И аз пък се забравих... стига толкоз ,че ще стане Flood :D
Moerin_Elf написа:Ми..аз като новопоявила се в този форум..и понеже има секция за хора на изкуството,ще сложа някоя друга рисунка и от мен![]()
И аз пък се забравих... стига толкоз ,че ще стане Flood :D
~Talyn~ написа:Много хубаво рисуваш!Даже някой ще си ги кача на GSM.Може ли да нарисуваш още нещо на тема Египет? Ще ти бъда благодарен.
Ами аз, като твоя "колежка" в тази насока, ще кажа, че притежаваш невероятно усещане, с което да пресъздаеш фантазиите си в собено очарователен вид. Smile
sanguinary написа:Талантлива си, спор няма. Този стил тату контур не ми е от любимите, но резултатите не са лоши.
И с това ли си спряла да се занимаваш, както със сънохващачите?
Може би с важни неща си заета, възможно е и правилно решение да си взела, но как би било правилно, каквото и да било решение, което те кара да забравиш себе си?
Не съм в положение да говоря, защото и при мен стана нещо подобно... колкото и да настоявах, че е различно... но все пак, опитай се да не позволяваш на обстоятелствата да те обезличават лека-полека.
Имаш добро усещанеSmile)) Поздравления! Смятам,че би постигнала големи успехи да създаваш ЛОГА за фирми,освен рисуването за удоволствие. Хващай се с КОРЕЛ-аSmile))
nick написа:Moerin_Elf интересно виждане за Один.
един въпрос : рисуваш ги след медитация, работа с божество
или просто си рисуваш.