предизвикване на съдбата?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот alana_lire » 12 Фев 2008, 19:14

[B]има ли начин да се предизвика случването на едно определено събитие в близкото бъдеще?????много спешно ми трябва едно наистина работещо заклинание,което е изпитано вече и да е имало положителен резултат!!!
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот mandragorko » 12 Фев 2008, 19:55

...проекция на волята.....сестро.....стани магьосница и тогава разигравай съдбата....успех...
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот galina_dim » 12 Фев 2008, 20:47

Е, ако не кажеш какво събитието, как да ти се помогне...
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот alana_lire » 13 Фев 2008, 09:06

да си кажа честно,mandragorko,воля имам но нещо проекциите ми куцат-нещата стават с леки изменения,....(трудно е да се концентрирам при положение че толкова много неща са ми на главата)затова искам да пробвам нещо друго с надеждата да се получи отличен резултат....
galina,много искам една моя мечта да се сбъдне...има един университет в който искам да уча,но влизането е много трудно.предния път не не приеха заради някакви си 2 стотни и сега уча в най-противното висше учебно заведение.искам този път да ме приемат-ей за това искам помощ!
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот venus » 13 Фев 2008, 09:37

Самият факт, че не си се отказала от намерението си да учиш в този университет, е голяма стъпка напред. На времето при мен се получи нещо подобно - учих една година на място, на което не исках да бъда, но направих всичко, което можех да направя - можех да се прехвърля, можех да кандидатствам наново. Направих и двете неща и всичко се подреди по възможно най-магическия начин :) Четири изпита, които хората влачиха години след това, аз взех за една седмица с отличен, че после и кандидатстудентски отново. Така че моят съвет е да дадеш всичко от себе си, желанието го имаш - останалото просто ще се случи. Някоя магическа техника може да ти бъде от полза, но истинската магия е в теб :) Върви напред, не се съмнявай в себе си и няма начин да не стане.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот Abathor » 13 Фев 2008, 09:58

инвокация на божеството с което работиш и молитва към него/нея.
аз така успях да си върна студентските права след 3 годишно прекъсване. даже като отидох за решението завеждащата отдела ми каза че по чудо са ме въстановили.
Agnoscetis Dei, scio ipse
Аватар
Abathor
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sasho 142 » 13 Фев 2008, 12:13

Сещам се за една техника "пясъците на времето". След медитация се проектираш на любимото ти място на плажа или в пустинята(все едно някой ще ходи в пустинята :) ).Това място е пусто.Там кадето си ти е настоящето,вляво, забулено от мъгла, е миналото, а вдясно, пак в мъгла, е бъдещето.Навлезаш във времето, което искаш да промениш, оставяш пясъка да сформира картина на събитието, което ти трябва, разпръскваш с ума си картината и с усилието на волята и мисълта сисглобяваш нова, според целта. Картината на събитието трябва да бъде символ за теб, който свързваш с действия, мисли, звуци, чувства.
Аватар
sasho 142
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alana_lire » 13 Фев 2008, 19:25

venus,де да беше толкова лесно,но не е....моят университет е в чужбина и там бая режат като си избират студентите....но аз много искам да уча там и затова много искам помощ.
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот galina_dim » 13 Фев 2008, 21:40

Кандидатствай наново. И се стегни по въпроса, защото така си се попиляла в момента, че губиш приоритета.
Вариант две, за който се сещам, е да ползваш някоя програма, като например Еразмус, и да отидеш на място да провериш как става номерът с прехвърлянето.
Не казваш дали учиш същата специалност поне, това би било доста по-лесно.

А, и Алана, басирам се, че не учиш в най-противното място на света. Никой не кандидатства в местата, които смята за противни. Обаче толкова яко си се навила, че университетът ти е гаден, а този, в който не си влязла, е перфектен, че се притеснявам да не паднеш от високо...
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот venus » 14 Фев 2008, 05:53

След като си била на крачка от това да учиш там, значи е възможно. Тези мисли не ти помагат - току що срещнах една мисъл на Петър Дънов - "Бог е дал ум на човека да мисли, а не да се тревожи."

Моят университет е в България (Медицинския унеиверситет), но там се приемат много малко хора и то предимно с пари и връзки. Имах два изпита - биология и химия. Балът се образуваше от удвоената оценка от изпитите + оценката по биология и химия от дипломата. А аз по химия имах 5 в дипломата и максималният ми бал, при отличен на кандидатстудентските изпити, можеше да е 35. Когато кандидатствах се приемаха 50 момичета с бал над 35.50. И всички ми обясняваха колко е невъзможно и ме гледаха странно, но аз намерих пътя си. Ако съм мислела за това колко е невъзможно, щях да се откажа и нямаше да е възможно наистина :) Вместо това записах Фармация, където балът беше малко по-нисък, взех си изпитите с отличен и така имах право да се прехвърля. Деканът ми каза - ще одобря молбата за прехвърляне, но само платено обучение. Отново всички ми се чудеха, защото прехвърлянето от държавна поръчка в платено обучение на хората около мен изглеждаше абсурдно. Родителите ми казаха - на нас не разчитай, оправяй се сама с глупостите, които вършиш. А тогава таксата беше горе-долу колкото средна годишна заплата - тоест, трябваше да работя, за да си плащам обучението. И въпреки това го направих. Взех заем от един приятел и отидох да се записвам и да си платя. И секратаркат ми каза "Но ти си държавна поръчка, защото имаш отличен успех" Оказа се, че съм имала това право през цялото време, но никой не ми е казал :) И така, ако бях слушала разума си, нямаше да успея да уча това, което исках. Затова и съветът ми към теб е да действаш по всички фронтове - направи каквото можеш, а ще стане това, което е добре за теб :)

В тази връзка ти препоръчвам един страхотен филм - Something The Lord Has Made. Филмът е по действителен случай и влезе директно в моя топ 3. Гледай го, ще те окуражи, а след това се стягай и действай :)
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот alana_lire » 14 Фев 2008, 08:47

galina,като цяло си права,че нама противен университет.може би факта че аз съм с такова мнение се дължи на етническата дискриминация на която станах жертва в моя.....
venus,нямаш си на представа колко много се радвам че при теб нещата са се наредили идеално.... :) даже малко ти завиждам,въпреки че не е хубаво,но....де да беше толкова лесно и в моя случай...за чуждите университети си има квота,която като се запълни и край....и да броиш пари пак е малко вероятно да те вземат...аз искам само да се вмъкна в квотата и да си уча в университета,затова смятам, че ми е нужно повече от пари ,знания и желание...затова и търся други опции....
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот venus » 14 Фев 2008, 12:01

Не, същото е. Имаш всичко, което ти е необходимо, трябва ти само вяра в теб самата.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот alana_lire » 16 Фев 2008, 15:56

и малко помощ отгоре!
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот venus » 16 Фев 2008, 16:45

Да, разбира се, но не е случайна приказката, че за да ни помогне Бог, трябва сами да си помогнем :)
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот mandragorko » 16 Фев 2008, 17:35

...eх...все този Бог вие като оправдание...хора разберете ,че всичко е във вас самите....ВИЕ сте Бог,всеки може да изгради пътя,по който ще тръне-прав или крив,черен или с табели.....
...защо ще предзвикваш неща,които са обречени на промяна,но само когато сме готови да я направим,узряване,събиране,преоценка и жертви... Fate...Fortune....Съдба....някои неща са изначални...всичко останало е настройка и въображение...оттам нататък с малко магия(вътрешна сила за движение-напред и нагоре) всичко е постижимо......Вяра....и атеистите се молят....
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот venus » 16 Фев 2008, 18:29

Е, кой се оправдава с Бог...

Бог има, има сили, които са по-могъщи от нас - можем да работим в една посока с тях или против тях, такива ще бъдат и резултатите ни. Нищо не абсолютизирам аз - но зная, че когато зная накъде вървя и вярвам в себе си, нещата се получават. Хармония е необходима и всеки сам трябва да намери своя начин да достига и запазва това състояние.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот mandragorko » 16 Фев 2008, 18:40

venus ти сама го каза:"зная накъде вървя и вярвам в себе си"...но колко хора биха казали с цялато си същество същото за себе си...по-лесно е да има някой на който да прехвърлиш товара на собственото си бреме или съществуване,отколкото да легнеш на края на пътя си и да кажеш: Аз успях и Аз мога,Аз съм като Всеки и Всеки е като мен,значи не ще съм сам,при мен ще дойдат още хора....,когато намерим себе си и всеи намери останалите,тогава ще разберем,кои сме ние в света и каква е причината да сме изминали тези наши пътища...
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот alana_lire » 17 Фев 2008, 17:24

оххх...аз нямах на предвид Бог....искам помощ от самата съдба .....стига с Бог! имаше време когато му се молех за помощ в много труден за семейството ми момент и какво?нещо стана ли?-ами,не!май тогава се отказах от него,но той изглежда още преди това се беше отказал от мен...
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот mandragorko » 17 Фев 2008, 17:37

....виж alana_lire,тук не става дума,дали вярваш в Бог или не.Бог има много имена и не е нужно,за теб Той да бъде човекоподобен или извънземен....съдбата или Бог понякога са едно и също нещо...при теб проблем е това,че ти очакваш нещата да дойдат свише(Бог/Съдба),а сама се отричаш от тях....ако направиш вътрешен преглед на своите чувства,емоции,преживявания,приятели,близки,любими и антипатични настройки за живот,тогава ще разбереш,че ние,които уж сме създадени по божи образ и подобие,сме способни на такива невероятни промени и способности,че не само ще можем да направим нещата около нас такива,каквито ще ни радват ами и повече....ние като "венец на Живота" по Земята по-скоро сме трън в собствените си очи........
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот alana_lire » 18 Фев 2008, 10:05

в тая тема нещата май се объркаха....въобще не съм имала на предвид Бог като я зададох,а ето че сега все за него се пише.
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Следваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор