Молба за помощ към всички знаещи!

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот KAT » 28 Юли 2007, 16:09

конкретен въпрос, можеш ли да ми кажеш това:

H B B N N
R H B N R
B R H B N
N B H R B

как ще спомогне да стане магията.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот avanabil » 28 Юли 2007, 16:40

В комбинацията от символи, използвани в тази магия се съдържа определена енергия. А в квадратите на Абрамелин не е ли нещо подобно? Не очаквам отговор на този въпрос, защото предполагам, че не си запознат с неговата магия.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот rain » 28 Юли 2007, 18:57

Не го приемай като заяждане, ритуалът не е от най-подходящите за нейната цел.
И не, не мисля да предлагам друг... повечето само това чакат, всичко на готово.
Който търси намира, рано или късно.
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот avanabil » 28 Юли 2007, 19:19

rain: Нищо лично към теб. :) Мисля, че мъжът, който е поставил темата отчаяно търси начин да си върне любовта и предполагам очаква конкретни отговори, затова обясних, че не желая да правим разбор. Аз също съм на мнение, че demonic няма нужда от такава магия, която по-нагоре определих като "тежката артилерия".
Въпросите ми към КАТ в повечето случаи са реторични. :)
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот pafelina » 12 Окт 2007, 08:15

моята история е подобна като на sweetDannie даже също ходихме 2г и половина по същия начин се обичахме и правихме всичко един за друг дори той ми говореше за брак.по същия начин ми се обажда един ден и ме пита защо вече не го търся толкова често каза ми че ме обича и че му липсвам и на другия ден ми каза край. ходих на врачка и тя каза че ми е направена магия от негова бивша за да истинат неговите чувства. искам страшно много да се съберем отново, а изведнъж се оказва че все едно не съм го познавала понякога се държи отвратитерно с мен. кажете ми моля ви се и на мен някакъв начин да го върна при себе си и отново да сме щастливи, но ако може да е по лесен но също толкова ефикасен
Аватар
pafelina

Мнениеот Lanukio » 12 Окт 2007, 10:25

Защо постваш въпроса си във всички възможни теми? Едно място е достатъчно. Теб поне ти е казал, че те зарязва, при мен направо си тръгват и обяснение няма. Единия ден 'О, аз няма да те зарежа никога.' на другия ден 'Няма да ме виждаш повече' или за по-лесно казва, че ще се обади, а не се обажда и прекъсва всякаква връзка. Това май си е естесвено за мъжете. Не е хубаво в такива моменти да се доверяваш обаче на всичко казано, ние жените имаме склонност да искаме обяснения, но те нямат склонност да имат обяснения. Много често предела на дълбоките взаймоотношения е 2 години и половина, максимум 3-тогава или се жените (което често е лоша инвестиция), или се разделяте. При вас е било второто. Нормално е. Приемаш го някак и продължаваш.
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот avalance » 12 Окт 2007, 11:07

Lanukio много е лесно да се каже Приемаш го някак и продължаваш.
не съм сагласенс теб!!!
Аватар
avalance
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lanukio » 12 Окт 2007, 11:13

Не бъди. Не смятам за нужно да влагам енергията си в магии да връщам при себе си човек, който е решил да не е с мен. Уважам решението на всеки, а щом така е решил той знае защо, ако каже добре, ако не каже пак добре. Не смятам за нужно да му налагам моите желания и решения само защото проявявам ента доза егоизъм и искам да го подчинявам на своята воля. Ако ще имам такава връзка по-добре да си взема куче-за него ще съм единствен господар и ще ми се подчинява, ако е човек, то нека има свободна воля, в която аз не се намесвам.
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот avalance » 12 Окт 2007, 11:33

не знам защо си мисля че проблема при човека е по различен от това някои да си вземе сам решението иначе сам 100% съгласен с теб ако гое взел сам не съм в час с тези неща а и съм нов тук не искам да се заяждам но ми е странно как един човек до вчера те е обичал повече от всичко а днес не иска да те види !
Аватар
avalance
MagicGateBg Приятел

Мнениеот alistar » 12 Окт 2007, 22:21

А бре хора? Какво правите? Предлагате ритуалчета,които човека не може да изпълни сам! Той ясно е написал,че "е далеч от тия неща" ! Никой ли не се сеща,че в отчаянието си ще започне да опитва абсолютно всичко, и не дай боже да успее,ще натрупа толкова различни вибраций една върху друга,че никой няма да е в състояние да предиви крайния резултат! avanabil- магията на Абрамелин няма да сработи! Само от книгата няма да се научиш да я правиш,освен това не действа на хартия или плат-иска се "девствен пергамент" Изработва се от кожата на мъртво-родено агне. всички се държите,като малки деца играещи си с кибрит на бензиностанция,само дето въпросната бензиностанция е на горкия човек. Господине- не правете нищо повече! Колкото сте направили трябва да е достатъчно-няма бързи резултати,но мисля,че ще бъдете с тая жена...Престанете да я молите да се връща-това сега не Ви помага... Бъдете близо до нея и се въоръжете с търпение-всяка стъпка от Ваша страна сега би била погрешна. Виждайте се с нея ако можете,но не я уговаряйте и убеждавайте за нищо. Пишете ми на ЛС.
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот pafelina » 13 Окт 2007, 07:46

Lanukio не знам дали си прочел добре, но аз не искам да си го върна от егоизъм, а защото му е направена магия. Аз по точно искам да ми кажете магия с която ще мога да разваля тази която му е направена. Ако тогава той още иска да се върне добре, но иначе няма да го принуждавам. Аз вярвам че той още има чувства към мен. Моля помогнете ми!
Аватар
pafelina

Мнениеот Lanukio » 13 Окт 2007, 11:45

pafelina, не съм прочеЛ, а прочелА и да-прочетох. Ти си ходила при врачка и тя ти е казала нещо (направена му е магия) и ти си се хванала за тая мисъл и си и повярвала безрезервно. Да помислим малко логически. След като ти вече вярваш, че човека има направена магия и то толкова силно, че да питаш за помощ, то ти вярваш, че тая магия е пречка за вашите взаймоотношения. И понеже вече си намерила пречка, която ти сама подхранваш (а е много вероятно изобщо да няма никаква магия направена на човека, но подхранвайки я с твоята вяра ти я създаваш и заздравяваш), то ти пред себе си и за него намирташ извинение вие да не сте заедно. Казал ти някой-той има магия, ти вярваш, съзнанието ти казва-трябва да разваля магията, за да сме заедно,но не разбирам от тия неща, ами ще искам помощ, ще намеря начин, а подсъзнанието си казва-има магия, няма да сме заедно. Имам няколко въпроса към теб -защо си повярвала толкова безрезервно на първото възможно нещо, което ти е казал чужд човек, който изобщо не познаваш? Няма да пояснявам, че на врачки не вярвам-това вече стана ясно. Друг въпрос-защо не попита въпросната врачка какво да направиш, за да развалиш магията или поне може ли да направиш нещо? И още един-не ти ли мина през ума, че всяка врачка като не знае отговора на въпроса, който й задаваш може много лесно да мине със стария трик ' Аууу, тука има магия , да да има магия правена.' и понеже хората са лековерни да й се вържат, а не да каже 'Не знам' и повече никой да не дойде при нея, защото мълвата, че тя не познава ще се разнесе за дни и ще си загуби 'работата'?
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 15 Окт 2007, 13:11

Всички проблеми могат да изчезнат ако човек е максимално чувствителен . (не бъркайте чувствителен с сантиментален) .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Предишна

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор