моля за помощ

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот sonton75 » 19 Юни 2008, 17:31

Става въпрос за брата на съпруга ми и неговата жена.Незнам от къде да започна от 14 години съм омъжена тия хора постоянно тровят живота ни .Почти всеки ден са в къщи и използват съпруга ми след това той винаги се държи лошо с мен идетето.Вечно се караме заради тях на мен ми става лошо ипочва да ме боли глава.Те магазин незнаят къде се намира всичко идват да искат от съпруга ми и той го дава до такава степен чак тиксото и ножецата на детето от раницата ще вземе да даде на брат си а аз утре отново ще трябва да купя .Инъче имат два магазина няколко коли и докато те забогатяват ние затъваме все повече потръгнели ни с нещо и брат му се вясне у нас а съпругат ми първо на него се хвали и всичко се проваля.Тъй като имат магазини мъжът ми задължително пазарува от тях и каквото днес си купи до утре ще са дошли да ни го поискат защото и на него му трябвало няма да си вземе от магазина а от нас дет съм го купила от него.Мъжът ми също се усеща но неможел той да се скара с брат си нека сам да се усети вече 14 години чакам да се усетят но не това е всеки ден незнам вече какво да правя.Свекърва ми също предпочита брат му но да и се отпуши мивката да и се нацепят дървата и т. н. вика съпруга ми. Оня все неможел.Имам чувството като ги видя че лицето ми изтива изпиват ми кръвта пречернява ми и почва много да ме боли главата. Моля помогнете ми да се отърва от тези хора неми интерисува какво ще става стях ще живеят безгрижно ли ще забогатяват ще се разболяват каквото ще да са щастливи ако щат само да не идват в къщи да не ни тормозят не искам да ги виждам. Когато сме сами на море или някъде другаде далече от тях се чувстваме прекрасно и се разбираме супер но обадилисе някой от тях по телефона и веднага става някакъв проблем. Как да ги прогоня от живота си неиздържам вече. ......
Аватар
sonton75

Мнениеот ~Talyn~ » 19 Юни 2008, 18:10

Искам само да те попитам,дали тези думи,които написа в поста ти си ги казвала на брата на мъжа ти? Ако не,предлагам ти да се изправиш срещу тях и в очите да им кажеш какво нехаресваш в тях.Кажи им го право,в присъствието на всички,без да се страхуваш от реакцията им,защото ти имаш пълното право да останеш насаме със семейството си.Според мен това нетрябва да трае повече.БОРИ СЕ ЗА СЕМЕЙСТВОТО СИ!!!
Всичко е просто!
Аватар
~Talyn~
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sonton75 » 19 Юни 2008, 18:25

всичко съм казала само че те казват че не идват при мен а при него а той не искал да се кара със родата си . Те са от хората на които им казваш че си уморен не можеш да се занимаваш с него сега че е нахален и той стои и те гледа сякаш не говориш на него и не си трагва ами настоява да получи каквото иска. Много пъти се обръщат и казва на мъжа ми "женати не ни понася ама кво от туй " и хич не му пука.
Аватар
sonton75

Мнениеот ultramarin » 19 Юни 2008, 20:57

а половинката ти? как реагира половинката ти? при думи от рода на:

"женати не ни понася ама кво от туй "

аз бих изхвърлил човека от дома си, ако ще баща и майка и дърта баба да ми е, който ще да е... по-як, по-слаб, не ме интересува... ако някой те заплаши в дома дома ти(о това си е точно индриектно заявление, че те командват в дома ти), то той трябва да бъде унищожен...

колеги, защо черна магия бе? тя и бялгта ще свърши роля в случая, ооо, как само ще я свърши, чудесничко даже... но има ли значение всъщност как ще я нарачем, важното е че не щем да убиваме Врага, искаме да го РАЗ-КА-РА-МЕ!

Ходи намери пръст, хубава, рохка, суха пръст... събери в нещо дървено или хартиено около две шепички и Наричай(може и наум), докато събираш: "както пръст събирам в кутийка, тъй по троички сила-помощ идва в живота ми, пръст от майката земя, помощ от бащата на света"... като я събереш, благодари и отмини, намери си някое спокойно ветровито място, постели си кърпа, клекни над нея ниско и почни да пресяваш по вятъра... "както вятъра вее пръстта, тъй живота да ги отвее от мен", "както чиста пръст се посипва върху кърпичката ми, тъй изчистен живота ми да остане" пресипвай и повтаряй, пресипвай и повтаряй -5-6-7... колкото пъти усетиш че е нужно... думите може да ги промениш във всяко едно наричане, важното е да идват от сърцето ти и да говорят за ЦЕЛТА ти, не за това което не те интересува, нека говорят само за туй което искаш... сега се изправи високо и разхвърляй цялата пръст колкото надалеко можеш, като останалия прахоляк в кърпичката го запази... ако много те изнервят можеш "само" да замериш ядосано този който Гониш и да му искещиш "МАХАЙ СЕ, ИЗЧЕЗНИ", след което трябва обаче да се успокоиш и да мълчиш... колкото по-дълго, толкова по-добре... става и без "замерване с кърпички", те са за краен случай...

и... поговори с мъжа си за положението, като не е задължително да казваш какво ще предприемаш...

и един друг, много сериозен съвет... помоли се на БОгородица, на Изида или на Персефона или на... все тая, избери образ, който ти допада повече... изплачи си проблема на някоя от Великите Дами, Пазителки на Дома и Семейството... "отдай себе си в ръцете им" и остави на тях да свършщат работата... бива ги, от опит знам, много са пекани в тия дела, особено Изида...
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот ultramarin » 19 Юни 2008, 21:12

Мъжът ми също се усеща но неможел той да се скара с брат си нека сам да се усети вече 14 години чакам
Зарежи го! Стига си чакала! Ако една тактика не върши работа 14 год, значи трябва да се смени с друга... ЕДИН ЧОВЕК не прави семейство - семейството е от ДВАМА! Ако мъжът ти не ще да се съобразява с теб, значи не ти е семейство - като толкова обича брат си да ходи да спи у тях... какво се обещаваше там на сватбата... да се грижи за жена си и бла-бла... е това ли е грижа? като не се грижи за жена си, няма да има жена...

НЕ е важно как се чувствате когато сте сами, важно е как се справяте с предизвикателствата когато те ес появят... всеки може да направи здраво и щастливо семейство когато животйт им е цветя и рози, но истински се разбира държат ли на семчейството или не, когато То се изправи сруще проблеми и пречки... отказа да служиш на семейството те поставя ИЗВЪН СЕМЕЙСТВОТО... не можеш да си в две сечмейства, както не можеш от две гърди да бозаеш наведнъж, човек трябва да направи избора си... твоят "съпруг" вече 14 години прави своя избор в полза на "семейството на брат си" вместо в полза на "семейството на съпругата си", отказвайки да защити съпругата и дома си, че и себе си гтака! Оставил се е да му се качат н аглавата... извод... денягт дойде, удари час, да действаш вече трябва, викам аз...
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот sonton75 » 20 Юни 2008, 06:53

Неща да убивам или да правя магии чувала съм само нещо да закачиш на вратата да пометеш и там нещо такова да не ти влизат в къщата нежелани хора ама незнам точно какво.
Аватар
sonton75

Мнениеот stanislava » 20 Юни 2008, 07:06

Старите хора казват-след гости не се мете-Започни да метеш след тях
След излизането им хвърли 3 щипки сол-във форума го срещнах с добавка от смлян чер пипер и двата вариянта вършат работа.
Започни да се държиш като тях-примерно отиди им в магазина,поискай да ти дадат продукти на верисия.Дай им период по-продължителен да те изчакат за парите.Тук има два вариянта
Да ти откажат-тогава мъжът ти ще ги разбере що за стока са и ще си помисли той как ще действа спрямо тях.
Ако ти дадат-ходи им всеки ден на главата-да им се прииска да се отърват от присъствието ти-това което в момента искаш и ти.
Няма начин -правиш каквото те правят,да го изпитат колко е приятно.
И това ако не даде резултат-след всяко тяхно идване-получаваш мигрена-а мъжът ти е на сух режим.Успех
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sin angel » 20 Юни 2008, 07:08

ами в една кофа с вода където е замиене на под сложи няколко щипки сол и измии къщата,под черджето на външната ти врата сложи две игли кръстосани с острото на вън,срещу външната си врата също можеш да сложиш едно огледалце така че в него да се отразява вратата и този който влиза(не е нужно да е голямо)
H8 ME
Аватар
sin angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sonton75 » 20 Юни 2008, 08:51

Благодаря ще пробвам със солта иглите и огледалцето дано свършат работа а в магазина им неща да стапвам аз немога да ги гледам че камоли да ходя при тях пак и несъм такъв човек да съм нахална и да искам от някого нещо или да досаждам но дано горните неща дадат успех още довечера ще пробвам защото 100% ще са в къщи.
Аватар
sonton75

Мнениеот venus » 20 Юни 2008, 09:28

Отношенията между хората се разрешават чрез комуникация. Игли и соли - ок, но вие имате един основен проблем: очевидно липсва необходимата връзка мужду теб и съпруга ти, а отговорността за това е винаги и на двамата. Ако се намерите изведнъж на пустинен остров, където роднините му ги няма и тези проблеми отпаднат, дали няма да се случи така, че да няма за какво да си говорите дори? Парадоксално е, но познавам и други двойки, които са все още заедно именно поради такива проблеми - това е последното, което ги свързва. Когато спрат да се карат.. не остава нищо.

Повечето хора предпочитат да вярват, че някой друг е отговорен за това, което се случва с връзката им - родители, деца, любовници, съседи, магии и т.н. А всъщност причината си е в самите тях - не ни се случва нищо, за което сами не сме отговорни по един или друг начин. Казвам го, защото и моят баща е така зависим от роднините си и виждам основната грешка, която моята майка допуска - да го кара да избира между родителите си и семейството. Между родител и любим човек не се избира - значи е необходимо да се намери компромис. Ако ти имаш такова отношение към тези хора, съвсем логично е и те да имат такова отношение към теб и да си заформите омагьосан кръг. Светът не можеш да промениш, но може да промениш своето отношение към другите хора и тогава и те ще спрат да ти досаждат.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот rain » 20 Юни 2008, 10:58

Това с премитането и ръсенето на сол и черен пипер е стара и изпитана техника.
Също така, когато идват в къщата ти, всеки път поръсвай в обувките им по малко
сол с наричането да не се връщат повече. Просто и ефективно.

А ето и един осъвременен вариант на "замръзяващо враговете" заклинание. Макар че
не съм привърженик на тези модерни ритуали, може пък да ти е полезен.

Нужно ти е:
малко квадратно парче бяла хартия
парче връв с дължина 10-12 см
пластмасов буркан или съд с капак

На намаляваща луна (най-добре новолуние) на парчето хартия напиши пълните имена на хората,
които те притесняват. Навий хартията на руло (свитък) и го завържи здраво с връвта като изричаш
намерението си:

"Желая (имената) да спрат да се месят в живота ми и да спрат да вредят по всякакъв начин
на мен и семейството ми. Нека те да станат толкова объркани в собствените си дела, така че
никога вече да не съм замесена по никакъв начин с тези хора за дълго. Както тази връв привързва
този свитък, така и те да бъдат овързани от волята ми. Да бъде така!"

Постави свитъка в буркана и го напълни с вода. Запечатай го добре с капачката и го постави
във фризера си да стои за неопределен период от време. След като водата замръзне, враговете
трябва да се откажат да те тревожат повече.

Има и много други методики и по-подходящи начини, с някои от които би могла да ги прогониш
и от града, но те са вече са далеч по-сложни. Надявам се, че ще успееш да се справиш с натрапниците.
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот Lunohod » 21 Юни 2008, 00:21

Това със иглите го има някъде из форума в по-пълен вариант, мисля съм го писала преди години. До колкото си спомням е руско. Прави се с три нови игли, втъкват се в прага с остриетата на горе и на вън с думите: "Каквото донесеш, това и ще отнесеш".
По принцип е за по-различни случаи, но не пречи да се направи...
Рейн е дал добри решения. Успех!
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Мнениеот Lunohod » 21 Юни 2008, 02:08

и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения