Здравейте, всички от форума. Отдавна се интересевум от езотерична литература , физика , астрономия , астрология и много др. неща изобщо каквото ми попадне всичко чета. Моят проблем е такъв , че не мога да се справя с безочието на свекърва ми , която откакто съм омъжена -15г.-се старае да отдалечи съпруга ми от мен .Сега ще си помислите ,че си бълнувам нещо , но не е така , още от тогава реже етикетите на нашите дрехи . Винаги съм ходила на черква , ходжи , врачки и др.такива и горе-долу съм се оправяла , но нейните пакости ни навредиха и мъжа ми си хвана любовница ,която се оказа още по-нагла и от свекърва ми .
Тя се беше взела много на сериозно и му беше дала бурканче с течност и чимшир, което е правено от БОЖИДОР КАРАДЖОВ , ДА СИ РЪСИМЕ ЛЕГЛОТО И ДА СИ МАЖЕ ЧЕЛОТО .Аз с цялата си наивност му повярвах ,че той е ходил някъде и изпълних всичко точно и веднага след това той се изнесе в друга стая и поиска да ме напусне. Това обаче не е всичко - често сънувам , когато аз или мои приятелки имаме проблеми какви са те или какво да се направи /дори един път сънувах ,че баща ми получава пристъп на астмата и така и стана след 3дни/ та да кажа ,че един от тези ми сънища ми показа ,че любовницата му го захранва с мензис. Сега нещата са по-добре между нас ,но аз вече не съм същата . Молбата ми е някой да ми каже нещо да ги неутрализирам тях и техните въздействия , какво да направя за да го привържа към мен и нашето дете повече и как да разкарам любовницата му?Какво да направя , за да спре свекърва ми , защото трудно се устоява на две атаки? Мога още много да пиша , но няма смисъл надявам се на отговор и помощ . Желая на всички ви здраве и късмет!