Спекулации

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот Aghora » 26 Апр 2005, 23:20

До мен достигна следната информация(авторът пожела анонимност):

"Един човек от форума се опита да ми помогне,но не се получи,не зная защо. Ако ти можеш да направиш нещо,ще ти бъда признателен цял живот. Не съм искал помощ от никой друг освен от ''nikoj'' така се казва човека,но ще помоля за дискретност,за да не ми навреди нещо!!! Mисля че наистина искаше да помогне,но явно толкова са му били възможностите на човека."

Настоящият пост няма за цел да злепоставя/обижда никого:целта е да не се подлъгват повече хора - човек в нещастието си е готов да повярва на всичко и всеки:недопустимо е да се спекулира с това.Според това,което съм прочела в постовете на въпросния "колега"(което ми е достатъчно за да усетя какво представлява като човек,сила и възможности),смея да твърдя,че:nikoj e предимно теоретик и е около три идеи под магическото ниво,което демонстрира(и което е по-лошо - на което си вярва,че е).Разбираемо е,защото почти всеки би искал да изглежда по-велик в очите на другите,отколкото е всъщност.Именно затова магиите,направени от него,не са "стабилни"(ако изобщо имат ефект). nikoj,нищо лично:надявам се да приемеш неуспеха си спокойно и с достойнство,без да се впускаш в излишни оф топици-детински пререкания и умозаключения.Но което е по-важно,като съвет:преди да тръгнеш да правиш магия за някого,първо се замисли дали реално ти е по силите да помогнеш на човека.
Предлагам ако някой има оплаквания от псевдо-магове(от София и цялата страна) да ги поства тук - за да се знае кои са.Анонимни мнения от Гости няма да бъдат вземани под внимание,за да се ограничи евентуална злоупотреба с темата.
Аватар
Aghora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nikoj » 27 Апр 2005, 22:38

Aghora написа:Настоящият пост няма за цел да злепоставя/обижда никого:целта е да не се подлъгват повече хора - човек в нещастието си е готов да повярва на всичко и всеки:недопустимо е да се спекулира с това.Според това,което съм прочела в постовете на въпросния "колега"(което ми е достатъчно за да усетя какво представлява като човек,сила и възможности),смея да твърдя,че:nikoj e предимно теоретик и е около три идеи под магическото ниво,което демонстрира(и което е по-лошо - на което си вярва,че е).Разбираемо е,защото почти всеки би искал да изглежда по-велик в очите на другите,отколкото е всъщност.Именно затова магиите,направени от него,не са "стабилни"(ако изобщо имат ефект). nikoj,нищо лично:надявам се да приемеш неуспеха си спокойно и с достойнство,без да се впускаш в излишни оф топици-детински пререкания и умозаключения.Но което е по-важно,като съвет:преди да тръгнеш да правиш магия за някого,първо се замисли дали реално ти е по силите да помогнеш на човека.
Предлагам ако някой има оплаквания от псевдо-магове(от София и цялата страна) да ги поства тук - за да се знае кои са.Анонимни мнения от Гости няма да бъдат вземани под внимание,за да се ограничи евентуална злоупотреба с темата.

Мило същество Aghora, не знам какво си - момиче, момче или нещо по средата. Имаш ли сетива или само твърдиш, че ги имаш? Да знаеш, ясновидството не е за всеки. Ако действително беше ясновидка, каквато твърдиш, че си, щеше да знаеш, че АЗ не съм правил нещо. Погледни внимателно (стига да имаш тази дарба де :grin: и да могеш да я използваш, без преди това да са ти платили :grin: :grin: ), след това коментирай. Ако става въпрос за въпросния човек, за който си мисля, че става въпрос (имам само една възможност за избор), разбери дали съм правил нещо. Ако не можеш с дарбата, попитай го с писмо icon_bduh
Действително предоставих на въпросния човек метод за правене на любовна магия. Но той я направи сам, за твое сведение, Aghora. САМ icon_color icon_color icon_color
Преди това беше предупреден (неведнъж), че ще има цена (не заплащане, курбани и други измишльотини за финансовата ми сметка). Ако пази кореспонденцията, да ти я покаже.
Колкото до това дали заклинанието (не магията) действа, прецени сама. Факт е, че въпросният човек те търси. Преди това той се е разделил с човека, с който искаше заклинанието да го събере. В момента живее с друг. Каква е причината да се обърне към теб, Aghora icon_bduh
Това е от последното му писмо:
Ot nqkolko dni “бившото гадже” (заменям го с оринала, за да се запази анонимноста),zapo4na da mi se obajda dosta 4esto,ne otkazva da izliza s men,iska da se vijda 4esto s men.
Той ще си плати цената, каквото и да стане и ти Aghora, не можеш да промениш нищо. Всеки плаща за избора си. Както казва една приятелка – карма.

Скъпи МАГ-ове и други подобни същества, величави или не. Защо не вземете да си организирате дружно една екскурзия до Кавказ. Да потърсите, пак дружно, енергийния си източник (стига по пътя да не се натъкнете на някой вирус, изпратен от IOT). Така може би ще се сдобиете поне с частица сила :-P
Бизнес с голи думи не се прави. Хората не са чак такива будали ;)
Аватар
nikoj
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Wizard » 28 Апр 2005, 08:03

Никооой, пак се изказваш като г-н Никой :?
Вземи малко и се стегни. Пишеш като един неузрял пубер, който е прочел току що Хари Потър и е взел на майка си метлата...
Не е трудно да те "погледне" човек и види на какво ниво си...
Много приказваш, обаче се замисли - срещу ръжен с голи ръце пипали се!?!
Освен това ако си мислиш, че ти правя разни магии.... :smile: ... не ми е нужно, ти сам си ги правиш като злословиш и правиш неща, които си мислиш, че биха ми навредили... Смешно ми е, защото ако наистина знаеше какво е Магическа сила, едва ли щеше да говориш по този начин или да пишеш обобщаващи "мисли" за твоите "магически" способности.
Ти чувал ли си нещо за т.нар. Магическа Защита? Това се учи още на първия урок в магията, нооо явно ти си от самоуките... ;)

Ако искаш някой да ти повярва тук, че си наиста вещ,поне едно смислено мнение можеше да дадеш, а не да пишеш само общи приказки, които си чул от тук-от там...
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот nikoj » 28 Апр 2005, 13:47

Wizard, ако действително си wizard, нямаше да ми се правиш на кварталната врачка. Направо откри топлата вода, като каза, че съм самоук.

Велик си notworthy icon_eusa_clap notworthy

Та не разбрах, каква е ролята ти във форума – да се правиш на големия всезнайко или да се правиш на голям всезнайко? Естествено въпросът е риторичен, всички са наясно с отговора icon_salut
Струва ми се, че въпросната сила или липса на моя сила влиза в работата само на хората, с които имам някакви взаимоотношения. Ти от тези хора ли си?

Само не разбрах какво в горното ми мнение не беше издържано? Не мислиш ли, че когато някой е в заблуда, трябва да бъде изваден от това му състояние. Просто бях длъжен да поправя колежката ти Aghora, която много греши относно горния казус.
Тъй като този пост е за некадърните магьосници, а аз по твои думи нали съм имено такъв, трябваше да си осигуря компания. Имено затова изтъкнах некомпетентността на Aghora. Предполагам ще ме разбереш icon_bduh
Ако и ти си самотен на върха, присъедини се към нас, тук има много място laughing9 laughing9 laughing1

Друг път като ми отговаряш, би ли се аргументирал, че без аргументи изглеждаш малко смешен. Разбери, не го казвам с лошо чувство. Би ли обяснил какво не беше смислено на мнението ми?
Добре би било също така да кажеш какво му е на човека, който стана повод за започване на разговора.

Ако съм те ядосал с изказването си за Кавказ, извинявай. Мислех, че ти е любимото място за почивки, но в случай, че съм сгрешил, прощавай. Ако предпочиташ, търсете на друго място сила (познание също, че и то ви е в огромна липса) :lol: :lol: :lol:

Колкото за присъствието ми във форума, май съм единствения от породата си (някои ме определят като хаотик, други като некадърник, ще кажа и на двете групи да си гледат работата), който още е навърта в него. За това си има и причина. Нали все пак някой трябва да предупреждава невинните дечица, какви опасности крие приобщаването към групата на wizard и неговата ръководителка. А не става въпрос само за финанси...

Бог да Ви пази
Аватар
nikoj
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Aghora » 28 Апр 2005, 16:18

nikoj,не си прочел поста ми внимателно.Нужно ли е да се цитирам?

Aghora написа: nikoj,нищо лично:надявам се да приемеш неуспеха си спокойно и с достойнство,без да се впускаш в излишни оф топици-детински пререкания и умозаключения.

Самото ти изказване звучи като разгневено,злобно оправдание чрез внасяне на неверни данни и опит за оплюване на някой друг.Все пак си се досетил за кой човек става въпрос:нека поясня,че магията не я е направил той сам - неговата част се е състояла в изричане на заклинанието,а твоята работа,nikoj,не си я свършил качествено,затова и ефектът не е бил желаният.Ще цитирам дословно ЛС,което получих от човека,след като е прочел поста ти тук:

"Това което написа Никой не е вярно.Аз не живея с друга,а и не искам друга(не че нямам възможност).Ако живеех нямаше да искам помоща ти!!!А това че напоследък бившата ми приятелка ме търси по-често е вярно,но аз в предишните писма ти писах че се виждаме и излизаме от време на време заедно.А това че ми прати листче със заклинание,което трябваше да произнеса,също го знаеш,а че не се получи,също е вярно Sad "

Засрами се,nikoj:представил си се пред човека за "кабалист",малко по-късно си му казал,че неговата съдба и тази на бившата му приятелка са вече свързани и му остава само да чака да се съберат :lol: (фактът,че се виждат и чуват,съвсем не означава,че са се събрали) - той си чака вече повече от 3 месеца.

nikoj написа:Той ще си плати цената, каквото и да стане и ти Aghora, не можеш да промениш нищо.

Ще видим дали не мога да променя нищо ;) Скоро ще се срещна лично с човека и ще трябва,понародному казано,"да ти оправям бакиите".Защото,за разлика от теб,досега не съм имала неуспешен случай,след който някой да е останал недоволен и да се налага разваляне на направеното от мен(или при слаб/никакъв ефект:в случая:някой друг да свърши работата вместо мен).
А относно това каква съм,доколко съм компетентна,какви способности притежавам и точно с какво се занимавам:не можеш да кажеш,най-малкото защото не можеш да ме "уловиш":което е още едно доказателство за "магическите" ти умения(оставям настрана изкуството на преобразяването,с което нашият "КиберХаос кандидат" очевидно не е запознат icon_badgrin ).Ако имаш да казваш още нещо лично към мен,пробвай чрез ЛС - излишно е да предоставяш на вниманието на потребителите оф топици и лични нападки.
Аватар
Aghora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 28 Апр 2005, 17:06

Лично аз няма какво да добавя, освен, че когато фактите говорят, аз мога да си замълча ;)
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот nikoj » 28 Апр 2005, 20:13

Aghora написа:Самото ти изказване звучи като разгневено,злобно оправдание чрез внасяне на неверни данни и опит за оплюване на някой друг.

Изказването ми в никакъв случай не е разгневено, злобно оправдание, а откровена подигравка. Аз не правя магии за любов, при никакви ситуации. Това, че човекът е решил да ми поиска метод, си е негово право. А това, че аз съм му дал метода, е мое право. Той обаче се съгласи да поеме цялата отговорност за действията си. Така че Aghora, не ми прехвърляй топката. Той го използва, заклинанието е подействало. Той плаща за него и тепърва ще плаща за него. От теорията (в която уж съм много вещ) и от практиката (от която си нямам представа), мога да заявя, че цената ще е висока, но то ще действа.

Aghora написа:Нека поясня,че магията не я е направил той сам - неговата част се е състояла в изричане на заклинанието,а твоята работа,nikoj,не си я свършил качествено,затова и ефектът не е бил желаният.

В първия си пост твърдеше обратното. В последствие се оказа, че предпочиташ писмата пред дарбата.
Да написах ми заклинанието. Кажи Aghora, какъв е ефекта, като знаеш толкова? От това, което пишеш личи, че не познаваш принципите на заклинанията. Ако ги познаваше, щеше да знаеш, че това заклинание не може да се премахне. Любовта може да е както светла, така и тъмна. Ето го въпросното нещо:
Изображение
Последствието е и цената му - любовта идва. Не се гарантира никъде, че хората ще бъдат заедно. Който иска да го пробва. Изчита се по хоризонталата, петте реда. Само да не кажете после, че аз съм ви го направил. В съвременността е свободно достъпно. Това е от Свещената магия на Абрамелин мага. Има аналог и в ключовете на Соломон.

Aghora написа:Засрами се,nikoj:представил си се пред човека за "кабалист",малко по-късно си му казал,че неговата съдба и тази на бившата му приятелка са вече свързани и му остава само да чака да се съберат (фактът,че се виждат и чуват,съвсем не означава,че са се събрали) - той си чака вече повече от 3 месеца.

Да представил съм се и не ме е срам от това. Човекът беше предупреден, че момичето не е за него. Самото момиче не го харесва (може да има обясними причини). Сега, след три месеца се връща при него. Това не е ли чудо.

Aghora написа:"да ти оправям бакиите".Защото,за разлика от теб,досега не съм имала неуспешен случай,след който някой да е останал недоволен и да се налага разваляне на направеното от мен(или при слаб/никакъв ефект:в случая:някой друг да свърши работата вместо мен).

Какви бакии? Ти с акъла ли си си? Да не би да твърдиш, че има някакъв ефект? Това нещо може да подейства само по един начин. Ако подейства - действа, ако не - не действа. И при двата случая бакии не би могло да има. Пак ти казвам, не би могла да развалиш заклинанието, колкото и да си визуализираш неща. Това нещо е материално. Ще разбереш за какво иде реч като видиш въпросния господин. Тези двамата така и така ще се съберат. Просто нямат друг избор. Остави ги да сами да се оправят.
За наблюдателите (тези, които имат способността да виждат), убедете се сами:

(снимката изтрита от Aghora,в съответствие с молбата на потърпевшия)

Успех в начинанието, ако решиш да вземеш парите. За всички ни ще е интересно да видим какъв ще е ефектът от наслагването на различни влияния. Да знаеш обаче, че от тук нататък можеш само да навреждаш. Човекът също да се чувства предупреден!!!
Аватар
nikoj
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Aghora » 30 Апр 2005, 07:28

Успокой се,nikoj.Явно не ми изпращаш лична бележка,а постваш публично отговора си към мен,за да се опиташ да изчистиш петното от името си,но - да си мислил навреме.Мисля,че дори и на теб ти стана ясно кой е некомпетентният тук.И толкова ли нямаш силата или поне 100г достойнство да признаеш,че си се представил некадърно?Дадох ти шанс да се "покриеш" своевременно(чрез предложение за ЛС),но като не щеш мира - вече прошка няма да има.Някои уточнения:

nikoj написа:В първия си пост твърдеше обратното. В последствие се оказа, че предпочиташ писмата пред дарбата.

Нима наистина твърдях обратното?Я виж пак и прочети по-внимателно:в първия си пост не конкретизирам,а във втория пояснявам ;) Ти самият спомена нещо за доказване чрез запазена кореспонденция,та затова и аз реших да подкрепя изказването си с такава,което в случая няма връзка с изтъкване на дарбата,а с най-просто аргументиране.

nikoj написа:Сега, след три месеца се връща при него. Това не е ли чудо.

Това наистина е чудо - дотолкова се "връща" при него,че чак се налага човекът да потърси помощ от друг.

Човекът написа:"Каза ми да му изпратя снимка където сме двамата,след това получих от него заклинание,което трябваше да произнеса на глас,мисля че беше на латински или нещо подобно,беше листче с 4 думи.Като не се получи ми каза че явно и е повлияло на емоционално ниво,но нещо я е спирало и за това не е станало.Човекът каза че е кабалист." - Да,nikoj,няма нищо срамно в това се представиш за кабалист,стига наистина да си такъв:но според предпоследното цитирано изречение - силно се съмнявам.И след като така упорито твърдиш,че нямаш пръст в това,за какво ти е била изобщо тяхна снимка?Ти за будали ли ни вземаш?

nikoj написа:Това нещо може да подейства само по един начин. Ако подейства - действа, ако не - не действа. И при двата случая бакии не би могло да има. Пак ти казвам, не би могла да развалиш заклинанието, колкото и да си визуализираш неща.

Ясно е доколко си на "ти" не само със заклинанията,но и с практическата работа - защо изобщо пишеш неща,които не са ти в компетенцията?Би си спестил поне всеобщия присмех - чел си,но си недочел.Пропусна да кажеш за визуализирането на поток от енергия от листчето,и т.н.Заклинанието не е подействало в конкретния случай:но това не означава,че "бакии не би могло да има":може и да подейства след два-три месеца,но просто няма да се изчаква дотогава - "бомбичката със закъснител" ще бъде обезвредена много по-рано.
И как тъй си толкоз убеден,че работя с визуализации?Струва ми се,че пак стреляш напосоки. ;) По-добре се научи да работиш директно с хората,вместо да им подхвърляш заклинанийца и после да се оправдаваш публично,или да разтягаш редовно теоритични локуми във форума.

nikoj написа: За всички ни ще е интересно да видим какъв ще е ефектът от наслагването на различни влияния. Да знаеш обаче, че от тук нататък можеш само да навреждаш. Човекът също да се чувства предупреден!!!

Грешиш,nikoj:хората,които имат нужда от помощ,не са опитни обекти!Освен това работата ми с човека и ефектът от нея няма при никакви обстоятелства да става публично достояние,освен ако разбира се той не остане разочарован и сам не реши да направи това(нали с такава цел създадох и тази тема).А аз бях предупредила човека за каквото е нужно,още преди да се свържеш с него - да не отговаря на ЛС,които ще му изпращаш,за да не би случайно да се поддаде на манипулациите ти.И като не си разбирам от работата според теб,защо си го посъветвал да потърси помощта ми,макар и след месец и половина изчакване,считано от днешна дата?
Относно дарбата,в която тъй дълбоко се съмняваш:с риск да ме оприличиш на "кварталната врачка",можеш да прочетеш безплатно следните редове(вероятността да сгреша е само около 5-10%,защото концентрацията ми в момента е добра):ти си светъл(коса и очи),невисок,млад мъж - енергията ти е на не повече от двайсет и няколко годишен.Интелектуалното ти ниво определено е над средното,но в момента в професионално отношение струва ми се си в застой,имаш и финансови проблеми.Преди време като че ли си имал и сериозни интимни проблеми:бил си отхвърлен.И,май не си падаш по жени(нерядко се среща при хаотиците).Да продължавам ли?...От магия се интересуваш и занимаваш от години,попрочел си доста,но самото ти високо самомнение и себевъзвеличаване е задържало развитието ти и затова сега си на по-ниско ниво,отколкото си мислиш,че си.И не си съвсем самоук,имал си за кратко Учител(жена),нейното излъчване не може да се сбърка:няма да я споменавам.И не,никой не ми е казвал каквото и да било за теб,не съм се и интересувала(както може би ще си помислиш),просто не е нужно.Иначе като цяло нямаш излъчване на лош човек:без да броим това,че ставаш саркастичен и отмъстителен,когато са засегнати интересите и егото ти.Дори си може би състрадателен,но само с тези данни магьосник не се става.Помисли върху това. ;)
Аватар
Aghora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот some_spirit » 01 Май 2005, 17:36

Голям смях пада докато четох горните писания. Все едно че гледам Хари Потър. Изобщо не ме интересува nikoj какви глупости е правил, още по-малко тъпото му заклинание - то даже има и рима. Само дето имам усещането че Aghora се има за много можеща и какъв само нравопоучителен стил изполва на изразяване. И други неща виждам за Aghora, все едно е някакъв "регулировчик" ..............:)
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Aghora » 01 Май 2005, 19:19

some_spirit написа:Изобщо не ме интересува nikoj какви глупости е правил, още по-малко тъпото му заклинание - то даже има и рима.

some_spirit,като не те интересува,какво дириш в тази тема и защо изобщо я четеш? :lol: А функцията "модератор" е малко по-различна от "регулировчик" ;) - демек,ако пак пишеш оф топици или глупости,ще трия,да знаеш.А пък за това,че съм можеща - тука вече позна:да,осъзнавам го,но това не ме кара да се мисля за "велика".Просто си върша работата и помагам когато наистина се налага.

P.S.Някой май е объркал не само темата,но и сайта? ;)
Аватар
Aghora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Гост » 02 Май 2005, 14:57

btw Никoй преди се интересуваше от кабала и wicca. хаотик стана наскоро, така че недей да си правиш заключения от тази му "титла". иначе бих добавил че не вижда по-далеч от носа си и затова е злобен и отмъстителен...
Гост

Мнениеот till_it_sleeps » 02 Май 2005, 18:51

абе да няма някво изискване, че ако искаш да станеш хаотик трябва да си злобен отмъстителен и надменен?
това е извода, които си правя от това, което съм видяла. другия извод е, че при тези обстоятелства хаос магията не е за мен... как може да си добър мъж и същевременно да зи злобен комплексар????
ако има засегнати от това мнение - ще се радвам да ме убедите, че не съм права :lol:
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Aghora » 02 Май 2005, 19:44

till_it_sleeps написа:abe da niama niakvo iziskvane, ce ako iskas da stanes haotik triabva da si zloben otmustitelen i nadmenen?

Това е встрани от темата,но:не,няма такова изискване.

till_it_sleeps написа:kak moze da si dobur mag i sustevremenno da zi zloben kompleksar????

Да,горе-долу това имах предвид,но както казах въпросният хаотик не е лош човек,просто това не е достатъчно;а и фантазията много вреди в такива случаи ;) Тоест:фантазията не е магия.Но не виждам смисъл да обсъждаме повече този случай.Останалото е моя работа.
Към Госта:моля влизайте с регистрационния си ник специално за тази тема.За nikoj не си правя заключения,ето как стоят нещата:в начина,по който един човек подрежда буквите и думите,е закодирана информация за него самия.Както написах,има и малък процент грешка,това е нормално.Освен това ясновидството не е основното ми занимание,а само помощно средство. ;)
Аватар
Aghora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Гост » 02 Май 2005, 21:33

aз нямам регистриран ник, така че сорри. стана ми смешно от цялото това нещо, което сте изписали тук. а за ясновидството не те взех насериозно (пак сорри), че да се притеснявам от някакви малки проценти грешка. не ми пука особено. единствената грешка, която си мисля, че е допуснал никой е била, че се е занимавал с някого, който нищо не разбира от магия, и да го убеждава, че букви върху картон, странни думи и формули са магия, което всъщност излага никой, защото магията не е в думите и формулите. естествено е нищо да не стане.

нищо няма да стане и от твоите усилия (не ти го пророкувам, казвам го като наблюдения), защото, за да стане някакво събитие като раздялата има много причини, и тези негативни причини все още си стоят в аурата на човек и отблъскват желания резултат. това, че ти ще поставиш или вградиш някакво положително пожелание за него ще има малък ефект (а може и да си умна и да поработиш и в тази посока), защото първо ще трябва да пребори негативните пожелания (нагласи) в човека, а това ще е трудно, защото той е свързан по-здраво с тях, защото е участвал в изграждането им, и второ ще трябва да пребори негативните нагласи в жената. Това, което ще стане в най-добрия случай ще бъде придърпване един към друг, а не привързаност един към друг, ще бъде съпроводено с нервност, която няма да разбират, заради начина, по който ще започнат да обменят енергии, ще има тревожност, вместо очакване, когато искат да се видят, ще се мислят много, но ще им бъде празно, когато са заедно. има един тънък момент, че енергиите не са винаги чувства и че мисълта за някой, че трябва да те обича, не е самата обич.

от начина, по който сте подредили думите в самата тема, мога да отсъдя следното, че си играете на големи магове,(да всички знаем как на всички ви работят нещата), като се съревновавате за чуждото одобрение. ако си честна агора, на теб не ти пука особено за твоя клиент, той е дошъл при теб, защото ти си искала да изпробваш познанията си и да се убедиш, че работят (точно по този начин работят всички енергии в аурата ни, привличат подобни на тях, за да станат завършени). лошо няма в това, но недей да играеш на спасяване, защото никой няма нужда от спасяване, всеки е точно там, където трябва да бъде. а последното ми е съвет към човека, който е дошъл при теб.
Гост

Мнениеот fly^spirit » 03 Май 2005, 06:26

"Това, което ще стане в най-добрия случай ще бъде придърпване един към друг, а не привързаност един към друг, ще бъде съпроводено с нервност, която няма да разбират, заради начина, по който ще започнат да обменят енергии, ще има тревожност, вместо очакване, когато искат да се видят, ще се мислят много, но ще им бъде празно, когато са заедно. има един тънък момент, че енергиите не са винаги чувства и че мисълта за някой, че трябва да те обича, не е самата обич. "

С това специално аз съм напълно съгласна.Не толерирам любовната магия.Егоизмът в нея бие на очи.Доста сме говорили по темата,но след като Агора е избрала да помогне,то това си е нейно право.Убедена съм ,че ще постигне резултати,но както каза и потребителят не мисля,че това ще е "самата обич"
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Aghora » 03 Май 2005, 19:51

Гост,наистина ми допадна мнението ти,защото е откровено и точно описва какъв е ефектът от една любовна магия(по-точно:отрицателните моменти,които се наблюдават,докато действа).Съгласна съм с това,аз също не толерирам любовната магия,и най-често отказвам такава "услуга" когато е налице следното:1)двама души се обичат и "виждам",че след време отношенията им ще се стабилизират и/или ще се съберат; 2)когато у единия не са останали никакви емоции към другия,и да му се въздейства е безсмислено,защото това само отлага раздялата или временно ги събира.Все пак любовната магия се гради върху съществуваща емоция,колкото и минимална да е тя.
Описаният случай обаче,който стана повод за тази тема,не попада в нито една от двете графи.
Колкото до ясновидството - ти си решаваш какво и кого ще вземаш насериозно ;)

Гост написа:
"от начина, по който сте подредили думите в самата тема, мога да отсъдя следното, че си играете на големи магове,(да всички знаем как на всички ви работят нещата), като се съревновавате за чуждото одобрение. ако си честна агора, на теб не ти пука особено за твоя клиент, той е дошъл при теб, защото ти си искала да изпробваш познанията си и да се убедиш, че работят (точно по този начин работят всички енергии в аурата ни, привличат подобни на тях, за да станат завършени). лошо няма в това, но недей да играеш на спасяване, защото никой няма нужда от спасяване, всеки е точно там, където трябва да бъде."

Не мисля,че някой тук се съревновава за чуждото одобрение,макар че отстрани предполагам изглежда точно така:все пак същото щях да напиша на nikoj и чрез ЛС - той обаче не прие предложението и се наложи да комуникираме публично.Не възприемам хората,които се обръщат към мен за помощ,като "клиенти".Не съм съгласна и с още нещо:не бих "изпробвала" Знанието и силата си върху някого с цел да проверя дали работят."Изпробването" е присъщо за новаците.
Аватар
Aghora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Гост » 03 Май 2005, 23:26

Абе човек тя наистина вижда!! И ми помогна! Благодаря ти Агора! Да питам може ли да си отворя благодарствена тема??
Гост

Мнениеот fly^spirit » 04 Май 2005, 06:11

Защо не я отвориш тук,нека не чуваме само спекулации за псевдомагове,а и отговори като твоите които стимулират за работа са винаги добре дошли:)
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Aghora » 04 Май 2005, 12:11

Гост,успокойте се,нали вече всичко е ок.И моля пишете по тази тема с ника си,а ако толкова желаете да запазите анонимност,по-добре не пишете в такъв случай.Ей сега ще изникне някой,който ще каже например,че вашите думи съм ги написала аз или някой от колегите.А иначе отваряйте каквато тема желаете,макар че според мен това не е добра идея - една такава "благодарствена" тема би се превърнала в място за чиста реклама.

P.S.Към Е. от гореописания случай:отговорих на личните ви бележки,но явно не сте получил отговорите ми и продължавате да ми пращате нови ЛС.Затова ви отговарям тук:ще имам възможност да се срещна с вас най-рано на 14.05.05 в София.За да се уговорим по-точно(тъй като чрез ЛС в момента май няма да стане): 298125654 е номерът ми в ICQ,регистрирайте се там с новия ви потребителски ник от форума и с нов номер съответно,за да отговоря конкретно на вас.
Аватар
Aghora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Aghora » 19 Май 2005, 14:49

Драги nikoj,ще имаш ли благоразумието да престанеш най-сетне да тормозиш човека,който дойде при мен за помощ?Май се опитваш да следиш развитието на случая - доколкото разбрах,написал си му следното:

Eto i pismoto: "Njama strashno ako ne go izpitvash fizicheski. Aghora ti e napravila tova, koeto se opasjavah, che shte posmee da napravi. Posledstvijata ot nego moge da sa v sferata ot psihicheski otklonenija do fizicheska bolka. V momenta naj verojatno chuvstvash njakakvo uspokonenie i praznoto v sebe si. To obache skoro shte izchezne."

Та,nikoj,да те питам,откога си станал толкоз загрижен за хората и откога си мислиш,че си наясно с моите методи,последствията от тях и всичко,що е сфера?Ако продължаваш в същия дух с опитите си да се месиш в работата ми,скоро може да получиш и по-сериозен енергиен шамар,но ще трябва този път доста да се постараеш,защото ще е против правилата: както се казва,не си ми в категорията.
Аватар
Aghora
MagicGateBg Наблюдател

Следваща

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор