да се върне тук и да бъде отново полезен на всички нас. Може би, трябва да се замислите малко върху факта ,че Ариан Сън е много ползотворен в своите изказвания и теми. Изпитах странно чувство като прочетох изказванията до тук. Вие твърдите, че сте окултисти ерудирани хора с различно мислене от останалите. Аз обаче не видях такова поведение тук, а по скоро едно чиста циганска крамола, като тази която често се вижда на женския пазар. И понеже съм социолог, обичам цифрите. Защо не си направите труда да погледнете статистиката тук във форума. Аз си направих този труд и видях следното: Aryan Sun - 965 постинги. След това се нарежда уважаемия БЛОТ, а после Илюзия и т.н . Погледнах и топ постингите и какво виждам пак, същата цифра. Е, това на мен лично ми говори, че Ариан Сън е полезен и то много. Ако пък си сложите ръка на сърцето ще забележите и нещо друго. Напоследък често пъти някои от вас се връщат именно на теми и проблеми, които този член на форума е повдигнал. Мисля, че цифрите говорят сами за себе си.
Така аз се радвам, че той е отново тук и може би иска да сподели с нас наученото през времето, което не е бил тук. Вярно, че човек греши и може би неволно той е засегнал някои тук, ала все пак уважаеми магове, нека да бъдем първо човеци, а след това всичко останало.
Апелирам към админите да се намесят и да спрат грозната картинка тук, която не прилича на окултисти. Мен лично ме е срам.
Уважавайте се и се научете да говорите като окултисти и се придържайте към добрия културен тон на поведение. Моля ви, от сърце спрете тази смешна клюкарщина тук. Форума е публична трибуна, където всеки трябва да пази и уважава личността на другия, и неговото лично пространство чисто. Личните неща, се казват в една секция наречена Лични бележки.
Толкова по този въпрос!
Добре дошъл Ариан Сън отново сред нас. Радвам се, да те видя отново тук и се надявам да бъдеш полезен с новите си познания, придобити по времето когато не пишеше тук. :) icon_angel icon_flowerface
Аватар
Arian Star
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Wizard » 27 Сеп 2007, 18:08

ОК!!! И аз като Arian Star съм на мнение, че достатъчно се наприказвахте по тази тема. Аз лично няма да взема нечия страна, защото не искам да съм пристрастен към едни или други. Както го казахте няколко пъти, ВСЕКИ си има собствено мнение по редица въпроси, които се вихрят тук в MagicGate.
Вижте, само едно нещо искам да ви кажа и нека то да стане ясно на всички: Аз не съм заставал открито срещу никой от вас, тези които пишете в MagicGate!!! Имаше преди време един човек наречен Блексън и това е единственият човек, на който се бях доверил и който в последствие ме предаде, а аз в израз на някакъв гняв открито го нападнах Словесно, а не магически (понякога при мен и словесното изразяване си пак един вид магия :wink:). Затова не искам да се спекулира с това, че съм нападал, зомбирал и не знам си какво още там...

Казвам всичко това по повод на извинието, което Ариеца е поднесъл към мен!

НЕКА ВСЕ ПАК да се заемем с "правенето" на МАГИЯ, а не със словестни престрелки от разстояние, прикрити за мониторите си...
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Предишна

Назад към Recycle Bin

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор