Здравейте.. Ами аз няма да ви питам как да си върна лщбимия или пък как да накарам някого да ме обича и т.н. ...
Тук съм, защото искам да ви помоля за разваляне на любов.В смисъл такъв.. ще ви обясня първо ситуацията.Бях тръгнала с едно момче залъгвах се , че го обичам и се разделихме, не само по тая причина , че не искам да сме заедно, ами и по мои семейни причини.. И сега той не ме оставя да дишам, постоянно ми повтаря , че ще се самоубива и аз си осмислям първо думите ,които ще лажа , за да не го засегна , че да направи накоя простотия.. Един вид той е вманиачен в мен.Не знам дали е способен наистина на самоубийство, ама не искам да рискувам все пак ако го направи.. и незнам просто секи ден ми е гадно ядосвам се , караме се с него и не знам към кого да се обърна вече..
Та трябва ми някакъв ритуал, просто защото това ми е последната надежда.Искам просто да спре мисли за мен и да си живее живота..
Разгледах няколки подобни теми , но исках за всеки случай да попитам.... Благодаря предварително ..