ЗащитА на къщата

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот adebico » 22 Сеп 2007, 13:56

кажете ми някакъв ритуал за защита на къщата. Искам защита на къщата от зли сили, зли духове, и всичко лошо. Наченаещ съм и моля ви, ако има нещо което предполагате, че няма да го схвана, ми го обяснете по най-простия начин. Благодаря ви искренно !
Аватар
adebico

Мнениеот Belgarat » 22 Сеп 2007, 14:46

Ето едно заклинание за защита на къщата или дома дето живееш:
Когатo в този кръг наречен
дом броди злото и няма
покой, унищожете всичко живо,
но едно помнете семейството спасете!
Аватар
Belgarat
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот galina_dim » 23 Сеп 2007, 15:06

Вземаш тамян, прекадяваш, ако имаш съмнения - минаваш с църковна свещ по ъглите. Това е християнско, относително.(
Драконовата кръв (това е смола) също може да се ползва за пречистване, пак се кади.
Само със свещ, като завършиш с кръст на горния праг на вратата, е за предпазване - това е руско, пак християнско.
Много начини. Фън-шуй съветва проветряване и запалване на подходяща миризма - пак се пречиства...С цел ли искаш да пречистваш, или просто така?
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Shedinko » 23 Сеп 2007, 15:26

Само да добавя galina_dim когато се кади с тамян в дома е хубаво също да се прави в ъглите на стаите,защото идеята, е че всичко лошо се крие именно в тях ;)
Отворете душите си ...и помирете сърцата си ;)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот stanislava » 23 Сеп 2007, 15:46

Сол поставена в ъглите,защитава дома.Сменя се всяка седмица,не се пипа с гола ръка а с ръкавица.Посипана лайка пред дома пази от заклинания,като прави защита,както и билката камшик е дабра защита против магии.
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот adebico » 23 Сеп 2007, 16:20

Много Bи благодаря за отгожорите....хммззз не се изразих пражилно маи. ИСкам да напражя защита ж къщата
на една приятелка, която има предполойение 4е има не изгонен дух у тях. 4ужат се кофти шуможе...те4ащи жоди,
шумолене, пукане, тракане ...на затжорена жрата. Тя се страхужа . Искам да изгоня злите сили ж дома и и да
напражим защита от такижа .

не мога да обясняжам много добре надяжам се някои да ме е разбрал.

ПС: сорръ но нямам БГ на линуь-а
Аватар
adebico

Мнениеот white » 23 Сеп 2007, 16:28

Ако, твоята приятелка знае или предполага, чий е този дух (може да е на починал наскоро човек), нека запали свещ за него в църква и да се помоли за душата му. Това помага.
Аватар
white
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот adebico » 24 Сеп 2007, 12:56

white написа:Ако, твоята приятелка знае или предполага, чий е този дух (може да е на починал наскоро човек), нека запали свещ за него в църква и да се помоли за душата му. Това помага.

Става въпрос за студентска квартира в която са минали поне 5-6 випуска студенти. И няма начин да знае какво е ставало преди 10 год в общежитията ... може и да са викали някои предни дух или демон и да не е изпратен или нещо да го е накарало да се върне. Незнам. Вие хелпвайте!

icon_angel icon_thanks
Аватар
adebico

Мнениеот Shedinko » 24 Сеп 2007, 16:15

Според мен изброените по горе работи ще свършат работа,но и да запали свещ в църквата също ще помогне.Няма значение дали го познаваш човека.Когато се прави подавка за много хора се казва за всички починали ,а не по именно.Принципа е същия.
Отворете душите си ...и помирете сърцата си ;)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот galina_dim » 25 Сеп 2007, 07:59

Изпитвам icon_censored , когато ми се каже да ходя в църква. Не че не го правя, но предпочитам да си става спонтанно, а не да висна като бабичка и да почна да паля свещи за тоз и оня...

Да изчисти на материално ниво всичко, да проветри, да окади с каквото и харесва като миризма, без значение, да си запали бяла свещ и да визуализира каквото и да е, стига да и вдъхва увереност. Аз например най-често правя гълъби, не питай... Когато образът стане достатъчно силен, да си го "сложи" някъде из стаята, където често и пада погледа и после близо до него да сложи бялата свещ. Поз сложи имам предвид да си представи да кажем, че на корниза е кацнал гълъб. А свещта да си я сложи наблизо. Когато изпита страх от каквото и да е, да си пали свещта и да си запали същата миризма.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Философка » 27 Сеп 2007, 10:30

Toва намерих в книгата "Магия за тийнейджъри", поредицата "Уика за новото поколение", от Силвър Рейн Улф:

[align=center]1.-Всяка вечер обхождайте всички врати и прозорци в жилището ви. Правете над тях знак на пентакъла и казвайте:
Дух, защити това място от всякакво зло и нека ангелите за пазят този дом и всичко в него.
2. Проверете дали всички врати и прозорци за заключени и затворени
3. Окачете заредена за защита метла на вратата на стаята ви или на входната врата на дома.
4. Поставете разрязана глава лук на перваза на кухненския прозорец (лукът пропъжда негативността). Когато лукът покълне, го заменете с нова глава.
5. Веднъж месечно ръсете всички прозорци и врати със светена вода.
6. Отглеждайте свързани със защитата растения и билки на первазите или на добре осветени места на няколко места в къщата. Разговаряйте чество със растенията и се грижете добре за тях. Молете ги да помагат в защитата на дома ви
7. Поставете фигурки на ангели във вашата стая, за да ви закрилят.[/align]
Аватар
Философка

Мнениеот BeLLe » 27 Сеп 2007, 13:21

На мен една циганка ми каза да напръскам всички ъгли на апартамента с урина , но това ми се стори прекалено налудничаво и все още не съм се престрашила да го направя, че току виж после ми се наложи да се разкарвам вкъщи с противогаз :mrgreen: :mrgreen:
Все пак се чудя дали има нещо вярно в това, което ми каза и дали би имало ефект
Аватар
BeLLe
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Философка » 27 Сеп 2007, 14:55

BeLLe написа:На мен една циганка ми каза да напръскам всички ъгли на апартамента с урина , но това ми се стори прекалено налудничаво и все още не съм се престрашила да го направя, че току виж после ми се наложи да се разкарвам вкъщи с противогаз :mrgreen: :mrgreen:
Все пак се чудя дали има нещо вярно в това, което ми каза и дали би имало ефект

10000000% това не действа :? Това е просто гавра с магията :?
Аватар
Философка

Мнениеот white » 27 Сеп 2007, 19:21

Това и аз съм го чувала, "за урината", става въпрос за нещо символично, една, две капки, т.е. това ти е безразлично и така гониш лошото. Като "Да му пикая на ...", извинявам се за израза. Това също е вид защита.
Аватар
white
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот galina_dim » 28 Сеп 2007, 05:59

Философка написа:10000000% това не действа :? Това е просто гавра с магията :?

Ами оказа се, че е сравнително разпространено вярване, в една стара тема дискутирахме този...метод. Така че дали действа или не - по-склонна съм да мисля, че действа. Както например би действало едно пръскане със светена вода, което и доста по-хигиенично като се замисли човек...
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот BeLLe » 28 Сеп 2007, 09:27

за хигиеничното , спор няма :)
Аватар
BeLLe
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Poison » 28 Сеп 2007, 09:45

Абе някой беше писал за такова заклинание за къщата май. Не помня дали Узард или Ели беше но помня. С пясък някакъв. Или Архимикус? Една позната взе инфото от тук и си прави такава защита.
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор