молба за съвет

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Millenium » 11 Юни 2008, 10:56

Здравейте!
От два месеца започнах да се увличам от темата за магиите и така попаднах в този сайт. Последните пет години бяха изключително тежки за мен и семейството ми. Накрая след много мъка останах сама. Не съм изоставена, а просто най-близките ми хора починаха в поредни години. Преди доста години ходих на врачка.Тя ми каза, че в деня на раждането ми е направина магия - да нямам семейно огнище и деца. Тогава ми се стори доста силно изказване и не обърнах нужното внимание, но стана точно така. Не пожелавам съдбата си и на най-големите си врагове. Имам връзка от доста години, но имам чувството, че в тази поредна година ще загубя и него /ще ме изостави/. Обръщам се за съвет как да го задържа и как да променя съдбата си към по-добро.
Аватар
Millenium

Мнениеот raflo » 11 Юни 2008, 11:15

моето скромно мнение е че трябва да разбереш дали найстина имаш магия или тази врачка както много други винаги казват на хората едно и също,и ако наистина иамш магия трябва да я развалиш пък.желая ти успех.
Аватар
raflo
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ~Talyn~ » 11 Юни 2008, 11:22

С риск да повторя много хора,отиди в църквата да ти четат Кипрянова молитва(тя е за разваляне на маги).Предполагам си христянка и няма проблем?
Всичко е просто!
Аватар
~Talyn~
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Millenium » 11 Юни 2008, 12:57

Дайте съвет как да го направя. От форумите и прочетеното в тях си направих изводите, че има такива, които знаят кое как се прави и такива, които имат по-повърхностни знания; на принципа съм, че човек трябва да се впусне да практикува нещо чак когато има доста познания. Обръщам се към тези, които наистина знаят какво правят за практически съвет.
Аватар
Millenium

Мнениеот Darky » 11 Юни 2008, 13:37

Магија за чистење ( да сркшиш клетва )

Ова магија е тешка, не е за почетници, ја имаш мојата доверба и со моја помош ке ја направиш!

На нокта после Полна МЕсечина, пред да идеш во кревет, запали 13 свеки, нека бидат бели (за заштита ). наполни ја бањата со топла вода, нека биде многу топла. Стави во неа, Морска Сол., Малку жалфија, Лавандер и камилица. Помешај ги билките! Клекни пред кадата, гола и повтори ја магијата!

Се што било, било
Нека биде сега поминато
Како што светлината од Полната месечина си оди,
Исчисти ја мојата душа од зло и несрека.
Дозволи оваа лоша клетва да се преобрати
И подигни ме од оваа лоша состојба.
Како што влегувам во оваа бања.
Врати ми ја душата, облиена со срека.

Влези во кадата и полевај се по телото со да се прочистиш од клетвата. Земи вода со рацете и 3 пати истури си врз главата, Секој пат кога ке го направиш тоа, повторувај!

Прими го извинувањето за се што имам направено,
Избриши ја лошата клетва, со изгревот на сонцето !!!

КОга ке бидеш готова, дозволи да уживаш во бањата, дувни ги свеките и отиди да спиеш!

Го имаш благословот од мене !

Благословена да бидеш!
Аватар
Darky
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот raflo » 11 Юни 2008, 14:05

извинявам се но някой може ли да преведе магията на Darky изглежда ми интересна ама немога всичко да схвана состојба и други думи
Аватар
raflo
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Darky » 11 Юни 2008, 14:13

raflo написа:извинявам се но някой може ли да преведе магията на Darky изглежда ми интересна ама немога всичко да схвана состојба и други думи

Состојба = condition, кажи кои други думи?

If you want you can tell me which word you dont understand, so I can translate that, on English!
Аватар
Darky
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор