Как?

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот roza_za_teb » 25 Юли 2008, 12:59

А как се разваля такава магия?? http://www.magicgatebg.com/forum/viewtopic.php?t=2331 Защото като прочетох темата,имам чувството,че ни е направена....просто по друг начин не мога да си обясня как така,за броени дни ,изстинаха чувствата на човек,който беше луд по мен,от който буквално не можех да се отърва :roll: А изведнъж охладнява,бяга от мен,крие се,не иска да ме чува и да ме вижда.... confused2 ....Много ви моля ако някой знае как се разваля такава магия,да каже...и се моля на този,който я е направил,наистина да му се върне тройно!!!
Аватар
roza_za_teb

Мнениеот morsko_zaklinanie » 25 Юли 2008, 14:21

Сигурна ли си, че няма и други причини?

"..от който буквално не можех да се отърва "

На мене така ми звчи това нещо и ме кара да си мисля-..

Дали пък ти не си се държала високомерно с него и да му е писнало и да си е отишъл.
~ GoNe aLL AloNe ~
Аватар
morsko_zaklinanie
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sin angel » 25 Юли 2008, 14:57

Дали пък ти не си се държала високомерно с него и да му е писнало и да си е отишъл.

дам и аз си помислих за това,защото и на мен ми се е случвало с едно момче,беше луд по мене,но аз се държах гадно и той от нищото един ден просто ми тегли една майна,така че наистина седни и помисли внимателно за всичко което се е случило,кой как се е държал и какво е говорил,преди да си мислиш веднага най-лошото......
H8 ME
Аватар
sin angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот roza_za_teb » 25 Юли 2008, 23:43

Ами може и затова да е....наистина не винаги съм се държала добре с него....но просто толкова време държеше на мен и сме имали толкова хубави моменти заедно....мн ми е странно как така изведнъж....не иска нито да ме види,нито да ме чуе.А точно тогава се държах добре с него,всичко беше наред и....в един миг без обяснения избяга....дори не му стискаше да каже край,нямаше смелост...
А поне мога ли да разбера дали аз или той имаме магия??
Аватар
roza_za_teb

Мнениеот venus » 26 Юли 2008, 06:41

Хората в любовните си отношения са като скачени съдове - когато единият напира, другият се отдръпва и после обратно. Често се случва единият да е много влюбен, а другият да не дооценява тези чувства, да ги приема за даденост, да се подиграва с тях дори. И когато на първия му прелее и се отдръпне, тогава вторият залита и се отнася. Няма магия тук, има нормални човешки отношения. А тези неща винаги стават "изведнъж", особено когато човек мисли твърде много за себе си и твърде малко за другия.

А механизмът е прост. Човек се влюбва силно, прави всичко, за да удовлетвори другия, но обикновено в такива случаи не получава желания ответен отговор. В един момент човек се уморява от борбата с вятърните мелници и си казва - супер си й на тази любов, не мога повече. И като се откаже от желанието си да бъде с другия, да мисли за него и да се бори, той започва да излъчва само чиста любов (която все още съществува), без примеси на съмнения, разочарования, болка. А любовта привлича любов. Това е причината често да се влюбиме в някой тогава, когато той вече ни е зарязал.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот roza_za_teb » 26 Юли 2008, 12:33

Хмм....ако погледнем нещата така,ти казваш,че любовта му все още съществува,и то чиста любов.И защо трябва да е тази игра на котка и мишка тогава?? Ако приемем,че никой не ни е направил магия и всичко си е в реда на нещата....не може ли това да се промени и как??Не съм много за любовната магия и за намесата в личното пространство на човек,но в този случай се замислям....не може ли с магия по някакъв начин да изкарам тази любов наяве,или поне да не бяга толкова от мен,защото е смешно даже да се крие от мен,при условие,че не съм му досаждала,исках само да ми каже за това в очите....
Аватар
roza_za_teb

Мнениеот Nemezius » 26 Юли 2008, 13:13

Дечко, ами вземи да мислиш малко като жена и ще намериш как да изкараш наяве какво изпитва човека- все пак го познаваш по-добре от нас със сигурност.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот roza_za_teb » 26 Юли 2008, 14:34

Офф ами нали точно затова се питах да няма магия....защото това не е човекът,когото познавах добре....постъпките му са коренно различни от преди.Държанието му е странно и необяснимо,нетипично за него....а и уточних,че няма как да изкарам наяве какво изпитва,защото той избягва какъвто и да е контакт с мен,което също е нетипично....
И понеже ти много знаеш как мислят жените,сподели ти като жена какво би си помислила....
Аватар
roza_za_teb

Мнениеот Mason » 26 Юли 2008, 16:33

не е магия
Просо човека може доста време да си е правил равносметки и анализи на връзката ви, а ти да не си разбрала.
След това е взел решение и готово.
Това, че не си забелязала как размишлява над връзката ви показва, че раздялата може би е за добро.
Аватар
Mason
MagicGateBg Приятел

Мнениеот venus » 26 Юли 2008, 16:49

roza_za_teb написа:....не може ли с магия по някакъв начин да изкарам тази любов наяве,или поне да не бяга толкова от мен,защото е смешно даже да се крие от мен,при условие,че не съм му досаждала,исках само да ми каже за това в очите....

Ами накъде по-наяве любов от тази, която те кара да се замисляш за магии :)

Това обаче е валидно за неговото чувство. Замисли се твоето какво е. Ти го обичаш и искаш той да е добре или обичаш себе си и искаш ти да си добре? В първия случай е достатъчно да го оставиш сам да реши какво иска. Във втория случай минават мисли за магии...

Както се казва в такива случаи, остави го на свобода. Ако е твой, ще се върне, ако не се върне - никога не е бил твой.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот roza_za_teb » 26 Юли 2008, 18:14

Ами аз съм го оставила на свобода.Не го търся вече изобщо....само че понякога още се чудя за всичкото това време,в което той твърдеше,че ме обича, не заслужавам поне като човек да се сбогува с мен,а не да се крие!
Значи малко повече инфо....той живее в моя блок,но в момента си идва в града само понякога....и което е странното по някакъв начин винаги усещам,когато е тук,без да ми се е обадил....просто нз как да го обясня,връзката между нас е мн силна.
Незнам как усещах и настроенията му дори....това което имаше между нас ме плашеше преди,затова се държах на дистанция....а той ме обвиняваше,че съм му направила магия,не било нормално да ме харесва толкова...
Но все още усещам,че ще се съберем.Незнам дали и този път ще се окаже истина...това,което ми е странно и ме мъчи е защо до такава степен се отдръпна....просто не е нормално за човека,който беше....
Аватар
roza_za_teb

Мнениеот venus » 26 Юли 2008, 19:37

Ако знаеш колко пъти ми се е случвало точно същото... Колкото и ненормално да изглежда, в някакъв смисъл е нормално. Не ти трябват магии, а само спокойствие и търпение. Позволи му да се върне.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот roza_za_teb » 27 Юли 2008, 12:16

Ами може и да е нормално....дано някой ден да намеря отговорите,които търся...а за търпението и спокойствието-в момента съм се посветила изцяло на работата си и не пришпорвам събитията по никакъв начин.И ако скоро има някакво развитие-ще го споделя...
Аватар
roza_za_teb

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор