Нумерология

Тук можете да пишете за всякакъв вид гадания, които не са опоменати в другите раздели на форума.

Модератор: Cath

Назад към Гадателство

Мнениеот Amenti » 28 Фев 2008, 19:48

Нумерологията е начин,чрез който също може да се определя здравословното и душевно състояние на индивида и в миналото,и в настоящето ,и в бъдеще.
.Обикновено се взимат числата от датата на раждане и числата се сборуват по различен начин .
.Всяко едно число има свое значение.

Не е тайна,че един и същ ден протича по коренно различен начин за различните хора.Причината е, че нашето лично число си подхожда с водещото число на деня.Изчислението е лесно.Ако сме решили през дадения ден да сключваме някакъв съюз или сделка,би било добре да направим едно такова изчисление,което да ни покаже дали деня е подходящ за осъществяването на даденото събитие. Например:Ако за 28 юли 2007г. Сме планирали нещо важно и искаме да знаем дали това събитие ще протече добре ,ще изчислим най-напред водещото число на този ден,като се съберат отделните цифри от датата.
.28.07.2007=2+8+7+2+7=26
.2+6=8След това се изчислява личното число,като се съберат цифрите от рождената дата.
.04.04.1989=4+4+1+9+8+9=35
.3+5=8
.За да разберем какъв ще е 28 юли,трябва да се събере водещото число на деня(8) и личното число(8).8+8=16.Редуцираме получения сбор на едноцифрено число и получаваме(1+6=7).Полученото число 7 означава:Седем е символът на познанието.Денят е добър за учение,за откривателство и изобретателство,за занимания с всички видове изкуства,а също така и за представяне на резултатите от продължителен труд.Този ден често е щастлив.Дните със символ 7 засилват интуицията,проницателността,ясновидските умения.
Ето значението и на другите цифри от 1 до 9…


1.
Единицата е число на постигнатите цели,на целенасочените действия и на честолюбието.Ден с този символ е добър за бързо и ефективно разрешаване на всякакви проблеми,за осъществяването на не много сложни планове,за предприемане на стъпки,водещи до постигането на определена цел.Този ден е подходящ за подписване на договори и за разрешаване на юридически въпроси.Денят със символ 1 засилва вашите възможности.


2.

Двойката е символ на изменчивостта и на резките промени.Денят е добър да планирате бъдещите си действия,да прецените трезво ситуацията,но само при положение,че тя не изисква бързи решения.Но това е и ден на неочакваните поврати.Доброто начало може да доведе до лош край и обратното.В такъв ден е по-добре да стоите настрана от събитията,като се стараете да не предприемате нищо съществено,с изключение само на дейности,които със сигурност няма да предизвикат вълнения и тревоги.Денят със символ 2 засилва вашата нерешителност.


3.
Тройката означава активност.Денят е добър за всякакви начинания,за установяване на сътрудничество,за довършване на залежали дела.Съвместните дейности с приятели и съмишленици,започнати на този ден,ще доведат до преодоляването и на най-сложните проблеми.Денят е добър за срещи,запознанства,пътувания и развлечения.Единственото предупреждение е ,че ако в ден със символ 3 се опиташ да навредиш на някого,то ще навредиш на себе си.


4.
Четворката е символ на уравновесеност и предпазливост.Денят е спорен за изпълнението на всекидневни задачи,които не крият изненади.Най-добре е в такъв ден да сте насаме със себе си,да не се отдавате на развлечения.Важните начинания,подхванати в този ден,едва ли ще се увенчаят с успех.


5.Петицата символизира ентусиазъм риск,шанс.Денят е добър за всевъзможни начинания,за установяване на нови контакти,за начало на пътуване.На този ден може да дойде дългоочакваният успех.Делата,започнати преди време,могат да донесат печалба.В ден със символ 5 можете да рискувате и да се надявате на благосклонността на съдбата,но само при условие,че стремежите ви са реалистични,а целите ви-благородни.


6.
Шестицата е число на добрите дела,на добрата воля,на разбирателството и хармонията.Денят е добър за обществени дейности,за благотворителност,за разрешаване на конфликти,за срещи с роднини и приятели.В такъв ден обаче не си струва да се предприемат необмислени стъпки,да се взимат прибързани решения и емоционални решения.В ден със символ 6 всяка неувереност в собствените сили и постъпки може да доведе до провал,а всеки риск-до непредвидими последици.

7.
(вече казах,но пак :)
Седем е символът на познанието.Денят е добър за учение,за откривателство и изобретателство,за занимания с всички видове изкуства,а също така и за представяне на резултатите от продължителен труд.Този ден често е щастлив.Дните със символ 7 засилват интуицията,проницателността,ясновидските умения.


8.Осмицата символизира устойчивост,предприемчивост и осъществяване на плановете.Денят е добър за големи и важни начинания,за взимане на окончателни решения,от които ще зависи по-нататъшното развитие на вече започнати дела.Денят със символ 8 е ден за разрешаване на глобални проблеми.

9.Девет означава успех.Денят е добър за търговски,финансови и всякакви други перспективни дела,както и за укрепване на връзките.В такъв ден смело можете да споделите плановете си за бъдещето.Той е особено благодатен за хората на изкуството.Денят със символ 9 е ден на вашия триумф.
Аватар
Amenti
 
Мнения: 3
Регистриран на: 26 Фев 2008, 19:05
Местоположение: Някъде по Средата

Назад към Гадателство

cron
  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия са 2 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 2 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта