Как се разваля уроки...

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот урочасана » 15 Юни 2004, 20:42

... в домашни условия?
Някаква позната на майка ми ме срещна и ми каза че съм урочасана... после ми тегли отрицателната енергия и болестите уж, но си ме е страх, ужасно :"( какво ще ме посъветвате, как да си помогна сама в домашни условия?
урочасана

Мнениеот Wizard » 16 Юни 2004, 10:28

Не се притеснявай те, няма нищо сериозно, за което да се тревожите. Спрете да мислите за това, защото проблем просто няма.
Предлагам Ви да си купите от някъде един син камък (синьо око), посете някоя църква и застането под купола, в средата на църквата. Започнете да си пожелавате всичко, от което искате този камък да Ви предпазва. След това запалете една свещ и си пожелайте най-добрите неща, които искате да Ви се случат в близко бъдеще.
Излизате от църквата и винаги носите този камъс Вас, на медалион или при вашите документи.
Желая Ви успех, аз ще Ви помогна от разстояние за бързото преодоляване на неприятностите Ви!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот desito » 27 Юни 2004, 21:07

скъпа ,урочасана,-вземаш една метла слагаш я под бравата на врата и пускаш малко вода през метлата да да мине през нея-хваща се със шепа водата и се мокри малко челото-това от друг човек-не от самата теб-ти само стоиш да те намокрят-уверявам те -действа..............поздрави- десито.........
Аватар
desito

Мнениеот Tanya » 15 Апр 2005, 14:58

Има баби баячи!Между другото аз самата зная думите!Но трябва да ги кажа на глас, за да ги открадне някои!Така се казва!Ако имаш главоболие ще ти помогне също и това!
3 нощи подред!
Първата:
Взимаш едно яйце и го счукваш във чаша с водичка!Слагаш чашката под леглото точно където ти е главата!На сутринта ще забележиш че яйцето е като сварено!Взимаш чашата и изсипваш яйцето с водата на някои храст или дърво на почвата естествено и му благодариш!
2та вечер пак едно яйче във водичка но тови път го поставяш под слънчевият ти сплит!И пак го изсипвах на дръвче и му благодариш!
3-та вечер пак яйце но този път под крата ти!
И пак така на сутринта!Ще се почувстваш добре!
Но отиди на баячка!Има баби колкото искаш!
Аватар
Tanya
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Vrania Volosia » 15 Апр 2005, 21:07

Представяш си врузката между теб и този, който те еурочасал ( не е нужно да знаеш кой е...), просто знаеш , че е там.Връзката е златна нишка между твоя слънчев сплит и неговия. Предсравяш си нож в ръката и я срязваш, полсе я изгаряш с мислена факла...Така вече не може ти зъздейства, ако не се поднови, а това става само при енергиен контакт...
Dominus Spiritus Viritus Satanas!
Аватар
Vrania Volosia
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор