Предчувствия

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот searcher1 » 31 Май 2008, 16:25

Здравейте, на няколко пъти вече ми се случва да мисля за нещо и на другия ден или по-късно предчувствията ми се оказват верни, тоест нещата са такива каквито ги усещам. icon_flowerface Въпросът ми е това ясновидство ли е или дежа ву, или сигурно е едно и също. Ако да как точно да доразвия интуицията си? Благодаря! icon_eusa_dance
Аватар
searcher1

Мнениеот n0angel0s » 31 Май 2008, 19:15

аз му викам усет.. а иначе не знам дали може някакси да се развие, освен от самосебе си .. а за ясновидство не мисля, че е така .. и мисля, че има балкан разлика м/у дежа вю и ясновидството..
ВсичкиС@Н0рмалниС@моА3нЕ!
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот BallFace » 01 Юни 2008, 05:39

n0angel0s написа:аз му викам усет.. а иначе не знам дали може някакси да се развие, освен от самосебе си .. а за ясновидство не мисля, че е така .. и мисля, че има балкан разлика м/у дежа вю и ясновидството..

Да, определено.Дежа вю се превежда "Виждал съм го и преди".На всеки му се е случвало като прави нещо да има чувството, че и друг път се е случвало абсолютно същото нещо.Това се нарича дежа вю :wink:

А колкото до ясновидството имаше някакво заклинание за ясновиидство
avanbil написа:"Ето и едно арабско заклинание за активиране на ясноводството.
Единственият проблем е,че трябва да го повторите ...1000 пъти:

"Ya Khabiiru
Ya Bathiinu
Ya Fattahu."

Не знам, но според мен ако ще правиш това заклинание сериозно си помисли дали наистина го искаш и за какво ти е :wink:
Успех, дано съм помогнал icon_occasion
Но не прави веднага това заклинание, изчакай някой друг да изкаже мнение :wink:
Аватар
BallFace
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот venus » 01 Юни 2008, 08:15

Събитията първо се случват на енергиен план, а след това се материализират. Утрешният ден в енергиен план вече се е случил днес - за някои хора тази информация е достъпна, непосредствено или чрез други средства - примерно средства за гадаене (карти таро, руни). Хората го наричат интуиция.

Можеш да развиеш интуицията като развиваш себе си цялостно или като започнеш да работиш с конкретна система за гадаене, това помага много.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот ~Talyn~ » 01 Юни 2008, 08:40

BallFace написа:
n0angel0s написа:аз му викам усет.. а иначе не знам дали може някакси да се развие, освен от самосебе си .. а за ясновидство не мисля, че е така .. и мисля, че има балкан разлика м/у дежа вю и ясновидството..

Да, определено.Дежа вю се превежда "Виждал съм го и преди".На всеки му се е случвало като прави нещо да има чувството, че и друг път се е случвало абсолютно същото нещо.Това се нарича дежа вю :wink:

"Ya Khabiiru
Ya Bathiinu
Ya Fattahu."

Не знам, но според мен ако ще правиш това заклинание сериозно си помисли дали наистина го искаш и за какво ти е :wink:

Абе да попитам за това закйлинание за ясновидството.Малко не ми се вярва,че действа,защото ако ти го претижаваш ще го развиеш.А ако не и заклинанието няма да ти помогне.Наистина ли трябва да се изговори 1000 пъти!?
1-На мен,а и сигурно на много други,докато стигнат цифрата ще им пресъхне устата,трябва да пиинат нещо-съответно разконцентрирват се и всичко отива на кино.
2-А дали ще уцелиш правилната цифра...малък шанс.Все някъде ще сбъркаш докато броиш до 1000.Хем трябва да следиш дали правилно го казваш,хем трябва и да броиш.Съответно отново се разконцентрирваш и...
А и още нещо.Някой пробвал ли го е,та да даде коментар?
Всичко е просто!
Аватар
~Talyn~
MagicGateBg Приятел

Мнениеот BallFace » 01 Юни 2008, 10:01

~Talyn~ написа:
BallFace написа:

"Ya Khabiiru
Ya Bathiinu
Ya Fattahu."

Абе да попитам за това закйлинание за ясновидството.Малко не ми се вярва,че действа,защото ако ти го претижаваш ще го развиеш.А ако не и заклинанието няма да ти помогне.Наистина ли трябва да се изговори 1000 пъти!?
1-На мен,а и сигурно на много други,докато стигнат цифрата ще им пресъхне устата,трябва да пиинат нещо-съответно разконцентрирват се и всичко отива на кино.
2-А дали ще уцелиш правилната цифра...малък шанс.Все някъде ще сбъркаш докато броиш до 1000.Хем трябва да следиш дали правилно го казваш,хем трябва и да броиш.Съответно отново се разконцентрирваш и...
А и още нещо.Някой пробвал ли го е,та да даде коментар?
Няма невъзможни неща :wink: Ако си си го поставил за цел ще се оправиш и с броенето и всичко останало.Да-вярно, че е трудно, но в живота няма лесни неща icon_flowerface icon_flowerface icon_occasion
Аватар
BallFace
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Shaiya » 01 Юни 2008, 11:29

searcher1 написа:Здравейте, на няколко пъти вече ми се случва да мисля за нещо и на другия ден или по-късно предчувствията ми се оказват верни, тоест нещата са такива каквито ги усещам. icon_flowerface Въпросът ми е това ясновидство ли е или дежа ву, или сигурно е едно и също. Ако да как точно да доразвия интуицията си? Благодаря! icon_eusa_dance

При мен тези..предчувствия започнаха да се появяват от както бях на 6. Не знам някаква универсална рецепта за развиването им, но мога да те посъветвам да започнеш да си водиш дневник, в който да си записваш всеки пък, когато имаш някакво по силно усещане за нещо, а после отбелязвай и ако наистина се случи. Майка ми (която е уиканка) твърди че помага за развитието. ;) :) Мисля че само с това мога да помогна. icon_flowerface
Аватар
Shaiya

Мнениеот n0angel0s » 01 Юни 2008, 15:23

Shaiya, дам това със записването е послезно, защото ти позволява да следиш това, което става около теб относно дарбата ти да виждаш напред. Но не мисля, че тези записки развиват интуицията ти към дарбата..
Майка ми си записва сънища и така ги следи, като оставя място за тълкуване и след това допълва, ако даденият сън стане реалност.
ВсичкиС@Н0рмалниС@моА3нЕ!
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор