Спекулации

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот nikoj » 19 Май 2005, 20:35

Драга aghora,
Ако добре си спомняш аз не съм започвал спор с тебе. Относно самото действие предприето от твоя страна, смятам, че изобщо няма смисъл да коментирам. Всеки, който е посещавал този форум и му е било интересно да чете, знае коя си и защо си тук (и не само те). Съжалявам ако с нещо съм накърнил неприкосновеността ви в собствената ви къща, но вярвам, че е по-добре да има плурализъм и яснота отколкото едностранни категорични умозаключения на едно съзнание с недоказан здравен статус.
Нека бъдем наясно в случая за какво става въпрос. На мен ми бе поискано да намеря разрешение на проблем (НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО ПРИ ТОВА). Тъй като аз лично не правя никакви маг(ар)ии свързани с любов и лични отношения, предложих този вариант. Съответно човека пожелал го, бе информиран какви могат да бъдат последствията. Ако си наясно какво е това, ще разбереш и как то действа.

А защо се интересувам от човека ли?
Защото вече имам ясна представа за теб и какво можеш да причиниш. Това е директния отговор. Смятам, че с това си изясняваме позициите по спора.

В случай, че са ти необходими още разяснения, ще споделя следното. Аз не използвам никакви египетски и други подобни артефакти и бивши величествени творения от минали времена. Не се занимавам и с източни философии и разни измишльотини. Аз не съм маг също така, по смисъла, който ти влагаш в тази дума. Колкото до магиите, които спомена за мен, моля за припомняне по този въпрос, защото нещо ми се губи. (Вероятно съм пропуснал и тази глава при самообучението си :-) ) Относно това, че не правя магии, заклинания или както и да го наричате, свързани с любов и взаимоотношения причината е една и вие всички я знаете.

Относно твоите заплахи и нападки към мен.

Аз нямам какво да кажа...

Те изразяват това, което вече гори вътре в теб. Имайки предвид каква висока оценка даваш сама за себе си и твоето високо самочувствие и високомерие, аз се учудвам че изобщо си позволяваш тази низост (А може би това е начина, по който третираш всички останали създания?) изобщо, започната преди известно време спрямо моята толкова жалка според теб особа.
Не възнамерявам да продължавам безсмислието започнато от тебе, но ще се интересувам от въпросния човек. И ти не си тази, която може да ми забрани.
И не забравяй едно. Тази вселена се състои от енергия и материя. Интересите се ОПИТВАТ да я управляват. Правото го получават единици.
Аватар
nikoj
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Aghora » 20 Май 2005, 04:22

Е,nikoj,най-после се престраши да пишеш отново към тази тема,но не знам с какви очи,като че ли срамът ти е бил малко.

nikoj написа:Всеки, който е посещавал този форум и му е било интересно да чете, знае коя си и защо си тук (и не само те). Защото вече имам ясна представа за теб и какво можеш да причиниш.

Ами ок,предлагам ти да разясниш на уважаемата аудитория това,което блъфираш,че ти е известно:коя съм,защо съм тук и какво мога да причиня.На мен също ще ми е любопитно да прочета инфо,с което не разполага никой от форума. ;)

nikoj написа:Не възнамерявам да продължавам безсмислието започнато от тебе, но ще се интересувам от въпросния човек. И ти не си тази, която може да ми забрани.

Ами интересувай се,nikoj,харесва ми ентусиазма ти,но лично аз виждам безсмислието точно в него: човекът и без това няма да отговаря на изблиците ти на "загриженост".Така че пак те съветвам да не го безпокоиш повече,за да не ми навлезеш в периметъра.

nikoj написа:Нека бъдем наясно в случая за какво става въпрос. На мен ми бе поискано да намеря разрешение на проблем (НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО ПРИ ТОВА). Тъй като аз лично не правя никакви маг(ар)ии свързани с любов и лични отношения, предложих този вариант. Съответно човека пожелал го, бе информиран какви могат да бъдат последствията. Ако си наясно какво е това, ще разбереш и как то действа.

Колега,ако наистина си вещ в Абрамелиновата магия,чудя се как си могъл да дадеш на човека да прави неща,от които и понятие си няма.От друга страна май не знаеш,че с използването на палиндрома е нужно около 6 месеца усамотяване и т.н.След това се използват силите на демони и други същества,за да се зареди талисмана,който не трябва да се чете от компютърен файл.Действие в случая липсва.

nikoj написа:Аз не съм маг също така, по смисъла, който ти влагаш в тази дума. Колкото до магиите, които спомена за мен, моля за припомняне по този въпрос, защото нещо ми се губи.

Това,че не си маг,е видно за всички,но не ми стана ясно как тъй ти знаеш по-добре от мен какъв смисъл влагам аз в думата "маг". icon_bduh А колкото до магиите,които уж съм споменавала за теб,моля и аз най-смирено за припомняне,че и на мен нещо ми се губи,може да е от здравния статус. ;)

nikoj написа:Относно твоите заплахи и нападки към мен.
Аз нямам какво да кажа...

Заплахи не,предупреждение-съвет: да.А иначе малко вероятно е да премина към действие: на беззащитен човек нож вади ли се току така,без да ме е настъпил сериозно по опашката?

nikoj написа:И не забравяй едно. Тази вселена се състои от енергия и материя. Интересите се ОПИТВАТ да я управляват. Правото го получават единици.

Прав си,малко сме.И поне си наясно какво няма да получиш. ;)
Аватар
Aghora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Piper_Halliwell » 20 Май 2005, 10:42

Малееее! Не ви ли писна да се джафкате? Направо ме е яд ,че си изгубих времето да чета заядливите ви постове,ама...к`во да се прави - любопитство. Тия неща не ми станаха ясни:
1) Aghora, ти защо така откровено нападаш nikoj? Лична вражда - ок, ама що трябва тука всички да го разбират. За да докажеш, че си по-добрата и по- и най. :?
2) nikoj, ти пък като толкоз не я траеш що се занимаваш с нея, а?
3) Съжалявам, обаче изобщо не разбрах защо толкова държите да омърсите другия. Територия, чест, мания за величие... Много стана.
On ne voit que son propre desir dans les yeux des autres. On voit sa peur comme la force des autres. Et on oublie de comprendre soi-meme avant de juger les autres.
Аватар
Piper_Halliwell
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Aghora » 21 Май 2005, 23:36

Piper_Halliwell,чудя се защо изобщо четеш неща,които не можеш да разбереш - това определено е загуба на време.Можеш да се сърдиш само на любопитството си,вместо да постваш "нещо като възмущение",в което не наричаш нещата с истинските им имена и се опитваш да влезеш в ролята на "съдник".
Иначе вярно,зациклихме върху изясняването на този случай - но да поставиш някого на мястото му съвсем не означава да го омърсиш.Ако разбираше поне малко от магия,щеше да знаеш,че манията за величие е враг номер 1 на всеки магьосник,така че само малоумник би се величал.А за каква лична вражда говориш? - та аз дори не познавам този младеж nikoj,не е нужно.Въпросът е принципен: ако някой е злоупотребил с нещастието на друг човек,и впоследствие след като съм поела случая продължава да се опитва да се бърка в работата ми,няма как да очаква да го галя с перце.Но спокойно: nikoj не е откровено нападан,а засега - откровено предупреден,чети по-внимателно следващия път. ;) При това не с цел да доказвам нещо,не е необходимо - това,че съм добра,го казват хората,на които съм помагала и са видели/усетили резултата,също и тези,с които съм работила.А по принцип за да тръгнеш да доказваш ,че си "по-добър",трябва да е спазено следното условие: другият да е поне "добър".
Аватар
Aghora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Poison » 14 Юни 2005, 10:34

Ма то и тука имало глупости бе! :roll:
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот ChaoS » 18 Юни 2005, 23:53

Навсякъде се въдят глупости и вражди.
Просто хората са свикнали да "враждуват" едни с други.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот till_it_sleeps » 19 Юни 2005, 03:16

ама виж пък колко е интересно така-даже ако има навити можем да отворим пункт за залагания. icon_occasion
как ме е яд само, че не успях да проследя Магическата битка in Real Time...там пък какъв сеир е имало... icon_argue :mrgreen:
и както казва един мой приятел-да не разваляме боя със скандал! :)
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Предишна

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор