?????

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот sneip » 13 Мар 2008, 08:35

Искам да питам как мога да призова демона Зику или БАРАШАКУШУ
Не мога да намеря никакво инфо в нета.ОТносно викането на демон не разбрах много и от темата на ник в деманология.Какво представлява сигил,как си прави и изтрелва.Когато човек се свърже с демон как по точно контактува с него.Самият демон говори ли,човека вижда ли го или просто усеща някак присъствието му.Каква опасност или как може да ми навреди един демон ако се свържа с него.Надявам се да ми отг.10х предварително
Аватар
sneip

Мнениеот ultramarin » 13 Мар 2008, 09:58

http://www.strannik.de/daemon/ инфо за демоните на руски

за демона - тоя не го знам, но принципът е еднакъв за всички демони
за сигили -> гугл и книги по хаос магия
ако можеш да призоваваш демони, значи ще можеш и да общутавш с тях, а за обяснения и дълго... има умни книги по въпроса, след първите 500-600 страници теория ще ти се изясни
за опасностите: пише си в книгите, накратко опасностите се простират от отегмителен сърбеж в носа през смърт на теб и всичките ти познати до взривяване на планетата

за благодарностите: няма защо... пак заповядай

П.П. в този сайт-форум има предостатъчно инфо за да започнеш практика... някаква! до момента в който ще си изпрактикувал всичко тук, би трябвало да имаш достатъчно опит за да си огтовориш сам на поставените в тази тема въпроси... мисля си аз... въпросъте ще си направиш ли труда...
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот ultramarin » 13 Мар 2008, 10:09

вече го знам кой е Този демон :)
линк
Аватар
ultramarin
Модератор

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор