Ритуали в група

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот hermione » 18 Юни 2008, 14:45

Здравейте!
Някой работил ли е в група - т.е. няколко човека изпълняват общ ритуал? Моля за мнения и впечатления. Споделете и проблемите, ако е имало такива.

Някой мечтае ли да си намери компания с маг-интереси, с която да работи заедно? Дали тази идея има бъдеще и успех?

Аз лично съм много навита на нещо подобно, щото общуването и обмяната на мисли и опит ми се струва безценна. Досега не съм практикувала с други хора, но от много време това ми е неотминаващо желание.
Аватар
hermione

Мнениеот sin angel » 18 Юни 2008, 17:40

ти от колко време практикуваш ако не е тайна,мен лично не ме влече идеята да практикувам с някой друг не казвам че не бих опитала някога но за сега не,самостоятелната практика си ми е наи-добре :)
H8 ME
Аватар
sin angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Cath » 18 Юни 2008, 17:53

струва ми се темата бе коментирана някъде, но както и да е.
работата в група си носи своите позитиви и своите негативи както всяко едн нещо. хубавото е чувството за общност, за съпричастност и за цялост, което съвсем не е малко. взаимната помощ, която си оказвате един на друг, възможността да се предава знание, също са част от хубавите неща.
лошо е липсата на организация понякога, защото е по-трудно да организираш 3,5 или 10 човека, от колкото само себе си ;) . все някой е зает. трябва да се съобразяваш с това. самостоятелната практика, според мен е колкото приятна и полезна, толкова и свързана с липса на прогрес. практикувайки с другите, ще имаш критерий и стремеж към нещо. ще се учите един от друг. а това съвсем не е малко.
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот FireSun's Viking » 18 Юни 2008, 18:27

Аз съм практикувал с много различни хора, понякога е полезно, понякога не. Ако искаш ми пиши на лична.
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот hermione » 19 Юни 2008, 14:49

sin angel написа:ти от колко време практикуваш ако не е тайна,мен лично не ме влече идеята да практикувам с някой друг не казвам че не бих опитала някога но за сега не,самостоятелната практика си ми е наи-добре :)

От 99-та.
Защо не те влече? Първо се ориентираш харесват ли ти хората.
Самостоятелната практика не се губи.
Аватар
hermione

Мнениеот hermione » 19 Юни 2008, 14:53

Cath написа:струва ми се темата бе коментирана някъде, но както и да е.
работата в група си носи своите позитиви и своите негативи както всяко едн нещо. хубавото е чувството за общност, за съпричастност и за цялост, което съвсем не е малко. взаимната помощ, която си оказвате един на друг, възможността да се предава знание, също са част от хубавите неща.
лошо е липсата на организация понякога, защото е по-трудно да организираш 3,5 или 10 човека, от колкото само себе си ;) . все някой е зает. трябва да се съобразяваш с това. самостоятелната практика, според мен е колкото приятна и полезна, толкова и свързана с липса на прогрес. практикувайки с другите, ще имаш критерий и стремеж към нещо. ще се учите един от друг. а това съвсем не е малко.

Това е вярно. Точността на другите може да ти е полезен ориентир що за хора са. Аз съм се навила, щото нивото и качеството на енергията се умножава/ло/, т.е. самото преживяване е доста уникално.
Периода на криене и "срам" съм го минала вече /дай боже :)/.
Не че ще се разкривам публично де - а само пред подходяща аудитория.
Не пречи по-срамежливите първо виртуално да се опознават.
Аватар
hermione

Мнениеот hermione » 19 Юни 2008, 15:02

FireSun's Viking написа:Аз съм практикувал с много различни хора, понякога е полезно, понякога не. Ако искаш ми пиши на лична.

Това е супер! Кога ще бъдеш в България?
А какво по-конкретно сте правили?
Аватар
hermione

Мнениеот FireSun's Viking » 19 Юни 2008, 16:31

Аз съм в бг, ако искаш да говорим за това на ЛС
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот sin angel » 19 Юни 2008, 19:27

не при мен не е до това дали ми харесват хората,просто за момента предпочитам да съм самостоятелна ,не съм изпитала нужда да работя в отбор :)
H8 ME
Аватар
sin angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот The_Last_Angel » 21 Юли 2008, 16:31

Ами честно казано не съм. Правила съм ритуали под наблюдение, но това е съвсем различно. Е, бих опитала при възможност. :wink:
Sometimes I miss you...
Аватар
The_Last_Angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Nemezius » 22 Юли 2008, 05:46

хмммм, чета темата, но не мога да ви разбера за едно- всеки казва "бих опитал". Какво по ягодите е да "опитате"?! Това да не ви е торта в скадкарница, че да опитвате- или работите, или не работите- няма "опитвам". Дори самата нагласа, че само ще опитате(т.е. че ще работите, но се съмнявате), е достатъчна да провали каквото и да правите.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот B-L-O-T » 22 Юли 2008, 09:30

Брат немезиус казва истината
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот degagement » 27 Юли 2008, 21:41

Напредва се по-бързо. Много по-бързо. Но трябва и много внимателно да подбереш човека/хората, с който/които ще го правиш. Могат да ти влияят, или да правят разни неща против волята ти (Например дори когато си помолил да спрат да евокират върху тебе, продължават, щото така им е кеф, и не осъзнават, че и ти си човек и имаш собствена воля, точно толкова, колкото и те... и се налага да ставаш адски изобретателен, за да се оттървеш от онова, което ти правят, ако изобщо си разбрал какво става. Могат да евокират нещо върху теб, с цел секс или подобни и да ти кажат едва след това.... Някой може да се познае тук... оставаш си ми братче и си те обичкам, независимо какво правиш :) ).

По някое време (не се знае кога и на какъв етап) започваш да се справя и с тези неща и ще спрат да те спъват. Особено ако не се колебаеш да кажеш директно да спрат да ти влияят, когато си сигурен, че го правят.
Аватар
degagement
Модератор

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор