стават някои страни нешта в нас

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот sin angel » 07 Юли 2008, 21:24

Наздраве!!!
Хора, моля ви, става въпрос за елементарна култура. Ако тази елементарна култура ви е под всякаква критика, как да ви дам нещо, което е доста по-смислено? Та на прасе в кристал не се сервира!
Който иска да ми се сърди, моля, да ми обясни защо

Галинче за какво става дума че съм малко идиот и не можах да разбера :)
H8 ME
Аватар
sin angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот solaris » 07 Юли 2008, 21:26

на последния етаж живея.петната са от длани
<koba dera>
Аватар
solaris

Мнениеот galina_dim » 07 Юли 2008, 21:27

За правописа, скъпа, ти поне и лично си я слушала тая лекция...
Толкова неграмотно отдавна не бях виждала да се пише... Даже се чудя дали съм виждала...
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Love » 07 Юли 2008, 21:49

Момчето ви каза, че е спортист, иначе аз изобщо не толерирам липсата на грамотност! И в друг форум редовно правя забележки.
Младеж, като правиш купони забрани да ти цапат стените като се напият. Иначе може петната да са си стари, просто боята да е малко или слабо покривна.
Аватар
Love
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот water_princess » 08 Юли 2008, 08:26

що се отнася до грамотността-аз също правя някои грешки,но не защото съм неграмотна,а защото не съм свикнала да пиша на кирилица и от бързината бъркам някои букви или пропускам такива
Аватар
water_princess
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Cath » 08 Юли 2008, 08:31

в такъв случай няма да бързаш. честно казано аз не вземам на сериозно хората, които са написали неграмотно мнение. за мен това е неуважение към съфорумците, несериозност в намеренията и липса на култура кат цяло. някога един човек беше казал : Знай своя род и език! ... ами добре го е казал!
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот Tribal~Pig_74 » 26 Юли 2008, 17:30

И на мен ми се е случвало да се пуска чешмата да се тресе фризера да падат картини и да се задействат всевъзможни електрически уреди включително и алармата в рамките от 00:00 до 03:00. специално за алармата викахме техници , защото събуцдаше целия вход и те казаха, че в нея няма абсолютно никакъв дефект и за такъв проблем за първи път чували. Това започна да се случва след като почина дядо ми ("бог да го прости"), но след 40 дни нещата просто спряха от самосебеси.
Случайно да не е почина някой твой близак човек ? Да не живееш в апартамент или къща в който преди време е имало други хора ?
Akhkharu
Аватар
Tribal~Pig_74
MagicGateBg Приятел

Предишна

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор