Не мога да се отърва от това... нещо

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот weballergy » 17 Сеп 2006, 22:05

Нещо...
...ме преследва от години.

Не знам какво е. Не мисля, че е демон. Вече се опитах да го прогоня с какви ли не силни заклинания, които биха раздрали душицата на всеки демон, от която и степен на йерархията да е. Не е и дух на починал човек. Не се държи като такъв. Но се бои от светлината и се появява само нощем. Навърта се около мен след залез слънце, а когато си легна идва и ляга до мен... Понякога ме прегръща, усещам натиска, друг път ми дърпа завивката или ми пречи да се обърна на друга страна. Живея в постоянен страх, защото не мога да го прогоня. Опитвах. Какво ли не опитвах. Засега драконът ми ме защитава, но тя не може винаги да е наоколо, когато имам нужда от нея...

Това... нещо... се появява вече за 3 път от няколко години насам. Не ми дава мира.

Лошото е,че не се свързва с мен, когато искам да говоря с него и да го питам какво по дяволите иска от мен. Просто идва. И след няколко месеца си тръгва. За няколко години. После пак идва.

Определено не си въобразявам. Никога не съм била по-сигурна за нещо подобно.

Моля ви, кажете ми как да се отърва от него... не искам повече да прекарвам нощите си в неговите прегръдки- то не ме пуска докато не изгрее слънцето... Помогнете ми
Аватар
weballergy
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EliKarim » 18 Сеп 2006, 13:09

Опиши как изглежда "нещото" и как точно го чувстваш? Кой ти дава заклинанията за да го прогониш и защо смяташ че така ще стане? Защо смяташ че се страхува от светлината, .....защо мислиш че не си въобразяваш?
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Марио » 18 Сеп 2006, 15:54

Страхуваш се от "кошмарите" си? Дори и да си въобразяваш, нищо чудно и да си създала такъв. Въображението ни - от там идват всички мечти и страхове, материализирайки се в света.
Не се страхувай, следващият път - прегърни го ТИ. Направи го свой, постави го под контрол, използвай го. Превърни го от "демон" в "ангел"
Изсмей му се - ти си го създала - твой си е. Човек който не контролира страховете си - неконтролира себе си, поработи върху това.
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Nemezius » 19 Сеп 2006, 02:16

Като описание много прилича на мисловна форма, но чия?! инр=тересното е париода на действие- през няколко години- досега не бях попадал на нещо подобно и немога да съм сигурен дали е това. Ако е твоя- можеш да я "унищожиш" най-лесно на Пясъците на времето- само се върни малко преди момента на създаването, или заключи врата към спомените за формата и я изтрий от съзнанието си.
Бих те посъветвал да си намериш Черен халцедон, Лазурит или Кристален кварц и, когато "нещото" се появи, насочи енергията от кристала към него- всеки от тези кристали може да бъде използван доста добре като енергийно оръжие и да "унищожи", или поне да отпрати завинаги "нещото" далеч от теб(от трите кристала най-добре ще е да си набавиш Лазурит предвид че предпазва именно от нападения, но е доста скъп- един кварцов кристал е значително по-достъпен като цена и лесен за намиране).

Успех и нека Бог е с теб.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот be » 20 Дек 2007, 23:09

Пробвай с твоя си глас, а не със свързване да говориш мило с него. http://www.magicgatebg.com/forum/viewto ... sc&start=0 Ето ти и темичката където се разписах 2 рото ми мнение е за теб . Не съм сигурен, че ще ти помогна, но поне опитай и после не забравяй да ми кажеш какво е станало . :wink: Успех и кораж, наистина е много лошо :(
Аватар
be
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот be » 20 Дек 2007, 23:11

Съжелявам за флууда, но не намерих от къде да си поправя мнението.

и говори мило с него*
Аватар
be
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор