от Немезида » 09 Юни 2008, 16:54
Пиша тук, защото вече не зная към кого да се обърна. Всичко започна преди 8 месеца- без причина започнах да изпитвам голяма тъга, после се засили- нямах желание да излизам, по цял ден стоях в нас и не правех нищо друго , освен да плача и да се самосъжалявам. Родителите ми, както и аз, мислехме, че е депресия. Болката обаче, достигна връхната точка, която можех да изтърпя и посегнах на живота си(и до ден днешен се чудя на това, по принцип, не бих сторила такова нещо...). Намериха ме и ме вкараха в болница, където успяха да ме спасят. След като излязох започнаха да ме водят по психиатри, тъпчеха ме с лекарства, ужасното чувство обаче, не спираше. Понякога беше съпроводено с главоболие или друга физическа болка. Майка ми ме посъветва да отида при леля ми, която прави хармонизации, чрез които разбрах, че е помогнала на доста хора. По време на самите хармонизации се казват молитви от Библията (тогава не бях много вярваща християнка). След около месец ходене при нея ми мина, макар и не напълно. От известно време спрях да я посещавам. Имам прекрасно семейство, приятели и човек, който винаги е до мен и ме подкрепя, въпреки това, пак започнах да изпитвам огромната тъга, болка и нежелание да живея. Просто изведнъж се появяват тези състояния, за които не мисля, че има причина. Не знам дали си въобразявам, но понякога дори чувствах, че цялата ми енергия ме „напуска”, случвало ми се е, ако съм извън нас, приятели да ми помагат да се прибера. Просто не мога да живея така, не съм сигурна, че няма да изпадна пак в някое по-тежко състояние и отново да посегна на живота си. Искам да ви попитам, според вас, на какво може да се дължи проблемът ми, дали е възможно някой да ми влияе или да имам направена магия? Просто не зная какво да си мисля вече, лекарите не могат да ми помогнат.