Успокой се,nikoj.Явно не ми изпращаш лична бележка,а постваш публично отговора си към мен,за да се опиташ да изчистиш петното от името си,но - да си мислил навреме.Мисля,че дори и на теб ти стана ясно кой е некомпетентният тук.И толкова ли нямаш силата или поне 100г достойнство да признаеш,че си се представил некадърно?Дадох ти шанс да се "покриеш" своевременно(чрез предложение за ЛС),но като не щеш мира - вече прошка няма да има.Някои уточнения:
nikoj написа:В първия си пост твърдеше обратното. В последствие се оказа, че предпочиташ писмата пред дарбата.
Нима наистина твърдях обратното?Я виж пак и прочети по-внимателно:в първия си пост не конкретизирам,а във втория пояснявам ;) Ти самият спомена нещо за доказване чрез запазена кореспонденция,та затова и аз реших да подкрепя изказването си с такава,което в случая няма връзка с изтъкване на дарбата,а с най-просто аргументиране.
nikoj написа:Сега, след три месеца се връща при него. Това не е ли чудо.
Това наистина е чудо - дотолкова се "връща" при него,че чак се налага човекът да потърси помощ от друг.
Човекът написа:"Каза ми да му изпратя снимка където сме двамата,след това получих от него заклинание,което трябваше да произнеса на глас,мисля че беше на латински или нещо подобно,беше листче с 4 думи.Като не се получи ми каза че явно и е повлияло на емоционално ниво,но нещо я е спирало и за това не е станало.Човекът каза че е кабалист." - Да,nikoj,няма нищо срамно в това се представиш за кабалист,стига наистина да си такъв:но според предпоследното цитирано изречение - силно се съмнявам.И след като така упорито твърдиш,че нямаш пръст в това,за какво ти е била изобщо тяхна снимка?Ти за будали ли ни вземаш?
nikoj написа:Това нещо може да подейства само по един начин. Ако подейства - действа, ако не - не действа. И при двата случая бакии не би могло да има. Пак ти казвам, не би могла да развалиш заклинанието, колкото и да си визуализираш неща.
Ясно е доколко си на "ти" не само със заклинанията,но и с практическата работа - защо изобщо пишеш неща,които не са ти в компетенцията?Би си спестил поне всеобщия присмех - чел си,но си недочел.Пропусна да кажеш за визуализирането на поток от енергия от листчето,и т.н.Заклинанието не е подействало в конкретния случай:но това не означава,че "бакии не би могло да има":може и да подейства след два-три месеца,но просто няма да се изчаква дотогава - "бомбичката със закъснител" ще бъде обезвредена много по-рано.
И как тъй си толкоз убеден,че работя с визуализации?Струва ми се,че пак стреляш напосоки. ;) По-добре се научи да работиш директно с хората,вместо да им подхвърляш заклинанийца и после да се оправдаваш публично,или да разтягаш редовно теоритични локуми във форума.
nikoj написа: За всички ни ще е интересно да видим какъв ще е ефектът от наслагването на различни влияния. Да знаеш обаче, че от тук нататък можеш само да навреждаш. Човекът също да се чувства предупреден!!!
Грешиш,nikoj:
хората,които имат нужда от помощ,не са опитни обекти!Освен това работата ми с човека и ефектът от нея няма при никакви обстоятелства да става публично достояние,освен ако разбира се той не остане разочарован и сам не реши да направи това(нали с такава цел създадох и тази тема).А аз бях предупредила човека за каквото е нужно,още преди да се свържеш с него - да не отговаря на ЛС,които ще му изпращаш,за да не би случайно да се поддаде на манипулациите ти.И като не си разбирам от работата според теб,защо си го посъветвал да потърси помощта ми,макар и след месец и половина изчакване,считано от днешна дата?
Относно дарбата,в която тъй дълбоко се съмняваш:с риск да ме оприличиш на "кварталната врачка",можеш да прочетеш безплатно следните редове(вероятността да сгреша е само около 5-10%,защото концентрацията ми в момента е добра):ти си светъл(коса и очи),невисок,млад мъж - енергията ти е на не повече от двайсет и няколко годишен.Интелектуалното ти ниво определено е над средното,но в момента в професионално отношение струва ми се си в застой,имаш и финансови проблеми.Преди време като че ли си имал и сериозни интимни проблеми:бил си отхвърлен.И,май не си падаш по жени(нерядко се среща при хаотиците).Да продължавам ли?...От магия се интересуваш и занимаваш от години,попрочел си доста,но самото ти високо самомнение и себевъзвеличаване е задържало развитието ти и затова сега си на по-ниско ниво,отколкото си мислиш,че си.И не си съвсем самоук,имал си за кратко Учител(жена),нейното излъчване не може да се сбърка:няма да я споменавам.И не,никой не ми е казвал каквото и да било за теб,не съм се и интересувала(както може би ще си помислиш),просто не е нужно.Иначе като цяло нямаш излъчване на лош човек:без да броим това,че ставаш саркастичен и отмъстителен,когато са засегнати интересите и егото ти.Дори си може би състрадателен,но само с тези данни магьосник не се става.Помисли върху това. ;)