Някой друг ритуал

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот DarkMagicMaster » 28 Сеп 2007, 19:05

Бих искал да попитам някой знае ли ритуал за заключване или поне ограничаване на същество "живеещо" в тялото ти....
Че едно такова се опитва да вземе контрол над мене а нее достатъчно само да го игнорирам...

П.С.:Съществото в за което говоря по отгоре го наричам моето друго Аз
Целта му е разрухата, унищожението и хаоса веднъж вече губих контрол над него и имаше послдствия втори път това няма да стане...
Диагнозата която си поставям за момента е шизофрения :mrgreen:
буу....
Аватар
DarkMagicMaster
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот MrFaust » 29 Сеп 2007, 14:32

хахаха , Ами попрочети малко от произведенията на др. З.Фройд , в чстност за безсъзнателното ... Там би намерил доста полезна информация от псхологическа гледна точка по проблема си ... Освен това прочети и "Алексис Зорбас" на Никос Казандзакис и ще си извадиш съответните изводи ... Това само и единствено ако искаш да се справиш психологически с проблема ...
За друго решение , първо разбери какво е това "същество" , а ако се окаже проявление на самия теб в различна ситуация , пак се допитай до доктор Фройд , ако ли е нещо друго , кажи какво точно и ще ти помогнем на драго сърце ...

П.С. Диагнозата по-скоро е дуопсихизъм или по-звестна като раздвоение на личността .. ;)
In hoc signo vinces
Аватар
MrFaust
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DarkMagicMaster » 29 Сеп 2007, 17:24

Всъщност е нещо друго.... То е част от мен от доста време като казвам време имам в предвит от години.Когато се появи не беше толкова силно и едва долавах съществуването му, но след време започнах да изпадам в ситуации на безпричинен гняв и омраза като изпитвах огромно количество енергия да циркулира в мен.. Винаги след това като си спомня виждам всичко като трето лице( от страни ) понякога дори непомня какво съм правил в дадени моменти.. Виждал съм го дълбоко в съзнанието ми има същия образ като моя, но изпитва огромна омраза към света заради това мрази всички.

Последния път когато медитирах той се появи разговарях с него като бяхме един срещу друг.А и след това имах сън в който избивих цялото си семейство като неможех да контролирам тялото си а само глед как умират от моите ръце....брутална гледка (на фона на отвратителен смях) Заради това търся начин да го запечата....
буу....
Аватар
DarkMagicMaster
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот cant_smile » 20 Ное 2007, 09:29

Хм...щом толкова години е било част от теб,защо сега реши,че трябва да го изгониш.Поне аз смятам че е почти невъзможно,защото от опита си с тези същества,знам че те се пристрастяват към човека,в чието тяло живеят.И би било доста трудно да го прогониш,след като толкова години то е пило от енергията ти.Следователно то сега е силно и може да те атакува със собствените ти сили отпреди години,а ти си слаб и не можеш да се защитиш.Ако вярваш,че можеш сам да го прогониш запали тамян,визуализирай златиста светлина и с нея атакувай себе си.Тоест не себе си,а демона вътре в теб.Може да напяваш някое заклинание или да инвокираш сервитор,въпреки че аз смятам,че няма да помогне.
За мен най-добрия вариант си остава да потърсиш помощ при опитен маг.Поразпитай,все някой ще знае...

И...успех! :)
I was born in hell
Аватар
cant_smile
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот B-L-O-T » 20 Ное 2007, 09:59

Ами дай му някоя част от тялото си в което да живее и направи кристална сфера като затвор . Здравината на сферата и постоянното и действие зависи от твоята вяра (магически способности) . Не става въпрос за различни ритуали а за твоята сила .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот KAT » 24 Ное 2007, 21:03

DarkMagicMaster - знаеш ли кой хора имат диагноза шизофрения. Накратко това са хора, които се противопоставят на пиенето на енергията им от страна на енергийните разуми (cant_smile
е писал нещо такова но не го разбира). Всички хора са смукани енергийно от разумите, когато някой човек придобие способности да им се съпротивлява те (разумите) го разболяват от шизофрения, като правят така че той да изглежда психически нестабилен за себе си и другите хора. И ето методиката или тактиката на енергийните разуми е много проста, всички други хора са уж нормални и си живеят живота, а пък болния не е добре и той е болен, това така се прави за да не излезе на яве че всъщност въпросният болен човек от шизофрения е под огромен натиск от страна на разумите за да го върнат пак с стадото на смучащите ги хора, просто и елеганто, хората никога няма да се досетят, че всъщност те са в по-лошото състояние от болния защото тях си ги смучат постоянно, а болният от шизофрения им се противопоставя.

Оня дето си говорил с него по време на медитация е именно разума дето се занимава с теб.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DarkMagicMaster » 24 Ное 2007, 21:33

Защо просто не забравите открих си собстев начин за решаване на проблема инчеи има и добри предложения но вече не са ми нужни а вече за мен това нее проблем
буу....
Аватар
DarkMagicMaster
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор