Бели петна по тялото

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот n0angel0s » 09 Юли 2008, 20:26

Никога не съм мислила, че този мой белег би значил нещо, защото попринцип баща ми има цифрата 4 и е четвърто дете, а аз понеже съм първото им (преди мен съм имала брат, но се е родил мъртав), та все го имам за някакъв такъв белег, предаван от поколение на поколение.. Знам ли.. хахаха.. Всичко е възможно
ВсичкиС@Н0рмалниС@моА3нЕ!
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ~Talyn~ » 11 Юли 2008, 22:56

За бенките съм чел някъде,че ако са отзад на гарба ти и ти е трудно да ги видиш,значи имаш скрити зложби.А ако са отпред-тези заложби си ги открил.
П.п Отпоста на alana: Имам бенка на десният крак.Тълкуватетое вярно(при мен)на 100%,също така и за бенките на дясното рамо.Аз имам бенки,мънички,отзад на ръменете какви ли са ми скритите заложби :wink: :)
Всичко е просто!
Аватар
~Talyn~
MagicGateBg Приятел

Мнениеот morsko_zaklinanie » 12 Юли 2008, 09:00

Към хубавия пост на alana_lire искам да добавя и тази статия от www.astrosite.org

Има някои доста занимателни статии там icon_flowerface

И така:

По разположението на бенките може да се тълкува човешкия характер и съдба. Приема се, че колкото е по-голяма бенката, толкова е по-важна ролята и като символ. Колкото е по-кръгла, толкова по-добро предназнаменование носи. Ако е силно изпъкнала, то тя е белег за щастлива съдба. Овалните и продълговатите бележат нещастия.

А ето какво показва разположението им:

- върху челото – вдясно- ум, слава, просперитет; вляво – екстравагантност, безпомощност

- по клепачите – спокоен характер, увереност и акуратност

- по веждите – отдясно- щастие и възможен ранен брак; отляво – трудности, борба

- по ухото – безпощадност

- върху бузата – отдясно – щастие, особено в брака; отляво – трудности, борба

- по скулите – успех, просперитет, късмет

- около устата – чувственост

- по брадичката – лошо здраве

- върху носа – голям късмет, развита сексуалност

- на шията – редуване на множество успехи и разбити надежди; неочаквано наследство; в началото – несполуки, но накрая – успех

- върху китката – природни способности, водещи към успех

- по дясната ръка – късмет; по лявата – парични грижи

- на рамото – трудни и сложни моменти

- по гърдите – отдясно – променлива съдба; отляво – сполука и щастие; при жените – издава и горещ темперамент

- по корема – самолюбива натура, с много слабости; леност, понякога алчност

- по гърба- честност и щедрост, съчетани с високомерие и самовлюбеност. Когато бенката е много ниско- чувственост и склонност към слабости.

- по ребрата – вдясно – страхливост, безделничество, безчувственост, отегчителен характер; отляво – същите качества, но в по-малка степен, съчетани с иронично отношение към себе си.

- върху бедрата отпред и отзад – силни, здрави деца и много внуци; отстрани и отвътре на дясното бедро – добър характер, богатство и щастие в семейния живот; отстрани на лявото бедро – самота, загуба, бедност.

- на дясното коляно – безгрижен брак и финансова обезпеченост; на лявото – суетност

- на глезена – изисканост, превръщаща мъжа в конте, а при жените е белег на голямо трудолюбие и енергия

- върху дясното стъпало – любов към разделите; върху лявото – съобразителност

- на друго място по краката – леност.
Аватар
morsko_zaklinanie
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот morsko_zaklinanie » 12 Юли 2008, 09:06

П.С. ~ Talyn ~ Това и аз го бях чела..

А скритите заложби ще си останат скрити докато не им дойде време да се изявят. :P

~ замисля се ~

А да, ето какво е писала една Руска гадателка за бенките.

"Ако на тялото Ви има фигури от бенки във формата на Голямата Мечка или пък на равностранен триъгълник, или пък на квадрат с бенка в средата, или на зигзаг- това са формите на благодат. Бенките трябва да са плоски, не издадени. И е по добре, ако тези фигури са на гърдите, гърба, корема, раменете. Тези бенки говорят за опит от миналото, за неговото правилно разбиране и използване."
~ GoNe aLL AloNe ~
Аватар
morsko_zaklinanie
MagicGateBg Наблюдател

Предишна

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор