дайте съвет

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот gogo » 21 Май 2005, 18:23

аз съм начинаещ в тези неща.може ли някой да ми помогне?не се интересувам само от любопитство.кажете ми към кого да се обърна дори ако трябва да се срещнем очи в очи не само тук.
ne priemai jivota na seriozno
Аватар
gogo

Мнениеот rocт » 21 Май 2005, 19:11

търси винаги баланс и единство в това, което следваш. подбирай околната среда около теб и не допускай паразити под формата на хора, идеи и преживявания, тези, които ще поискат да се срещнат с теб, за да те запознаят - може би - с някои тънкости на "занаята" не приемай насериозно ако започнат да ти говорят, че магията е страшна, не е за всеки, как трябва да следваш всяка буква, която прочиташ някъде, ако започнат да ти внушават, че мислите в книгите, представите и символите имат своя собствена реалност извън феномените, които описват и към които сочат. ако можеш по принцип избягвай да слушаш чуждия опит в "магията", доста е лепкаво. това е най-прекият път да влезеш в илюзорен свят на архетипи, астрални същества, астрални битки и преживявания, които се отнасят до много нисък пласт на човешкото съществуване. избягвай всичко, което иска от теб цялото ти внимание, сила/енергия и особено ако иска от теб да го следваш. никоя система извън самият теб не заслужава това. никой човек освен самият теб не заслужава заслужава твоята енергия.
избягвай да се съгласяваш с всяка "реалност", която някой друг иска да ти наложи, приемай всичко само информативно, но не влагай себе си вътре, защото след това ще ти се наложи да спасяваш себе си и да се изтегляш от чуждите глупости. и избягвай всякакви пътувания и потъвания в подсъзнанието си, когато трябва да осветлиш нещата там ти ще бъдеш насочен от себе си да го направиш, и това ще стане, когато имаш нужния потенциал. не следвай менталното си тяло, а духовният фокус в теб, защото ще последва system crash. приеми и това, което написах само информативно, ако си насочван от себе си да направиш нещо друго.
Аватар
rocт
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Aghora » 21 Май 2005, 20:49

Гост,моите откровени адмирации за този пост.Всеки начинаещ трябва да се научи първо да може да гледа на всичко(дори и на самия себе си) като наблюдател,отстрани.Само с едно не съм много съгласна: никой и нищо не заслужава цялата ти лична енергия,но част от нея - да,има хора,които го заслужават: и те са точно тези,които се нуждаят от помощ;учениците също.Както има и цели,достойни за това да им отдадеш част от себе си.
Аватар
Aghora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот rocт » 21 Май 2005, 21:59

благодаря:)
Аватар
rocт
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор