въпрос

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот raflo » 26 Май 2008, 08:33

Здравейте на вси4ки.Искам първо да се извиня ако съм пуснал темата на неправилното място но тъй като небях сигурен каде да си задам въпроса затова реших тук да ви попитам.Та въпросът ми е следния Итерисувам се как можеш да призовеш(да викнеш)душата на някой твои близък 4овек който е по4инал .BallFace беше задала такъв въпрос но по4ети вси4ки отовори бяха недеи се занимаваи много е опасно.Бихтели дали малко пове4е обяснения защо е опасно какво може да се слу4и?И ако някой реши все пак да каже някое ритуал4е.Извинявам се за ако не съм си формулирал правилно въпроса.
Аватар
raflo
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Kotentseto » 26 Май 2008, 11:14

Като за начало много малко вероятно е да призовеш тъкмо душата на човека, който искаш.
Аватар
Kotentseto
MagicGateBg Приятел

Мнениеот serafin » 26 Май 2008, 11:45

raflo както и в друга тема от същото естество отговорих тази душа ако има нещо тя ще се свърже с теб НЕ ти с нея това е опасно дори опитни магове не си позволяват да безпокоят мъртвите!!!
We all need freedom to be powerful
Аватар
serafin
MagicGateBg Приятел

Мнениеот raflo » 26 Май 2008, 14:22

както знаете пове4ето хора се интересуват как да се свържат със своите близки защото искат да полу4ат въпроси относно своето бъдеще .а имали изобщо някакви същества който да могат да дадът отговор на въпроси който 4овек търси.извинявам се за некомпетентният ми въпрос.
Аватар
raflo
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sin angel » 26 Май 2008, 19:13

не е нуйно друг да ти дава отговори за собственото ти бъдеще ти сам трябва да стигнеш до тях и да извървиш пътя си колкото и да ти е трудно
H8 ME
Аватар
sin angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот n0angel0s » 27 Май 2008, 09:08

Има много методи за гадаене, използвай тях.. макар, че съм на мнение, че не е хубаво да знаеш бъдещето си.
И няма смисъл да тормозиш душите на хората, за да разбереш дали ще се ожениш за секси съседката ти и т.н. подкрепям мнението на Серафин.
Доколкото знам и душите имат дела там където се намират (астрала).
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ultramarin » 27 Май 2008, 10:04

Итерисувам се как можеш да призовеш(да викнеш)душата на някой твои близък човек който е починал

1.сядаш, четеш книжки по призоваване... имаше примерно един автор - Константинос, така се и казва книгата му "Призоваване на духове"
2.четеш други книги по магия, учиш, зубкаш, почваш да разбириаш как са вързани нещата и кое защо се прави или не се прави
3.почваш да практикуваш елементарни неща(кои са те - пише в същите тия книги) докато станеш уверен в силите си и призоваването на Неща, не станне като пазаруване на хляб(обикноведно и привично дело)
4.сега вече можеш да призовеш каквото там желаеш и можеш да си УВЕРЕН че пракитаката ще СПОЛУЧИ, защото ще отговаряш на условията за успеха, а именно - знаеш какво правиш и можеш да го направиш...

обратния случай(таман оня ден се сблъсках с такъв): влизаш в нета, четеш ритуал, правиш го - не става, правиш го - не става, правиш го за ен-ти път - пак не става, псуваш, чудиш се що така, не разбираш и зарязваш всичко... решаваш, че "нямам дарбата", "магията не работи", или още нещо от тоя род... и през ум да ни минава, че просто търисш под вола теле или ягоди декември... или че се опитваш да пишеш и четеш без да знаеш азбуката... нее, няма такива неща! точно щото ги няма тия неща, не мога и да ти дам ритуал или друга практика, които да сработят.

BallFace беше задала такъв въпрос но по4ети вси4ки отовори бяха недеи се занимаваи много е опасно.Бихтели дали малко пове4е обяснения защо е опасно какво може да се слу4и?

когато електротехник поправя високоволтов трансформатор е... опасно и напрегнато поправяне! когато баба цена или внукът й първолак се опитат да поправят високоволтовия трансформатор е... опасно и безмислено самоубийство... нито знаят как да се пазят адекватно, нито знаят как да поправят трансформатор... вие нали знаете че ако влезете в такъв трансформатор с нещо метално неизолирано, магнитното поле ще ви лепне в близкия кабел със огромна сила (тествано случайно от мен в лабораторията в университета - скъса се метално копче от ризата ми като се наведох за да разгледам една намотка... откъде да знам че тя генерира стотина кг привличаща сила когато е под напрежение...)

какво може да стане? колко, от това вместо майка ви да се сдобри с вас, да ви вкарат в ареста(тествано от мен, имах време да премисля какво точно сбърках), вместо да се заредите със силата на бурята да ви удари гръм(на един познат маг му изгоря олртара така(и дървенията на прозореца, за да сме точни)), може да ви се роди сатирче вместо нормално бебе(съседите в тетевен, след 3-4 години ходене по лекари а после и по врачки), може след като сте танцували със самодивите освен ясновидски сили да получите и дисбаланс на калия в мускулите,проявен като гърчове и самоволни стягания през следващите 10 години(леля ми), може след като врагът ви е получил плесен по топките с помчощта на един любезен алчен демон, да ви изчесзнат парите от запечатан плик и да се появят пак в него, когато си развалите магията 2 мин по-късно(мой опит, гледах като луд когато развалих направеното по съвет на тогавашния ми учител), може да се случи нещо което не можете да си предстевите въобще... може и нищо да не се случи.. ама съвсем нищичко... и след 4 години да установите "ААААААааааааааа, случило се е нещо по време на оная практика, о боже, как да го премахна, нее, не искам, помощ"(и такова съм виждал)...
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот BallFace » 27 Май 2008, 12:11

Съжалявам, че спамя, но съм момче:
BallFace беше задала
Искаш да кажеш задал ;)
Аватар
BallFace
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ultramarin » 27 Май 2008, 12:31

BallFace, не му се връзвай... най ръфльо си е такъв... за да си съставиш идея, а и за да не получавам повече подобни лични соъбщения, ето какво получих днес от него:

raflo написа:зна4и потърсих този автор константинос но нйкои не е 4увал за него ве4е втори автор търся на тази тематика но никои дори не е 4увал.много трудно става да си намериш някоя добра книга на тази тематика.
Това като подиграваш ли следва да се разбира!? Или днес вече е такова нивото на "търсещите"?!?!?!

Пробвай така:
1.отвори www.google.bg
2.напиши следното: "призоваване на духове константинос"
3.натисни бутона "чувствам се късметлия"
4.ето ти книгата

Вариант ДВЕ:
1.отвори www.google.bg
2.напиши следното: "призоваване на духове константинос"
3.натисни бутона "Google търсене"
4.кликни първия резултат
5.кликни бутон "поръчай"
би трябвало да се оправиш оттук натам... ако не можеш - значи... занчи Призовавенот на духове не е за теб

П.П. за тия дето ще теоретизират редно или не е да пускам това лично съобщение публично - това мое действие може да се нарече КАРМА! нещо и хоп - ето ти резултати...
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот wiesmann » 28 Май 2008, 10:22

Доколкото знам,книгата на Константинос се намира също така и в библиотеката на сайта :wink:
Аватар
wiesmann
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Elvira » 30 Май 2008, 09:26

Дори да се сдобие с книгата, проблем ще е сдобиването на нещата, които се изискват, за да се ползва тя!
Аватар
Elvira
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор