Забравяне

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот casper » 08 Ное 2007, 17:14

Някой може ли да ми помогне?Търся нещо, което помага за забравяне.
Аватар
casper

Мнениеот avanabil » 08 Ное 2007, 17:37

casper написа:Някой може ли да ми помогне?Търся нещо, което помага за забравяне.

Аз се сещам за бутилка водка. Много неща се забравят след това :))) Освен ако не поставиш по-точно питането си, защото почти нищо не става ясно.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот B-L-O-T » 08 Ное 2007, 17:52

Проблема да не забравиш нещо е че ти си хипнотизиран от него . Това е когато се качиш на колело и трябва да караш по широка улица а не трябва да се блъскаш в един малък камък по дредата . Има голямо разстояните но ти си привлечен от него , без значение дали това нещо е позитивно или негативно . Ако ти кажа да не мислиш за него ти ще мислиш
дори повече . Може да се преодолее даденото нещо като го осъзнаеш напълно което не е лесна работа . Не може да забравиш ей така нещо защото то ще се върне . Не може да го забравиш така все едно нищо не се е случило защото почти всичко което усещаш за себе си и се характеризираш са спомените ти .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот casper » 08 Ное 2007, 18:22

Оффф,де да ставаше с водка...:)ми как да го характеризирам,просто искам да излича нещо от паметта си..като в "Блясъка на чистия ум",ако си го гледал/а..иначе мерси за вниманието все пак...:))поздрави!!!
Аватар
casper

Мнениеот happy_girl » 08 Ное 2007, 22:35

А защо не опиташ,като съсредоточиш вниманието си върху нещо друго?Старай се да не мислиш за това,което те измъчва.Ако кажеш по-точно какво искаш да забравиш може би ще получиш помощ
Аватар
happy_girl
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ilusia » 09 Ное 2007, 06:33

Тва не действа :)
Понякога изневиделица връхлита и помита всичко дори месеци да си го подтискал. Подтиснат проблем не е решен проблем.
Моят начин е осъзнаване , преудоляване , изчерпване.
Когато мисля за нещо , проблем , най-вече и говоря за него ( разбира се тука има една тънкост - с кого говориш, какво говориш , колко натоварваш събеседника си и прочие ) или пишеш примерно на бял лист ...
По този начин самата емоция се изчерпва. Енергията се разпилява. А нещо изчерпано и приключено едва ли ни навестява толкова често. Казвам ти го от собствен опит. Не изчезва за винаги , след година две , нещо може да ти напомни ма е спомен без каквато и да е емоция в теб
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот casper » 09 Ное 2007, 08:39

ми ще пробвам, пък ще видим...
мерси много...
Аватар
casper

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор