venus написа:Здравей, цвете,
познаваш Таро достатъчно добре и знаеш какво означава и Смъртта, и Кулата - трансформация. Дори и третата карта прилича на Смъртта (от колодата на Уейт), ако се замислиш. Ако този ти сън има по-дълбок смисъл, ще го откриеш сама (никой по-добре от теб не би могъл), но е ясно, че това са процеси, които вървят на подсъзнателно ниво - нещо в живота ти се променя и понеже става въпрос за Кулата - вероятно е нещо, което ще промени светогледа ти. Подсъзнанието ти използва тези образи, за да ти съобщи нещо по начин, по който би могла да го разбереш. Променяш се - и колкото по-бързо приемеш промяната, толкова по-леко ще премине тя.
Един съвет - можеш да попиташ картите какво означава съня ти. Често отговорът им е по-неясен и от самия сън, но не пречи да опиташ 
Да venus, наиктина и аз донякъде свързах картите, които сънувах с нещо като промяна, трансформация за мене и в живота ми.Предположих, че е на подсъзнателно ниво, но не бях особенно сигурна в това.
Тоест досега не ми се беше случвало да сънувам такъв сън, най - малко пък карти Таро и то такива, които досега не бях виждала в действителност...За това си зададох и въпроса ...какво точно е значението и посланието на този сън.Дали в действителност тези карти показват и искат да кажат нещо, което ще се случи.
Или пък това носи нещо съвсем друго като послание, нещо, за което аз дори не се досещам....
Това всъщност се чудех аз...на това всъщност търсех отговора.
И...благодаря ти за отговора...може би наистина е така и картите всъщност предупреждават за предстояща промяна в моят живот.
Искам да те попитам на тебе случвало ли ти се е да сънуваш нещо подобно, в случая питам и всички останали, ако на някой му се е случвало нещо подобно, нека да напише и сподели...
А, аз междувременно ще попитам картите, относно сънят и ще ви напиша какви карти се падат...
Желая успехи...