С уважение бе

Модератор: EliKarim
be написа:Здравейте. Значи от много време се опитвам да придубуа по-специфични сили ... Имам в предвид способности от рода невидимост , пирокинеза , теликинеза , левитация и прочие... Най-голямата ми цел и мечта е да мога да развивам супер скорост... Мнението ми е от типа на децата дето гледат Хари Потър, обаче наистина искам да освоя и тази част от материята . Значи мислех си, че ще стане с договор с демон или да се свържа с Бог и да направим нещо като свързване... Мина много време и не съм спирал да търся . Моля ви помогнете ми ако знаете нещо.. Искам да пробвам с инвокация, но силите ми не достигат до пълен контакт, защото не ползвам ритуали или заклинания . Ако може дайте някакви инвокации за богове или същества, които биха ми помогнали, а ако имате опит или идея по въпроса ще съм ви невероятно благодарен . Много голяма нужда имам от това и наистина ще съм много радостен ако ми помогнете .
С уважение бе
sasho 142 написа:Ами най-добрия начин определено е с практика.Така можеш да развиеш и допълнителни сили, които не си очаквал(аз например като опитвах да позная едни цветни карти,започнах да "виждам" цветовете с пръстите си)
be написа:Аз за договор с демон и свързване с Луцифер или Сатан имам, ама не ща да стигам до там.
be написа:Здравейте. Значи от много време се опитвам да придубуа по-специфични сили ... Имам в предвид способности от рода невидимост , пирокинеза , теликинеза , левитация и прочие... Най-голямата ми цел и мечта е да мога да развивам супер скорост... Мнението ми е от типа на децата дето гледат Хари Потър, обаче наистина искам да освоя и тази част от материята . Значи мислех си, че ще стане с договор с демон или да се свържа с Бог и да направим нещо като свързване... Мина много време и не съм спирал да търся . Моля ви помогнете ми ако знаете нещо.. Искам да пробвам с инвокация, но силите ми не достигат до пълен контакт, защото не ползвам ритуали или заклинания . Ако може дайте някакви инвокации за богове или същества, които биха ми помогнали, а ако имате опит или идея по въпроса ще съм ви невероятно благодарен . Много голяма нужда имам от това и наистина ще съм много радостен ако ми помогнете .
С уважение бе
be написа:Да ти кажаФилми не гледам много . А щом искам да ми дадеш инвокация и самия факт, че имам силата да ги викна до някаква степен без инвокации, би трябвало като си знаещ, да ти говори нещо . А за това колко съм развит нито знаеш, нито нищо. И все пак
ти благодаря за мнението .
ultramarin написа:мда, и да добавя, мисрля също като танарел - уменията "не са основния смисъл на Великото Изкуство", всъщност въобще няма нужда от Искуството за да ги развиеш... нз, дали стана много усно от горния ми пост.. в Искуството те са или страничен ефект или помощтни
be написа:sasho 142 написа:Ами най-добрия начин определено е с практика.Така можеш да развиеш и допълнителни сили, които не си очаквал(аз например като опитвах да позная едни цветни карти,започнах да "виждам" цветовете с пръстите си)
Еми проблема не е във виждането на цветове,а че това е нещо много силно. Да пребориш някои физичен закон, поне за мен е трудно де...