Драга aghora,
Ако добре си спомняш аз не съм започвал спор с тебе. Относно самото действие предприето от твоя страна, смятам, че изобщо няма смисъл да коментирам. Всеки, който е посещавал този форум и му е било интересно да чете, знае коя си и защо си тук (и не само те). Съжалявам ако с нещо съм накърнил неприкосновеността ви в собствената ви къща, но вярвам, че е по-добре да има плурализъм и яснота отколкото едностранни категорични умозаключения на едно съзнание с недоказан здравен статус.
Нека бъдем наясно в случая за какво става въпрос. На мен ми бе поискано да намеря разрешение на проблем (НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО ПРИ ТОВА). Тъй като аз лично не правя никакви маг(ар)ии свързани с любов и лични отношения, предложих този вариант. Съответно човека пожелал го, бе информиран какви могат да бъдат последствията. Ако си наясно какво е това, ще разбереш и как то действа.
А защо се интересувам от човека ли?
Защото вече имам ясна представа за теб и какво можеш да причиниш. Това е директния отговор. Смятам, че с това си изясняваме позициите по спора.
В случай, че са ти необходими още разяснения, ще споделя следното. Аз не използвам никакви египетски и други подобни артефакти и бивши величествени творения от минали времена. Не се занимавам и с източни философии и разни измишльотини. Аз не съм маг също така, по смисъла, който ти влагаш в тази дума. Колкото до магиите, които спомена за мен, моля за припомняне по този въпрос, защото нещо ми се губи. (Вероятно съм пропуснал и тази глава при самообучението си :-) ) Относно това, че не правя магии, заклинания или както и да го наричате, свързани с любов и взаимоотношения причината е една и вие всички я знаете.
Относно твоите заплахи и нападки към мен.
Аз нямам какво да кажа...
Те изразяват това, което вече гори вътре в теб. Имайки предвид каква висока оценка даваш сама за себе си и твоето високо самочувствие и високомерие, аз се учудвам че изобщо си позволяваш тази низост (А може би това е начина, по който третираш всички останали създания?) изобщо, започната преди известно време спрямо моята толкова жалка според теб особа.
Не възнамерявам да продължавам безсмислието започнато от тебе, но ще се интересувам от въпросния човек. И ти не си тази, която може да ми забрани.
И не забравяй едно. Тази вселена се състои от енергия и материя. Интересите се ОПИТВАТ да я управляват. Правото го получават единици.