Инвокация ...

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот n0angel0s » 21 Яну 2008, 16:18

Здравейте,

Понеже си намерих едно ритуалче и в него се изисква Инвокация, но относно нея не ми е много ясно как става.. та се обръщам към вас.. Става дума за призоваване на Бог..
Дали има определен начин или инвокацията идва от самосебе си при процес на ритуала?

Много се извинявам, ако има такава тема, някъде из форума, макар че нищичко не намерих (конкретно) ..

Благодаря Предвартелно!
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Wizard » 21 Яну 2008, 17:56

Най-просто казано това означава да ПРИЗОВЕШ бога, демона или каквото се каниш да инвокираш - върте в тялото си, да приемеш неговото поведение и цялата му същност...

Мисля, че това не е най-подходящото призоваване за начинаещи и освен това за човек, който се кани да прави подобен ритуал САМ, без да присъства друг човек да му помага, ако нещо се "объркат" нещата...
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот EliKarim » 21 Яну 2008, 18:00

Но за начинаещ това не препоръчително. Започни с медитации и самоусъвършенстване.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Magic_Soul » 21 Яну 2008, 18:28

но ангелос разсясни ни повече за ритуала може да го преконструктираме и да е без инвокация
Аватар
Magic_Soul
MagicGateBg Приятел

Мнениеот n0angel0s » 21 Яну 2008, 18:49

http://magicgatebg.com/forum/viewtopic. ... highlight=

ето за това става дума..
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Magic_Soul » 21 Яну 2008, 20:21

ами вместо с Сатаната или божество пробвай с Азазел например
Аватар
Magic_Soul
MagicGateBg Приятел

Мнениеот mandragorko » 21 Яну 2008, 20:28

...препоръчвам да инвокираш първо себе си...No Angel.....
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот Magic_Soul » 21 Яну 2008, 20:36

да наистина умно решение
Аватар
Magic_Soul
MagicGateBg Приятел

Мнениеот KaFFe^ » 21 Яну 2008, 20:42

Сори за некомпетентната намеса, но това не е ли отрицателно нещо което ще призоваваш. Не искам да изглеждам глупаво в очите на по опитните но нямаше ли нещо като " Това което ти направиш, се връща с тройна сила при теб". Вярвам, че всеки си има причина да прави нещо, както има и свободата да го прави но нали за това са хората тук :) да получиш разбиране което да не те подтиква към инвокация на БОГ, а като погледнах заглавието на ритуала ми побеляха леко косите... аз си имам 1 бял косам ама тва друга тема :Р
Аватар
KaFFe^
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот mandragorko » 21 Яну 2008, 20:45

n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Възраст: 17

blank.gif

МнениеПубликувано на: Today at 18:18 Заглавие: Snif ! Инвокация ... ЦитирайДолна част на страницатаВърни се горе
Здравейте,

Понеже си намерих едно ритуалче и в него се.......

ЕТО ТАМ Е ГРЕШКАТА....
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот KaFFe^ » 21 Яну 2008, 20:48

Извинявай не те разбрах ? какво имаше предвид с това, че е на 17, че просто го е намерил ритуала и ще го прави за опита без да има цел ?
Аватар
KaFFe^
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот n0angel0s » 22 Яну 2008, 06:45

KaFFe^

Не е глупаво това, което казваш, но доколкото знам има .. не мога да кажа, че е правило (ако даден човек ти е направил мръсно, то и ти ще можеш да му го върнвш), но не целя с него да се гавря с съответната жертва, но ми писна този човек да се гаври с мен и да ми трови живота..

И много добре знам какво пратя и си поемам цялата вина нищо, че съм на 17 ..
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот mandragorko » 22 Яну 2008, 11:14

.....(ако даден човек ти е направил мръсно, то и ти ще можеш да му го върнвш)....
това е само в твоята глава и на още доста неинформирани,озлобени,първични,материални,...лоши хора,без значение на колко години са,не е нужно на лошото да отвърнеш с лошо.още повече в твоята възраст е нормално да има конкуренция от всякакъв род,и да се действа подмолноно се получава един затворен кръг,и когато примерно "лошия" се откаже,другия глупак само да има реванш отваря и наново слага солени пръсти в живата рана.
има хиляди начини да се отървеш от някого без да го караш да страда,не т'ва е мотода.........
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот venus » 22 Яну 2008, 11:30

n0angel0s,
един съвет от мен. Игнорирай този човек, не му обръщай внимание, изхвърли го от мислите си и го остави сам да върне на себе си това, което ти е причинил, защото обикновено така става. С този ритуал, особено ако нямаш необходимата подготовка, а от въпроса ти става ясно, че е така, можеш да навредиш само на себе си. Няма по-голямо наказание от безразличието, да знаеш :-)
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот mandragorko » 22 Яну 2008, 11:46

Ритуал за освобождаване от отрицателна личност
или някой,който ви досажда

Необходимо ви е:
-черна свещ
-бял плик за писма
-малка пластмасова бутилка
-лист хартия
-изворна вода

Ритуала се прави на намаляваща луна!!!
Запалете свеща.Върху листа напишете името на човека и го пъхнете в бутилката.Напълнете я с водата и повторете три пъти заклинанието:

"Бих желал (името) да изчезне от живота ми и да спре да ми
досажда.Нека неговото влияние замръзне като лед!"

Поставете бутилката в камерата на хладилникаи завършете с думите:"Нека желанието ми да се изпълни!"
След три дни извадете бутилката и я заровете в земята....далече от дома.......така да бъде...
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот Magic_Soul » 22 Яну 2008, 13:56

намен ще ми е от полза това заклинание :)
Аватар
Magic_Soul
MagicGateBg Приятел

Мнениеот n0angel0s » 22 Яну 2008, 15:23

venus,

Мерси за съвета. Ще го имам в предвид, но само едно не разбирам.. Добре сложили сте такива теми във форума - няма лошо (теми как да навредим на някого), и когато някой каже, че иска да го направи - всички фукват да му казват "Не бе човеко! Недей! Ще ти се върне.."

Аз мисля, че щом съм тръгнала го правя си поемам отговорността и мисля, че всеки знае за какво става дума и всеки на мое място си поема вината по нанесените щети..

И все пак благодаря на останалите за конкретните отговори.. не, че мног ми стана ясно, но се надявам, че инвокацията ще дойде от самосебе си..
ВсичкиС@Н0рмалниС@моА3нЕ!
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот venus » 22 Яну 2008, 15:46

Да, има такава тема, но колко от тези, които постват ритуалите, са ги правили и биха го повторили? Това е въпросът. А иначе си свободна да правиш каквото решиш, но помисли първо за себе си.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот KaFFe^ » 22 Яну 2008, 17:02

n0angel0s. Тук незнам колко са 17-20 годишните но аз като такъв почти набор мога да ти кажа, че не само ти се сблъскваш с простотията по хората. Няма да те поучавам какво да направиш но ще ти кажа какво аз бих направил. Тея задръстеняци няма да спрат да се държат просташки, игнорирането не е решение на проблема защото така се затваряш вътре в себе си. Не си длъжен да ги ограничаваш от себе си, като искаш ги изслушвай и си заминавай от мястото кадето са те. А най добрия вариянт като вещ е да му направиш заклинание но положително. Какво по приятно от това да помогнеш на някой :) Аз на моите врагове не им вредя, винаги се опитвам по разумен начин да се стигне до промяна и консенсус. Ти прецени какво правиш, и какво искаш да ти бъде направено :) Мисли с 1-2 хода напред, а не за момента :) мъжката логика затова се казва мъжка :) правилните решения се взимат само ако ги поискаш :)
Аватар
KaFFe^
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот KaFFe^ » 22 Яну 2008, 17:08

малка поправка :) момиче си, това променя доста неща. Но въпреки това пак те съветвам да постъпиш така. Вие сте с по лабилна психика и по емоционални но можеш да израстенш сама в себе си и да постъпиш по същия начин. Училищната дразга е нещо временно, ако продължиш да живееш с тези случки няма нищо да се промени от това да им направиш отрицателно заклинание. Тук също мога да кажа че е от личен опит :) Аз бях гадния зубар в 3 училища и не ми беше мн приятно затова в 3-тото станах бунтар, е малко се промениха нещата но пак си бях с отличните оценки и пак станах зубар и галеник на учителите и омагьосания кръг пак се заформи :) промяната трябва да е положителна :)
Аватар
KaFFe^
MagicGateBg Наблюдател

Следваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор