pls черна магия

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот THE_MeTaL_GIRL. » 24 Сеп 2004, 17:37

хора много ви моля кажете ми как се прави? какви са заклинанията? много ви се моля трябва ми спешно.

мерси предварително icon_blob1
THE_MeTaL_GIRL.

Мнениеот Гост » 24 Сеп 2004, 20:35

THE_MeTaL_GIRL написа:hora mnoo vi molia kajete mi kak se pravi?kakvi sa zaklinaniata?mnoo vi se molia triabva mi spe6no.
mersi predvaritelno icon_blob1

http://www.blackarts.hit.bg - има достатъчно инфо. Ако не си кадърна да го прочетеш, преведеш и разбереш сърди се сама на себе си :roll:
Гост

Мнениеот THE_MeTaL_GIRL » 25 Сеп 2004, 11:55

mersi ama ne mi otvaria saita
THE_MeTaL_GIRL

Мнениеот Wizard » 28 Сеп 2004, 16:14

Както и на друго място отговорих преди малко - ако не сте достатъчно компетентни, не се захващайте, защото ще си навлечете само неприятности. Факт е, че сайта не ти се отваря...
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Гост » 28 Сеп 2004, 21:14

Wizard написа:Както и на друго място отговорих преди малко - ако не сте достатъчно компетентни, не се захващайте, защото ще си навлечете само неприятности. Факт е, че сайта не ти се отваря...

Не се отваря ? отваря се точно от този линк които съм дал горе даже го пробвах 3 пъти и няма ниакакви проблеми.

Или така http://blackarts.hit.bg

ако пак не работи проблема е във вас icon_blob1
Гост

Мнениеот THE_MeTaL_GIRL » 29 Сеп 2004, 11:19

ei hot\ra mersi se pak iavno problema mi e v kompiutara
THE_MeTaL_GIRL

Мнениеот Гост » 05 Окт 2004, 12:59

:lol: проблема е в устройството пред компютъра :lol: :grin: icon_bduh :lol:
Гост

Мнениеот Гост » 17 Апр 2005, 19:10

Mnogo e kofti da se zahvashtash s neshto ,koeto ne tie izvestno!Ne pravi cherni magii!Tolkova li mrazish tozi chivechec! :-( Vij priemi go kato suvet!Ne ti triabva.Tova e svera koiato i s rujen ne biva da se pipa!I ne si li chuvala che stava taka she navrediava na tozi koito ia pravi!Vsichko losho koeto pravim se vrushta!Viarvai ne iskash da praktikuvash cherna magia!
Гост

Мнениеот Celestial » 17 Апр 2005, 22:01

icon_computer Повредата не е във вашия компютър. icon_badgrin

THE_MeTaL_GIRL, недей да ровиш там дето не ти е работа.
Le Mot Juste
Аватар
Celestial
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Vrania Volosia » 18 Апр 2005, 09:46

The_Metal_Girl....Какво точно разбираш под Черна магия и какво искаш да постигнеш :) с нея...Какво те интересува? Сатанизъм?Демони?Некромантия:) Абе хора оставете я:) ами ако това и е пътя...Ако не е ще с еопари..ще разбере:)...Аз намерих пътя си в това...и както виждате , не съм адово изчадие и фанатик...( поне си мсиля, че не с изглеждам така)
Dominus Spiritus Viritus Satanas!
Аватар
Vrania Volosia
MagicGateBg Приятел

Мнениеот damnameneus » 18 Апр 2005, 10:06

не цвета черно определя магията като черна! поне в моята религия черното не е символ на зло, символ е на плодната земя!

Ако обаче това момиче иска магия за зло си помислете какво ще му кажете, защото злото си е зло и ако някой го е яд на съседката и дойде да му дадеш нещо да я умори, и представете си, че това стане, а ако има и деца и други хора, и ако те пострадат - нека който е казал какво да се прави е безнаказан НЕ Е ВИНОВЕН КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА А КОЙТО МУ Я ДАВА!

Искам да ви кажа уважаеми хора, всички, които сте тръгнали по този път и търсите - ВСЯКА МАГИЯ В КОЯТО СЕ СПОМЕНАВА ИМЕ Е ОПАСНА, ако не знаеш как и кога не пипай нишките на Съдбата, защото нищо не остава безнаказано!!!! icon_bduh
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот Vrania Volosia » 18 Апр 2005, 12:27

Споко бе:) Знам това...Аз не приемам Тъмните Изкуства за зло..Но ако наистина госпожицата иска да вилнее на сам на там.>:) аз ще я спра първа:) Не понасям злоупотреби..а и магия за зло е символ на слабост..Като чели не можеш да отидеш лично да се справиш с тоя дет те е ядосал:P icon_color
Аватар
Vrania Volosia
MagicGateBg Приятел

Мнениеот damnameneus » 18 Апр 2005, 13:58

:smile: аз само да кажа, един съвет никога не вреди!
Между другото в моята вяра има също момент на почитане на тъмната страна на Майката, но това не означава Злата страна! Има обаче обреди с които се цели предизвикването гнева на Богинята към определен човек, като магия това е практически нещо което не може да се развали, обаче тежко на направилият това, защото ответната реакция е наистина ужасна. Само ще кажа, че една моя позната беше опитала да направи един обред на Богинята с цел да предизвика любовта на един мъж към едно момиче, оказа се обаче че той е женен и т.н. Знаете ли какво последва, тази въпросна много уж навътре жена, не пострада директно, но няколко дни след като направи това, гръм удари внук и на полето. С фантазните глупости, които ги пише по книгите може и някой да си играе, но внимавайте с неща, които се предават от стотици, да не кжа хиляди години, като не знаеш как да бърникаш по жиците в един момент просто те удря токът.
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот Vrania Volosia » 18 Апр 2005, 21:15

Браво бе:) Аз посредсвом една сатнинска магия уредих горката ми приятелка с един младеж, който не искаше да ходи с нея само защото е дебела и щели да му се смеят:), а той я харесваше иначе:) Още чакам ми се върне... icon_blob1 щ
icon_color icon_color icon_color
Аватар
Vrania Volosia
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Aghora » 19 Апр 2005, 03:02

the_metal_girl,ти май изобщо не осъзнаваш какво можеш да си навлечеш,при положение,че и бегла представа си нямаш как да се защитиш!Съветвам те да не предприемаш нищо.
Аватар
Aghora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Celestial » 19 Апр 2005, 20:53

THE_MeTaL_GIRL, не те знам какво си решила да правиш, ама гледай да не се "изпържиш". А от друга страна живота си е твой прави каквото сметнеш за добре, никой няма право да ти казва какво да правиш. Имаш право на избор, предопредена си (не може да се измъкнеш с незнаех). Но моето мнение е гледай друг/и да не пострада/т, тогава ще е кофти.
Le Mot Juste
Аватар
Celestial
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор